The Good Roll Eau de Toilet

Onlangs deelde ik hier op Beautyspots het persbericht over The Good Roll Eau de Toilet. Meteen daarna kreeg ik een mailtje, of ik hem misschien ook zelf wilde testen? Echt, na bijna tien jaar bloggen durf ik nog steeds niet zo goed zelf om een product te vragen hoor ๐Ÿ˜‰ Maar goed, natuurlijk vond ik dat super leuk, dus mocht ik รฉรฉn van de twee varianten uitkiezen. Ik koos, hoe kan het ook anders, voor de happy jungle look. Vandaag dus mijn eigen ervaring met deze vrolijke toiletspray!

The Good Roll Eau de Toilet

The Good Roll Eau de Toilet

Laat ik eerst wat meer over The Good Roll vertellen. Ik volg ze al een hele tijd op Facebook, dus ik kende het verhaal van dit bedrijf al wel een beetje. The Good Roll maakt 100% gerecycled toiletpapier. Maar het mooiste: de missie van The Good Roll is veilige en schone toiletten voor iedereen. Ze gebruiken maar liefst 50% van hun nettowinst om in diverse landen in Afrika toiletten te bouwen. The Good Roll is ontstaan uit, zoals ze het zelf noemen, ‘een gezamenlijke frustratie’. Wist jij dat er wereldwijd 2,3 miljard (!!!) mensen zijn die gรฉรฉn toegang hebben tot veilige en schone toiletten? Dat is maar liefst een derde van de totale wereldbevolking. Sinds ik dit las, beschouw ik mezelf als een heel gelukkig persoon dat ik in mijn huis maar liefst twee toiletten helemaal voor mezelf alleen ter beschikking heb.

Als je dan ook nog weet dat er dagelijks 270.000 bomen gekapt worden voor de productie van toiletpapier, zijn wij eigenlijk gewoon echt verwende poeperds. Letterlijk en figuurlijk.

Met deze twee gedachten in het achterhoofd werd The Good Roll ontwikkeld. Een initiatief wat beide problemen tegelijkertijd aanpakt.

The Good Roll Eau de Toilet

Eau de Toilet

Na de vrolijke rollen gerecycled toiletpapier was het tijd voor een uitbreiding van het assortiment. Dat werd The Good Roll Eau de Toilet, een spray die je wc-beleving wat aangenamer maakt. En die van je huisgenoten, met wie je het toilet deelt ๐Ÿ˜‰

Ik moest hier zo hard om lachen, hahaha!

The Good Roll Eau de Toilet

De geur van de Eau de Toilet is zacht, zoet en vrolijk, ik vind hem super lekker. Een combinatie van musk met noten van hout en zoete amber, en een frisse ‘after touch’ van citrusvruchten. Met uitzondering van de amber zijn de parfums op basis van natuurlijke etherische oliรซn.

Ik vind de geur zo lekker, dat ik het eigenlijk zonde vind om The Good Roll Eau de Toilet alleen op het toilet te gebruiken. Af en toe doe ik stiekem ook een spraytje door de woonkamer ๐Ÿ˜‰

Naast het feit dat de geur ontzettend lekker is en de flacon lekker royaal, blijft de geur ook nog eens super lang hangen. En dan bedoel ik รฉcht super lang. Als ik de Eau de Toilet ’s ochtends gebruikt heb, ruik ik hem meestal nog als ik om half zes uit mijn werk kom en de gang binnen stap. Ja, ik zei het al: hij blijft sรบper lang hangen.

ik denk dat The Good Roll Eau de Toilet verreweg de lekkerste, maar ook de beste toiletverfrisser is die ik ooit gebruikt heb. Het feit dat ik hem ook regelmatig als roomspray gebruik, zegt natuurlijk al genoeg. Hiermee wordt het gewoon een klein feestje om naar het toilet te gaan ๐Ÿ˜‰

Prijs en verkrijgbaarheid

De Eau de Toilet kost โ‚ฌ 29,95 voor een flacon van 500 ml. Een royale flacon, dus je doet er lekker lang mee. Mocht hij nou op een gegeven moment toch op zijn, spoel de glazen fles dan goed om, los een beetje groene zeep op in water en vul hiermee de fles. Voila: je eigen, homemade allesreiniger!

De spray is verkrijgbaar via de eigen website van The Good Roll, of bij รฉรฉn van de verkooppunten. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

2 Comments on The Good Roll Eau de Toilet

 1. Miranda Aerts
  13 april 2022 at 18:54 (3 maanden ago)

  Dat klinkt als een heerlijke geur!

  Beantwoorden
 2. Moniek
  5 april 2022 at 20:01 (3 maanden ago)

  Belachelijke prijs voor een toiletverfrisser, sorry hoor maar alles moet schoner,milieuvriendelijker etc, en dat moet ook zeker maar dit is niet te bewerkstelligen voor een modaal inkomen,of een hele krappe beurs.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.