The Make Up Spot: nieuwe producten van Barry M

De afgelopen week zijn er een paar spiksplinternieuwe producten van Barry M aan de webshop van The Make Up Spot toegevoegd. Ik krijg er helemaal de voorjaarskriebels van, laat de lente nu maar komen!

The Make Up Spot Barry M

Deze bijzondere nagellakjes hebben een heel apart grunchy korrelig effect en zijn er in vier kleuren:  #1 Atlantic Road, #2 Station Road, #3 Kingland Road en #4 Ridley Road. Ze kosten € 5,25 per stuk.

The Make Up Spot Barry M

Met deze nieuwe gel eyeliner van Barry M zet je binnen een handomdraai een mooi strak lijntje dat niet alleen longlasting, maar ook waterproof is. Verkrijgbaar in drie kleuren: #1 Black, #2 Silver en #3 ChampagneDe gel eyeliner kost € 5,85.

The Make Up Spot Barry M        The Make Up Spot Barry M

De Barry M Ultra Moisturising Lip Paints geven prachtige, intense kleuren. Ze zijn voorzien van cacaoboter waardoor ze heel zacht en voedend voor je lippen zijn. Verkrijgbaar in de kleuren 158 Coral Blush, 160 Black Cherry, 161 Flamingo Peach en 162 Cranberry Red. De Ultra Moisturising Lip Paints kosten € 5,75 per stuk.

The Make Up Spot Barry M

Dit leuke toilettasje stal direct mijn hart toen ik het zag. En ja, ik heb al een toilettas (of misschien wel meerdere). Maar deze zwart met roze retro make-up bag kan ik echt niet laten liggen, zeker niet voor dit geld: € 5,99.

Ik voel een bestelling opkomen, ik ga denk ik voor de nagellakjes in de kleuren Kingland Road (lichtroze) en Ridley Road (mintgroen), een Ultra Moisturising Lip Paint in de kleur Coral Blush en uiteraard de make-up bag.

Wanneer je bij The Make Up Spot voor meer dan 30 euro bestelt vervallen de verzendkosten van € 3,95 en is verzending helemaal GRATIS!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.