The Make Up Spot luidt de zomer in!

Het weer mag het dan de afgelopen weken een beetje (understatement of the year) laten afweten, bij The Make Up Spot hebben ze wel degelijk de zomer in hun bol. Met zomerse kleuren, veelbelovende merken en nieuwe producten kun je het herfstachtige weer prima negeren, en krijg je vanzelf het zomerse gevoel.

The Make Up Spot mei

Sigma bij The Make Up Spot

Je kon het in het eerdere artikel van vandaag al lezen: sinds vorige week is The Make Up Spot officieel authorised retailer van het prachtige merk Sigma. Op dit moment kun je in de shop een aantal bijzonder mooie kwasten, oogschaduwpalettes, wenkbrauwitems en accessoires vinden, de komende maand wordt daar nog veel meer moois aan toegevoegd, dus houd de website in de gaten!

The Make Up Spot mei

Real Techniques limited edition Duo Fiber Brush Set

Begin juni komt het merk Real Techniques met een prachtige limited edition Duo Fiber Brush Set, met daarin een duo-fiber face brush, duo-fiber contour brush en een duo-fiber eye brush. Je kunt deze limited edition nu alvast als pre-order bestellen, zodat je zeker weet dat er begin juni een exemplaar jouw kant op komt. Ik heb hem in ieder geval al besteld, ik wil deze mooie set niet missen!

The Make Up Spot mei

Ook China Glaze vanaf nu verkrijgbaar bij The Make Up Spot

Afgelopen week is ook het merk China Glaze aan het assortiment van The Make Up Spot toegevoegd. Dit populaire merk staat bekend om de super kwaliteit en de prachtige, goed dekkende en zeer gevarieerde kleuren en collecties. Op dit moment vind je bij The Make Up Spot al een aantal China Glaze limited edition collecties als Texture en Sunsational, begin juni worden de Hologram lakjes verwacht.

The Make Up Spot mei

Red Carpet Queen

Nog een merk waar ik direct voor viel, is Red Carpet Queen. Met name de nagellak van dit merk steekt met kop en schouders boven andere merken uit. De Bullet Proof Long Lasting Nail Polishes zijn met de supertoffe bullet shaped bottle echte eyecatchers en hebben een plat en breed kwastje dat ontzettend fijn en snel werkt. Prettige bijkomstigheid: de Red Carpet Queen nagellakken zijn 5-free (vrij van Dibutyl Phthalate, Tolueen, Formaldehyde, Formaldehyde resin en Camphor), snel drogend en allemaal dekkend in 2 laagjes. Op dit moment vind je in het assortiment van The Make Up Spot alle Bullet Proof Long Lasting Nail Polish kleuren, in de loop van volgende week wordt daar een prachtige collectie Red Carpet Queen make-up aan toegevoegd. Daar gaat weer een deel van mijn vakantiegeld…

Ik heb afgelopen week drie lakjes van dit mooie merk besteld en al binnen, binnenkort laat ik je hier op Beautyspots uiteraard swatches en een review zien. As we speak, heb ik het eerste lakje net op mijn nagels, en ik kan alvast verklappen dat de lakjes én prettig aanbrengen én snel droog zijn!

The Make Up Spot mei

Nieuwe items van Models Own

Het Models Own assortiment bij The Make Up Spot zal deze week worden aangevuld met de Splash nagellakcollectie, de Powder Blushes Warm Glow, Cheeky Pink en Peach Blush, de Nail Art Pencils Pastel Pink, Pastel Blue, Pastel Green, Pastel Yellow en Pastel Purple, de Bronzers/Highlighters Natural Bronze en Sun Goddess, de Fruity Moisturising Lip Balms Watermelon, Peach en Coconut, de Iphone Cover en de 2 Makeup Head Bands Pink and Orange.

The Make Up Spot mei

Sleek limited edition collectie “Candy” en BB cream

Begin juni komt Sleek met een nieuwe limited edition collectie: Candy. De Candy collectie bevat het iDivine oogschaduwpalette i-Candy, het Sweet Cheeks Blush by 3 palette en de Lol-Lip-Pop Pout Paint en zal vanaf begin juni verkrijgbaar zijn bij The Make Up Spot! Leuke, zomerse kleurtjes!

The Make Up Spot mei

Vanaf volgende week zal de Sleek BB Cream te koop zijn. De superfijne en betaalbare Be Beautiful Blemish Balm zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Fair, Light, Light 01, Light 02, Medium, Medium 01 en Dark. Volop keuze in kleuren, dus ook voor jouw huidskleur zit er vast een juiste variant tussen.

The Make Up Spot mei

Binnenkort verkrijgbaar bij The Make Up Spot: INM en Seche Vite

Ook vanaf volgende week zullen de wereldberoemde top- en basecoats en andere fijne verzorgingsproducten van de merken INM en Seche Vite verkrijgbaar zijn bij The Make Up Spot. Jullie hebben vast al her en der gelezen dat INM Out the Door mijn favoriete topcoat bij uitstek is, ik ben reuze benieuwd naar de overige producten van deze merken!

The Make Up Spot mei

Nieuwe producten van Barry M bij The Make Up Spot

Van het merk Barry M zijn er de afgelopen tijd ook weer veel mooie producten aan het assortiment van The Make Up Spot toegevoegd. Wat te denken van de leuke Sequin lakjes, een aantal nieuwe lipstick- en nagellakkleuren, nailart pennen, bronzers en in juni komen er een aantal nieuwe Gelly en Confetti nagellakken bij. Neem dus ook zeker eens een kijkje bij de Barry M collectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.