This is my life #week 32

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Terwijl het buiten pijpenstelen regent, schrijf ik deze editie van This is my life. Is het echt nog maar een paar dagen geleden dat het hoogzomer was in Nederland?

This is my life

This is my life #week 32

Mooi Hollands plaatje om 6 uur ’s ochtends. Merken jullie ook dat het opeens heel hard gaat met het korter worden van de dagen? Liep ik twee weken geleden ’s ochtends om 6 uur nog in een stralende ochtendzon, nu moet de zon nog opkomen als ik Benthe op dat tijdstip uitlaat. Ik vind het ook wel weer gezellig hoor, het najaar. Mits het een beetje mooi weer is natuurlijk!

This is my life

Woensdag bracht ik Benthe ’s ochtends naar de dagopvang. Normaal brengt Arno haar ’s ochtends weg en haal ik haar ’s middags weer op, maar aangezien hij al om half 6 in de auto zat richting Duitsland, nam ik beiden nu voor mijn rekening.

This is my life

Toen ik haar ’s middags weer ophaalde, stond deze mobiele dierenartsenpraktijk voor de deur. Wat een goed en handig initiatief, ideaal voor oudere mensen en/of mensen die geen auto hebben!

This is my life

Wat een schattig ingepakt pakketje kreeg ik deze week van Jane van Nagelstudio Sparkling Jane. Wat er in zat, zie je (o.a.) later deze week!

This is my life

This is my life

Nog meer pakjes uitpakken, met o.a. deze nieuwe waxmelts. Net op tijd voor het herfstachtige weer, dan krijg ik altijd weer zin om kaarsjes en geurbranders aan te doen <3 Ook hier lees je binnenkort meer over.

Instagram

Ik had ze al eerder gezien in het park, deze schattige baby-hertjes, maar toen had ik steeds mijn telefoon niet bij me. Dus donderdagochtend maakte ik eerst een rondje met Benthe door het park.

This is my life

Benthe is ook blij dat het wat minder warm is, en deed lekker gek donderdagmiddag op het hondenspeelveld, hihihi!

This is my life

Vrijdag trok ik eindelijk mijn sneakers weer eens aan: ook wel weer eens leuk na al die weken sandalen en slippertjes!

Instagram

Mijn eerste bestelling via de webshop van het Kruidvat, heb je mijn unboxing-video al gezien?

This is my life

Omdat ik dit weekend veel nagellak te swatchen had, en mijn Trind Nail Balsam bijna op was, bestelde ik donderdagavond een nieuw exemplaar bij bol.com. De postbode vond dat hij het pakje best door de brievenbus kon frotten…

This is my life

Herfst in augustus!

This is my life

Deze lakjes stonden gisterochtend allemaal te popelen om geswatcht te worden, voor een groot deel is dat gelukt.

This is my life

Gistermiddag gingen we naar het bos, en zie hoe mooi: de hei staat weer in bloei! Prachtig!

Komende week ga ik gewoon nog even stug door met werken, we zijn weer een weekje dichtbij onze vakantie. Ik hoop wel dat ik iets minder moe ben dan afgelopen week, toen lag ik een paar avonden gewoon al vóór 9 uur op bed… Of zou dat misschien gewoon door de warmte van de afgelopen weken komen, die vermoeidheid?

1 Comment on This is my life #week 32

  1. Bianca
    11 augustus 2014 at 08:00 (8 jaren ago)

    Benthe! <3 en dan die lieve kleine Bambi hertjes…zo schattig! Je hebt veel mooie producten op de foto staan ben erg benieuwd naar de reviews. En door de warmte/benauwdheid heb ik al een tijdje "last" van minder energie hopelijk gaat dat snel weer over x

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.