The Master Perfumer van Kruidvat

The Master Perfumer is een exclusieve geurenlijn van het Kruidvat, die onlangs werd uitgebreid met vier nieuwe geuren (twee damesgeuren en twee herengeuren). Reden voor mij om twee van de damesgeuren te proberen, ik vertel jullie er in dit artikel wat meer over!

The Master Perfumer

The Master Perfumer is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld zijn door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces vooraf gegaan. De parfumeur blijft het parfum gedurende dit proces evalueren, verfijnen en bewerken totdat er een perfecte harmonie van noten en akkoorden is ontstaan. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd.

The Master Perfumer

The Master Perfumer: exclusief bij Kruidvat

Toen de collectie van The Master Perfumer destijds werd geïntroduceerd bij Kruidvat, was ik best een beetje verbaasd. Kruidvat is nu niet direct de eerste winkel waar ik aan denk bij een exclusieve geurenlijn. De prijzen van de Eau de Toilettes passen overigens prima bij de uitstraling van de winkel: de damesgeuren zijn verkrijgbaar in 50 ml voor € 7,99 en 15 ml voor € 3,49. De herengeuren kosten € 7,99 voor 100 ml.

The Master Perfumer

The Master Perfumer

Ik koos twee geuren in de 15 ml variant: Cherry Bloom No. 18 en White Lily No. 26.

Cherry Bloom No. 18 is een zoete, bloemige geur:

Cherry Bloom is de 18e geselecteerde variant; een charmante mix van framboos, kersenbloesem en blond hout.

White Lily No. 26 is een wat lieflijkere bloemige geur:

White Lily is de 26e geselecteerde variant; een geraffineerde mix van oranjebloesem, lelie en amber.

Beide geuren passen uitstekend bij het voorjaar en de zomer: het zijn vrij lichte, bloemige geuren. Doordat ze niet te overheersend zijn, zijn ze erg geschikt om overdag te dragen.

The Master Perfumer

De geuren blijven nog best lang hangen, toch is de geur na een uurtje of vier wel grotendeels verdwenen. Maar voor een Eau de Toilette van deze prijsklasse vind ik dat eigenlijk gewoon een prima score. En doordat je de handige flesjes heel eenvoudig mee kunt nemen in je handtas, spray je daarna gewoon een beetje bij! Ik ben echt aangenaam verrast door zowel de geuren zelf als door de kwaliteit er van.

Je vindt alle geuren uit The Master Perfumer collectie bij de Kruidvat-filialen. In totaal zijn er dertien verschillende geuren verkrijgbaar, er zit dus vast wel een geur tussen die je aanspreekt!

2 Comments on The Master Perfumer van Kruidvat

 1. Miranda Aerts
  15 mei 2014 at 21:43 (8 jaren ago)

  Ik dacht zelf eigenlijk meteen dat het niks zou zijn.
  Ik ga ze nog eens testen, voor zo’n prijs hoef je dat in elk geval niet te laten!

  Beantwoorden
 2. jori
  15 mei 2014 at 09:51 (8 jaren ago)

  Ideaal dat kleine formaatje….Ben benieuwd naar de geurtjes

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.