The Ohm Collection Sun Safe zonnebrand SPF15

De zoektocht naar het perfecte zonnebrandproduct, het lijkt soms een onmogelijke en oneindige taak. Ik weet dat ik voor het behoud van een gezonde huid zonnebrand moet gebruiken, maar eigenlijk heb ik nog nooit een zonnebrandproduct ontdekt wat ook echt lekker in gebruik is. Tot ik The Ohm Collection Sun Safe zonnebrand SPF15 ontdekte, dit product is zó lekker, dat ik het gerust het hele jaar door zou willen gebruiken, als bodylotion. Lees snel verder waarom ik zo enthousiast ben!

The Ohm Collection Sun Safe

The Ohm Collection Sun Safe zonnebrand SPF15

Ik ontving mijn fles The Ohm Collection Sun Safe precies op het juiste moment: vlak voor mijn vakantie in Noordwijkerhout, in april. Want waar kun je een zonnebrandproduct nu beter testen dan aan de kust? Het zonnetje werkte die week ook prima mee, zodat ik direct aan de slag kon!

The Ohm Collection Sun Safe

The Ohm Collection Sun Safe is niet zomaar een gewoon zonnebrand product. Om te beginnen is het een 100% natuurlijk product wat beschermt tegen de zon, goed uitsmeert zonder een witte waas achter te laten, en naast het feit dat het de huid beschermt, ook nog eens heel voedend en verzorgend is, dankzij de prachtige ingrediënten:

The Ohm Collection Sun Safe

The Ohm Collection Sun Safe bevat vooral veel natuurlijke, verzorgende oliën en kruidenextracten. Ingrediënten die je vooral verwacht in een verzorgende bodylotion of bodycrème, maar die dus ook prima in een zonnebrandproduct passen, zo blijkt. Jojoba-olie, Olijfolie, Bijenwas, lanoline, Cacaoboter, Zeoliet (een vulkanisch biologisch kleimineraal), Frambozenolie, vitamine E, Wortelolie, Goudsbloemextract, Duizendblad-extract, Rozemarijn-extract, Kokosolie en Lavendelolie. Zinc oxide is het actieve ingrediënt (7%). Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, een deel daarvan is afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw. Ik vind het mooi!

The Ohm Collection Sun Safe

Ik vind de verpakking van The Ohm Collection Sun Safe heel praktisch: de pomp doseert nauwkeurig en werkt heel hygiënisch. Ook op het strand werkt zo’n systeem gewoon het prettigst, je hebt zo de minste kans op zand in je fles zonnebrand.

The Ohm Collection Sun Safe

The Ohm Collection Sun Safe heeft een vrij dunne textuur die het midden houdt tussen een milk en een olie. Ik vind hem erg fijn om aan te brengen en te verdelen over mijn huid, dit gaat eigenlijk als vanzelf. De lotion laat na het verdelen een beschermend, verzorgend laagje achter op mijn huid, maar dit voelt verre van vervelend. Ook bij wat hogere temperaturen, als ik veel zonnebrandproducten toch echt liever in de kast laat staan vanwege het vieze kleffe gevoel wat ze achterlaten op mijn huid, doet Sun Safe het uitstekend, het is werkelijk het lekkerste zonnebrandproduct wat ik ooit heb gebruikt ♥

The Ohm Collection Sun Safe biedt met zijn SPF15 een medium bescherming tegen de zon, en dat beschermen doet hij prima. Als ik hem, zoals voorgeschreven, regelmatig opnieuw aanbreng, verbrandt mijn huid niet en wordt geleidelijk bruin. Het is geen product waarmee je een hele dag kunt gaan liggen ‘bakken’ in de zon; als je dat al wilt, zul je een hogere beschermingsfactor moeten gebruiken.

Vergeet ik nog bijna een heel belangrijk onderdeel: de geur. Die is werkelijk hémels! Zoet, warm, licht bloemig: ik ruik er van alles in, maar vooral héél veel lekkers, ik vind het een echte zomergeur ♥ Van mij mag The Ohm Collection gerust een Bodysplash uitbrengen in deze geur, zo lekker vind ik hem!

Het zal vast geen verrassing meer zijn: The Ohm Collection Sun Safe krijgt van mij een dikke 10!

The Ohm Collection Sun Safe zonnebrand SPF 15 is verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi, een flacon van 150 ml kost € 29,95. Er is ook een variant met SPF 30 verkrijgbaar, deze kost € 34,95. Oh, naast de Bodysplash zou ik ook graag een soortgelijk product voor het gezicht in het assortiment opgenomen zien, maar dan met een net iets hogere beschermingsfactor. Dan kom ik de zomer wel door!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

10 Comments on The Ohm Collection Sun Safe zonnebrand SPF15

 1. Debbie
  20 juni 2016 at 12:56 (3 jaar ago)

  Deze klinkt heel goed! Ik zou wel factor 30 nodig hebben. Misschien dat ik die nog wel ga kopen voor mijn vakantie, thanks for the tip.

  Beantwoorden
 2. Deb
  13 juni 2016 at 13:57 (3 jaar ago)

  Hmm deze klinkt heel fijn! Ik moet ’em ook dringend eens gaan uitproberen. Hopelijk krijgen we weer snel mooi weer!

  Beantwoorden
 3. Babs
  12 juni 2016 at 22:45 (3 jaar ago)

  Je zegt het precies goed, dat kleffe gevoel herken ik heel goed. en als je dan gaat zweten wordt echt nog een graadje erger. Lijkt mij een superfijn product, ook met zo een heerlijke geur!

  Beantwoorden
 4. Sylvia
  12 juni 2016 at 19:41 (3 jaar ago)

  Klinkt heel erg goed, maar ik moet wel SPF 30 hebben, maar die is er ook. Als ik dit jaar nog een fles nodig heb, hou ik deze in gedachte.

  Beantwoorden
 5. Mireille
  12 juni 2016 at 12:42 (3 jaar ago)

  Klinkt als een geweldig product. En een lekkere geur is voor mij ook altijd erg belangrijk.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  12 juni 2016 at 10:31 (3 jaar ago)

  Ik vind de verpakking ZO leuk en het klinkt erg goed. Ik ga de SPF 30 testen en ik ben héél benieuwd!

  Beantwoorden
 7. Cindy
  12 juni 2016 at 10:04 (3 jaar ago)

  Klinkt goed. Maar ik hou het lekker bij mijn favoriete merk, Australian Gold. Het fijnste merk dat er is op dit gebied.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  12 juni 2016 at 09:53 (3 jaar ago)

  Wat klinkt dat goed!
  Ik ben nog op zoek naar een goede zonnebrand créme.

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. Roos
  12 juni 2016 at 08:41 (3 jaar ago)

  Dit lijkt me een topper Natasja, wat een mooie ingrediënten. Zo te zien zou je hem ook op het gezicht kunnen gebruiken wat natuurlijk helemaal fantastisch is. Ik gebruik nu Lovea met een hoge, de enige waar ik tot nu toe tegen kan en deze van the Ohm ga ik zeker proberen. Thanks voor deze review 🙂

  Beantwoorden
 10. Hilde Janbroers
  12 juni 2016 at 08:38 (3 jaar ago)

  Klinkt super! Ik moet eerst mijn voorraad opmaken, maar deze zie ik mijzelf daarna wel gebruiken!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.