The colours of my life #week9

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week gaf heb ik flink gas terug genomen, op meerdere vlakken. En daar ben ik enorm van opgeknapt en uitgerust. Ik heb mijn wekker vanaf dinsdag niet meer zo achterlijk vroeg gezet, waardoor ik over de hele week gemiddeld een uur langer heb geslapen. Verder heb ik mezelf een huishoudvrije week gegeven, en heb ik mijn dagelijkse rondes van zes kilometer los gelaten. Blijkbaar was het even nodig, en ik heb mijn ‘schuldgevoel’ maar gewoon even overboord gegooid. Verder mocht ik weer een rondje door de teststraat, en heb ik weer een paar lekkere gerechten gemaakt. Kijk je mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week9

Ik begon de week in mijn vrolijke broek van Blutsgeschwister, van vorig jaar. Dit is zo’n leuk en vrolijk printje, daar gaat de zon spontaan van schijnen!

The colours of my life

We hadden een jubileum op het werk, en dus wat lekkers bij de koffie. Jikkemienes uit Zeeland, wie kent ze?

Na het werk ging ik naar mijn ouders, mijn vader was jarig. En ondanks dat ik niet jarig was, had mijn moeder wel mijn lievelingskostje gemaakt ♥

The colours of my life

En er was natuurlijk taart: zelfgemaakte Monchou-taart.

Dinsdag mocht mijn nieuwe Dress Vera Lynn Teapot Blue uit de kast. Ik had haar zondag al op de foto gezet, maar eigenlijk vond ik de combi die ik dinsdag droeg mooier. Dus gisteren heb ik opnieuw foto’s gemaakt πŸ˜‰

Na het werk liep ik zes kilometer, het was heerlijk weer ♥

The colours of my life

Tot morgen zon!

Woensdag werkte ik een dagje thuis, dus na mijn ontbijt kon ik meteen aan de slag.

The colours of my life

Ik droeg een roze zomerjurkje van vorig jaar. Ik had er eerst een rood jacket op, maar toen was ik net een wandelende zuurstok. En toen zag ik opeens vanuit mijn ooghoek dit jacket uit de nieuwe collectie hangen! Super combi, al zeg ik het zelf ♥

Tussen de middag liep ik mijn pauzerondje door het park.

Het weer viel een klein beetje tegen. Er was minder zon dan voorspeld, en daardoor was het ook iets frisser. Maar nog steeds prima hoor!

The colours of my life

Zo leuk, de bolletjes in mijn ‘voortuintje’ komen uit!

Tussen het werken door bakte ik een krentenbrood. Zo lekker die geur van versgebakken krentenbrood ♥

Met de post kwam dit armbandje, gemaakt door een jurkenzusje ♥

The colours of my life

Donderdag had ik zin in in wat extra ‘slingers’ in mijn outfit. Dat was wel gelukt, toch?

En omdat het echt heel koud was opeens, deed ik mijn roze omslagdoek ook nog om.

’s Avonds werden mijn boodschappen (en die van mijn ouders) bezorgd. Lekker op tijd, dus ik kon meteen aan de slag om een maaltijd klaar te maken voor de vriezer.

The colours of my life

Het werd deze Mediterrane spinaziequiche.

Ik ontving deze week een pakketje met dit leuke vrolijke bloempotje erin. Er stond geen afzender vermeld, maar donderdag kwam ik erachter dat het van mijn zus kwam. Leuk is het he? ♥

Vrijdag ging ik ‘op sjiek’ in zwart-wit. Nou ja, natuurlijk wel met een vleugje kleur erbij πŸ˜‰

The colours of my life

Na het werk maakte ik een grote pan risotto, met prei en tomaatjes. Drie bakjes in de vriezer, één portie ging meteen op mijn bord.

Nom nom nom…

Zaterdagochtend moest ik om half tien bij de teststraat zijn, ik was als ‘niet-nauw contact’ uit het bron- en contactonderzoek van de GGD gekomen en kreeg het advies om me te laten testen. Dus dat deed ik maar braaf. Daardoor kon ik wel pas later starten met wandelen, en daar kan ik eigenlijk niet zo goed tegen πŸ˜‰

The colours of my life

Ready to go!

Het was heerlijk weer, maar in het begin nog wel een beetje fris. Gelukkig warmde het zonnetje de boel al snel een beetje op.

The colours of my life

Liefde voor voorjaarsbolletjes ♥

Ik heb mijn route iets aangepast, zodat ik niet meer door het bos loop. Jammer van de natuur die ik daardoor mis, maar ik word zo nerveus van de loslopende honden daar dat ik niet meer echt ontspannen liep. Dus dan maar een andere route.

Pauze met thee, zelfgebakken krentenbrood en paaseitjes ♥

De uitslag van mijn test was al binnen, en ik had niet eens een sneltest. Gelukkig negatief!

Na de pauze nog de laatste zes kilometer, en dan zit mijn wekelijkse training er weer op!

The colours of my life

Stapelpannenkoeken met cappuccino ♥

Ook in mijn eigen tuin begint alles langzaam een beetje groener te worden. Heerlijk hoor, ik word daar altijd zo blij van na de grauwe winter.

’s Middags heb ik nog het hoognodige in het huishouden gedaan, ’s avonds heb ik een artikel geschreven en ben weer op tijd naar bed gegaan.

Gisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen tot acht uur, en na mijn ontbijt, douchen en aankleden heb ik zes kilometer gelopen. Met alweer een zonnetje!

Na zo’n wandeling smaakt de koffie altijd zΓ³ lekker! Zeker als het een cappuccinootje is πŸ™‚

The colours of my life

Na de koffie heb ik mijn haar verder droog gefΓΆhnd, en het bleek verrassend goed te zitten πŸ™‚ Dat kwam goed uit, voor de outfitfoto’s die ik daarna gemaakt heb.

Ondertussen bakte ik weer een vers broodje, speltbrood dit keer. De vriezer is weer goed gevuld voor komende week!

Daarna heb ik dit artikel grotendeels geschreven, halverwege de middag ben ik naar mijn ouders gereden. Met hun boodschappen, ik had deze week ‘dienst’ πŸ˜‰

Warme appeltaart, nom nom nom!

Ik heb daar ook gegeten, frietjes uiteraard. Rond half acht ben ik weer naar huis gereden, zodat ik ruim op tijd thuis was voor de avondklok weer inging. Thuis heb ik dit artikel afgemaakt, en ben op tijd weer naar bed gegaan.

Komende week mag ik naar de kapper, jippiekajeeeeeee! En als het goed is, komt de tweede levering van Tante Betsy binnen, en ga ik zaterdag passen bij Bouke. Leuke uitjes dus op de planning! Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

16 Comments on The colours of my life #week9

 1. Miranda Aerts
  11 maart 2021 at 06:31 (1 jaar ago)

  Goed van jou om gas terug te nemen als je dat nodig hebt.
  Fijne week nog en veel plezier met het passen van de nieuwe collectie TB πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. mo
  10 maart 2021 at 20:02 (1 jaar ago)

  Je ziet er altijd zo leuk uit! πŸ™‚

  Goed dat je het wat rustiger aan hebt gedaan.

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 maart 2021 at 20:21 (1 jaar ago)

   ah lief, dankjewel!

   Beantwoorden
 3. Jooske
  8 maart 2021 at 20:05 (1 jaar ago)

  Wat leuk dat blauwe TB vest op je roze outfit! Misschien is het wel een een fijn vest ook voor mij. Soms iets te zoet, vaak vind ik dat leuk maar soms wil je ook wel eens wat minder zoet. Vind dit dan erg leuk staan!
  Mmmmm die broden zien er altijd zo lekker uit! Denk dat ik dit weekend ook een lekker krentenbroodje ga maken
  Fijne week!

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  8 maart 2021 at 16:48 (1 jaar ago)

  Nog van harte gefeliciteerd met je paps. Goed van je even rustig aan te doen. Mag je met nieuwe energie weer verder. Fijne week weer toegewenst met veel leuke outfits

  Beantwoorden
 5. Deb
  8 maart 2021 at 11:01 (1 jaar ago)

  Wat knap dat je zoveel wandelt. Zou ik ook graag willen doen, maar op de een of andere manier krijg ik het niet in mijn systeem.

  Wat zie je er trouwens prachtig uit. Je kleurrijke outfits vind ik geweldig en staan je ook heel goed . Ik word er in ieder geval echt heel vrolijk van. Ik draag weinig kleurrijke kleding momenteel, maar op mijn nagels draag ik dan weer wel een vrolijk kleurtje hihi. Zo’n corona test legt veel beslag op je.. ik heb er vrijdag ook een gedaan voor de eerste keer. De (nagatieve) uitslag kwam de volgende dag pas eind van de middag dus een groot deel van mijn weekend heb ik niks kunnen doen. Balen aan de ene kant, maar gelukkig voor ons allebei dat de test negatief uitviel.

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 maart 2021 at 21:11 (1 jaar ago)

   Dankjewel, lief! β™₯ Wat moest jij lang wachten op de uitslag, ik had hem echt al heel snel gelukkig. Jouw nagels ben ik jaloers op, zulke mooie creaties!

   Beantwoorden
 6. bychristiana
  8 maart 2021 at 10:20 (1 jaar ago)

  Dat kun je soms echt zo nodig hebben, een rustige(re) week. Ik was van de week slecht in orde en heb ook een test laten doen, gelukkig negatief , inmiddels ben ik ook al weer opgeknapt, ik raas ook altijd maar door eigenlijk en soms moet je dan gewoon echt even aan de rem trekken. Oh lekker zeg, die paaseitjes. Ik zag ze ook al liggen, maar uit zelfbescherming heb ik niets meegenomen;-)

  Beantwoorden
 7. Esther
  8 maart 2021 at 10:15 (1 jaar ago)

  Wat goed dat even gas terug nam deze week en nog zat die vol genoeg. Geniet van weer een nieuwe week.
  Kus Esther

  Beantwoorden
 8. Lieve
  8 maart 2021 at 10:10 (1 jaar ago)

  Toch nog een goed gevulde week Natasja! Ziet er allemaal zo lekker uit daar. Groetjes!

  Beantwoorden
 9. Jacqueline Oud
  8 maart 2021 at 09:27 (1 jaar ago)

  Wat goed dat je jezelf iets meer rust hebt gegeven deze week. Af en toe is dat erg fijn en gewoon even nodig. Je zag er weer prachtig uit, ben echt fan van de Blutschgeswister broek staat je prachtig, ook de andere outfits zijn erg mooi, ook de zwart witte outfit die valt juist op door het ontbreken van echte kleuren en staat je ook goed. Heerlijke maaltijden ook, heerlijk verwend bij je ouders. De teststraat was natuurlijk niet fijn, maar gelukkig een positieve negatieve uitslag. Tot slot complimenten voor het jurkenzusje voor het mooie armbandje. Erg mooi! Ben erg benieuwd naar de tweede levering, wordt weer een leuke week ben nu al benieuwd naar jullie passessie. Fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 maart 2021 at 21:12 (1 jaar ago)

   Nee, ze heeft ze niet zelf gemaakt, via de facebook pagina Siergebak gekocht πŸ™‚

   Beantwoorden
 10. Annette
  8 maart 2021 at 09:00 (1 jaar ago)

  Hier heerlijk naar de kapper en schoonheidsspecialiste geweest. Duur weekend dus haha maar het was het waard. zondag was ik ook niet helemaal in mijn hum en heb ik ook niet gewandeld en de hele middag op de bank gehangen, vond het ook wel even best. Wat een prachtig armbandje, heerlijke kleuren!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  8 maart 2021 at 08:20 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd….
  Fijn dat jij aan jouzelf gedacht had en rust genomen had.
  Dat is ook zeer belangrijk om op zijn tijd op de rem te trappen….
  Jij kan zo goed koken en bakken….
  Kan je eens recepten sharen…..
  Mooie outfit van vrijdag.
  Prachtige foto’s.
  Ben zo benieuwd naar de 2e ronde van de zomer collectie van TB….

  Een fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 12. Marije
  8 maart 2021 at 07:55 (1 jaar ago)

  Wat goed dat je deze week zo aan je zelf hebt gedacht. Zo zie je maar dat je met kleine aanpassingen een eind komt als het gaat om voor jezelf zorgen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.