Therme Ibiza Flow Shower Satin

De zomervakantie mag er voor de meeste mensen dan op zitten, het gevoel kunnen we natuurlijk nog best even vasthouden. Bijvoorbeeld met lekkere zomerse producten op de badkamer, onder de douche of in bad. Ik kreeg een tijdje geleden Therme Ibiza Flow Shower Satin als verlaat verjaardagskado, en deze blijkt perfect voor de nazomer. Ik deel hem graag met jullie!

Therme Ibiza Flow Shower Satin

Therme Ibiza Flow Shower Satin

Ik heb niet vaak producten van Therme op de badkamer, terwijl ik ze wél altijd heel fijn vind. Gek eigenlijk he? Gelukkig kreeg ik deze heerlijke Therme Ibiza Flow Shower Satin van mijn nichtje en neefje voor mijn verjaardag, zo kon ik toch de heerlijke geur ontdekken.

Beleef een moment van rijkdom en vrijheid met de Ibiza Flow Shower Satin. De hydraterende douchecrème, met bloemige oriëntaalse parfum, geeft het lichaam bruisende energie.

Geniet van de subtiel verfrissende geur van lichtzoete jasmijn, violet en tonen van witte musk en warm sandelhout. Deze frisse, lichtzoete bloemige geur, in combinatie met magnesium en zeezout extracten, geven de huid nieuwe energie. Laat je meevoeren op de Flow van Ibiza naar een moment van ontspanning en vrijheid op het eiland in de Middellandse Zee.

Therme Ibiza Flow Shower Satin

De Therme Ibiza Flow lijn is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. In deze lijn vind je naast de Shower Satin een Foaming Shower Gel, een Shower Scrub, een Body Butter en een Body Mist. Het is een Limited Edition lijn, dus beperkt verkrijgbaar. Ik weet niet precies tot wanneer de lijn verkrijgbaar is.

Ingrediënten

Wat als eerste opvalt aan de ingrediënten van de Therme Ibiza Flow Shower Satin is het feit dat er geen SLS of SLES in zit. Dit zijn stoffen die ervoor zorgen dat je showergel (of shampoo, of handzeep) goed schuimt. Maar ze kunnen de huid uitdrogen, of zelfs irriteren, als deze daar gevoelig voor is. In plaats daarvan bevat de Shower Satin Sodium Coco-Sulfate, een milde tenside die afkomstig is uit natuurlijk kokosvet. Dit is veel minder agressief dan SLS of SLES, en dus liever voor je huid. De Shower Satin bevat onder andere magnesium en zeezout extract, wat belooft je huid nieuwe energie te geven.

Therme Ibiza Flow Shower Satin

Textuur, geur en werking

Therme Ibiza Flow Shower Satin heeft een romige textuur, die natuurlijk perfect bij het product past. Hij schuimt uitstekend zodra hij in aanraking komt met water of mijn vochtige huid, ondanks de afwezigheid van SLS of SLES. De Sodium Coco Sulfate neemt dat stokje uitstekend over.

De geur is zoet-bloemig, met een warme ondertoon. Als ik dit product onder de douche gebruik, zie ik gewoon de prachtige bloemen voor me, onder de warme zomerzon. Echt een perfect product voor de nazomer, en om het zomerse gevoel nog even langer vast te houden. Zeker als je de Shower Satin gebruikt in combinatie met de andere producten uit dezelfde lijn ♥

Ibiza Flow Shower Satin kost € 5,49 voor 200 ml, de producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

3 Comments on Therme Ibiza Flow Shower Satin

 1. bychristiana
  12 september 2020 at 08:37 (2 jaren ago)

  De geur lijkt me heerlijk, ik kende deze lijn van Therme nog helemaal niet;-)

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  11 september 2020 at 21:57 (2 jaren ago)

  Ik heb hem nu ook in gebruik, hij is heerlijk!

  Beantwoorden
 3. Marije
  11 september 2020 at 08:25 (2 jaren ago)

  Grappig om te lezen dat jij dus ook Therme fijn vindt maar het amper in de badkamer hebt staan. Ik realiseerde mij dat laatst ook toen ik een shower foam kocht van Therme.

  Deze geur klinkt heerlijk voor de indian summer die we hopelijk nog even gaan krijgen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.