The colours of my life #week8

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week kwam, geheel onverwacht, de nieuwe zomercollectie van Tante Betsy aan bij de verkooppunten. Dus dat betekende storm in Tante Betsy-land πŸ˜‰ Een vrolijke, zonnige storm wel te verstaan πŸ˜‰ Ik ging donderdagavond de nieuwe items passen bij Bouke van Bij Tante Pollewop, samen met Neeltje. Een uitgebreid verslag hebben jullie daar zaterdag al van kunnen zien hier op Beautyspots. En zaterdag ging ik weer 15 kilometer wandelen, voor de laatste keer. Komende zaterdag schakel ik door naar de 20! Wat ik de rest van de week deed, zie je weer in dit overzicht!

The colours of my life

The colours of my life #week8

Maandag hadden we een voorjaarschallenge op de jurkjesgroep op Facebook. Voor mij is dit oudje van Tante met aardbeitjes en madeliefjes echt het ultieme lente-/zomerjurkje. Ik trok er een lekkere vrolijke gestreepte legging bij aan πŸ™‚ Let’s beat this Monday!

We begonnen de week weer goed op het werk πŸ™‚

The colours of my lifeSjips…

The colours of my lifeKlein gelukje op dinsdagochtend: een nieuwe pot Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi ♥

Ik droeg dinsdag mijn rok die ik in december in Amsterdam kocht. Dit keer gecombineerd met de hertjes van Tante Betsy πŸ™‚

Woensdag was ik wat sportiever gekleed, en dat was maar goed ook. Op het werk renden mijn collega’s en ik van hot naar her. En aan het eind van de dag dacht ik: wat heb ik nou eigenlijk gedaan vandaag?

The colours of my lifeWe hadden woensdag ons pauzerondje gemist, dat haalde ik na het werk in met een rondje door het park.

The colours of my lifeDonderdag was dus D-Day: de nieuwe collectie van Tante Betsy werd geleverd bij de verkooppunten! Dus ‘s ochtends pakte ik mijn spullen bij elkaar, om ‘s avonds te gaan passen bij Bouke. Uiteindelijk heb ik geen van de reserve panties gebruikt, ik heb alles gewoon gepast met de panty die ik die dag aan had, hahaha!

Ik droeg die dag een jurkje wat ik nog lastminute in de sale had gekocht. Met korte mouwen, dus nog lekker lang draagbaar!

The colours of my lifeEn wat een mooie match bleek het met mijn tattoo ♥

The colours of my lifeNeeltje en ik mochten eten bij Bouke. Ze zei: ‘gewoon simpel hoor, een broodje’. Dat broodje werd een tafel vol lekkers, met verse soep, quiche, verschillende salades en allerlei heerlijke broodjes ♥

De nieuwe collectie van Tante Betsy hing al op ons te wachten…

The colours of my life Na het eten deden we nog een theetje (wat een heerlijk dienblad met verse theetjes) en wat lekkers. Van het bord op de foto heb ik gewoon niets op, zo druk waren we met passen!

The colours of my lifeDit effen blauwe jurkje vind ik echt een topper, deze blijft absoluut op mijn verlanglijstje!

Hahaha, geen idee wie of wat hier gezegd werd waardoor ik zo verschrikt keek!

Dit setje was ik echt pats-boem verliefd op ♥

The colours of my lifeDit mooie jurkje mocht ook mee naar huis, ik trok haar de volgende dag meteen aan ♥ Wel nog met een vest eroverheen hoor πŸ˜‰

Neeltje had voor Bouke en mij een heerlijke reep Tony’s meegenomen. Die ging vrijdag meteen op!

The colours of my life‘s Avonds at ik een gezond AVG-tje. Weekend! Ik werkte die avond het artikel over de passessie uit, waardoor ik uiteindelijk toch iets later op bed lag dan ik gepland had. Maar het was voor een héél goed doel!

The colours of my lifeZaterdagochtend stond ik desondanks redelijk uitgerust op. Ik at een lekker powerontbijtje, als basis voor mijn 15 kilometer wandeling daarna.

The colours of my lifeLet’s go!

Het was behoorlijk nat in het bos, het was goed te zien dat het de afgelopen weken veel geregend heeft. Goed voor de natuur!

Ik heb ongeveer drie kwartier regen gehad tijdens het lopen, maar daarna werd het gelukkig weer droog.

The colours of my lifePauze, even opfleuren met een kopje thee!

Daarna nog een ronde van vijf kilometer, en toen dat erop zat, heb ik mezelf getrakteerd op pannenkoeken ♥ Het lopen ging heel goed, ik heb zelfs overwogen om nu al naar 20 kilometer door te schakelen. Maar ik had ‘s middags nog een verjaardag, dus geen tijd om een uur extra te lopen.

The colours of my lifeNa het douchen heb ik mezelf weer opgetut en een outfitje gekozen: een broek! Deze is van Blutsgeschwister, maar Tante Betsy heeft dit model ook in de nieuwe collectie. Daar gaat er zeker eentje van naar mijn kast verhuizen, wat een heerlijk model!

Ik droeg een nieuwe lipstick van essence, wat een mooi kleurtje is het!

Mijn zus was 50 jaar geworden, dus op naar het feest!

Oooooh, die taart! ♥ Is hij niet prachtig? Bijna zonde om op te eten! Bijna he? πŸ˜‰

The colours of my lifeEn hij was net zo lekker als dat hij eruit zag!

The colours of my life‘s Avonds kregen we een uitgebreid warm en koud buffet. Het was maar weer goed dat ik ‘s ochtends al de nodige calorieΓ«n had verbrand πŸ˜‰

Tiramisu toe ♥

The colours of my lifeGisteren was het, zoals voorspeld, een kletsnatte dag. Ik besloot om mijn ochtendronde maar te verplaatsen naar later op de dag, hopelijk werd het dan nog wat beter.

Dus na mijn ontbijt, douchen en aankleden nam ik eerst een kop koffie. Of twee eigenlijk.

The colours of my lifeDaarna heb ik een make-up look gemaakt met de nieuwe producten van essence. Kijk, daar is die mooie lipstick!

Kom maar op!

Eind van de ochtend zou het een klein uurtje droog blijven, dus heb ik toen mijn ronde gelopen. Helaas bleek de voorspelling niet te kloppen, ik heb toch aardig wat regen gehad. Maar met mijn Danafae jas aan was het prima te doen hoor, ik ben redelijk droog gebleven.

The colours of my lifeWel met muts Γ©n capuchon op, vooral voor de wind.

Zien jullie ook overal de knoppen in de bomen? #springisintheair

The colours of my lifeIk had nog een paar pannenkoeken over van zaterdag, dus ik had weer een heerlijke lunch ♥

De rest van de middag heb ik nog wat wasjes gedraaid, het bed opgemaakt, boven gestofzuigd en daarna drie artikelen geschreven. Ben ik weer mooi rond met mijn planning. Het was best een drukke week, eigenlijk al vanaf vorig weekend. Ik had natuurlijk ook twee heel uitgebreide artikelen over de nieuwe Tante Betsy collectie online afgelopen week, daar ging best veel tijd in zitten. Maar het is me toch gelukt om alles weer gedaan te krijgen wat ik wilde doen deze week πŸ™‚

Komende week wordt ook weer redelijk druk. Mijn neefje en mijn vader zijn jarig, en ik heb een boekborrel bij mijn zus, zij heeft haar eerste boek geschreven. En zaterdag ga ik dus opschakelen met mijn training, maar ik heb er eigenlijk best zin in. Hopelijk is die zin er zaterdagochtend ook nog πŸ˜‰ Ik wens jullie allemaal weer een mooie week! ♥

11 Comments on The colours of my life #week8

 1. Bouke
  24 februari 2020 at 16:31 (1 maand ago)

  Die taart waar heeft ze die laten maken? Echt een plaatje! Ik ga vanaf aankomende week ook eens β€œopschalen” met wandelen nu eens doorpakken ☺️

  Hoop dat je aankomende week weer een heerlijke week tegemoet gaat

  Beantwoorden
  • Zus Sarah
   24 februari 2020 at 20:18 (1 maand ago)

   Taart komt van Bakker de Jong uit Sint Willebrord

   Beantwoorden
   • Bouke
    25 februari 2020 at 07:08 (1 maand ago)

    Dankjewel! Ziet er zo lekker uit

    Beantwoorden
 2. chucky1012
  24 februari 2020 at 16:15 (1 maand ago)

  Leuke en fijne week had jij gehad
  De gele rok staat jou net broek prachtig
  Geweldig dat de nieuwe TB collectie al binnen druppelt in de shops.
  Jij bent héél goed bezig met wandelen…..
  Gefeliciteerd met alle jarigen
  Een fijne week
  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Joyce Siemons
  24 februari 2020 at 13:46 (1 maand ago)

  Wat heerlijk he zo’n oververwachte tb gekte midden in de week! En oooh die taart van je zus, echt geweldig! Fijne week weer gewenst❀️
  Veel liefs

  Beantwoorden
 4. Martine
  24 februari 2020 at 11:01 (1 maand ago)

  Een fleurige en kleurrijke week! En veel lekkers, ik krijg er trek van. Die 50-taarten zijn echt te gek! Ik ben binnenkort 12,5 jaar in dienst en heb taart-inspiratie van je gekregen! Fijn week gewenst!!

  Beantwoorden
 5. Petra van Schijndel
  24 februari 2020 at 09:40 (1 maand ago)

  Wat een drukke, maar leuke week. Met een prachtige collectie van Tante. Leuk dat je mocht komen passen bij Bouke! De taartjes zien er ook weer lekker uit. Succes met lopen maar weer! Goed dat je het zo volhoudt om trouw te trainen hoor.

  Beantwoorden
 6. Annette
  24 februari 2020 at 09:37 (1 maand ago)

  Leuk die broek – dat is ook echt iets voor mij πŸ™‚ en wat een heerlijks heb je allemaal weer gegeten en op de foto gezet, hmmmm

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  24 februari 2020 at 09:35 (1 maand ago)

  Ik vind dat altijd zo leuk, mensen die zeggen; Gewoon een broodje, en dat dan vervolgens de hele tafel vol staat met allemaal lekkers;-)

  Beantwoorden
 8. Mina
  24 februari 2020 at 09:12 (1 maand ago)

  Wat een leuke week! En mooi he hoe een collectie van tante heel t land op haar kop zet! Geweldig daar worden we toch blij van! Al die kleurtjes!!!! Ook nog van harte gefeliciteerd met je zus! Wat een supertaart! Wens je weer een hele fijne week!

  Beantwoorden
 9. Esther Messing
  24 februari 2020 at 07:11 (1 maand ago)

  Wat heerlijk om weer een kijkje te hebben genomen in jou week. Verlekkerd kijken na al die heerlijke foto’s en wat gezellig die passessie. Fijne week, liefs Esther

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.