This is my life #week 39

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een rare week. Ik moest weer enorm wennen na de vakantie, en vergat door alle drukte gewoon om te Instagrammen. Daarna hadden we een erg leuk, maar wel erg druk weekend, en toen was de week alweer om… Kijk je mee naar mijn drukke week?

This is my life

This is my life #week39

Donderdag was onze trouwdag, 16 jaar alweer… Wat waren we toen nog jong (en slank!)! We hebben het op de dag zelf niet echt gevierd, maar het weekend ervoor en erna hebben we dat dubbel en dwars ingehaald met onze weekendjes weg.

This is my life

Zaterdagochtend had ik een afspraak voor een gezichtsbehandeling bij Mireille. Dit was pas mijn derde afspraak bij haar, maar mijn huid is nu al enorm opgeknapt. Wat een vakvrouw (en wat is het altijd gezellig bij haar, hihihi!)! Sinds kort heeft ze de mooie producten van Pupa in haar assortiment opgenomen, dus ik heb even staan kwijlen bij de display.

This is my life

Ik kocht deze drie producten, de Eyeliner en Luminys Touch zie je binnenkort vast nog wel terug op Beautyspots!

This is my life

Onderweg naar Tilburg (waar Benthe bij haar vriendjes ging logeren) at ik even een broodje, het was tenslotte al half 2.

This is my life

Wij gingen naar Enschede, waar we ’s avonds een etentje hadden en bleven overnachten. Ik had mijn laptop meegenomen, zodat ik onderweg nog wat kon werken voor Beautyspots. Time-management noemen ze dat!

This is my life

Hotel nummer vier in twee weken tijd. Zo’n decadent leven leiden we normaal gesproken niet hoor, en na dit weekend is het weer even over met dit luxe leventje, hihihi!

This is my life

Ik maak eigenlijk nooit outfit of the day-foto’s, omdat ik er altijd heel stom opsta, maar in het hotel hadden we een perfecte spiegel ervoor. Na wat mislukte foto was dit het resultaat, valt niet tegen toch?

This is my life

Zondagochtend hadden we weer een heerlijk luxe ontbijt: croissantjes en vers suikerbrood, mmmm…

Benthe had het ondertussen enorm naar haar zin op haar logeeradres: ’s avonds mocht ze samen met Rocco lekker een seniorenwandeling maken op de heide, en ’s ochtends lekker uitslapen samen met Lola. Genieten in het driedubbel spikkel-kwadraat!

Instagram

Rond kwart over drie waren we weer thuis, en kregen we zelf weer visite. Ik had nog net even tijd om een wasje aan te zetten en om mijn kwasten te wassen, het was er weer tijd voor!

This is my life

Benthe lag ondertussen lekker in het zonnetje uit te rusten van haar logeerpartij, wat was het lekker weer!

Komende week staat er weer een gewone werkweek op de planning, en ik moet hard aan het werk voor Beautyspots, er zijn afgelopen week een paar hele mooie producten binnen gekomen. Verder bestaat Beautyspots komende woensdag 2 jaar, en heb ik een hele leuke feestactie voor jullie bedacht (ik hoop tenminste dat jullie het ook leuk vinden, hihihi!). En het belooft de hele week nog mooi nazomerweer te worden, dus daar ga ik tussendoor uiteraard ook van proberen te genieten. Wat ga jij deze week allemaal doen?

8 Comments on This is my life #week 39

 1. Wendy Vrieling
  30 september 2014 at 11:00 (8 jaren ago)

  dat ziet er druk maar goed uit. Super leuke outfit foto heb je gemaakt.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  29 september 2014 at 20:57 (8 jaren ago)

  Lekker hoor, zo’n hotel, maar wel een druk weekend zo! Ik heb het weekend nog even lekker relaxed gedaan, net een week ziek geweest, dus even rustig aan nog. Vandaag weer begonnen. Blij dat ik weer beter ben!

  Beantwoorden
 3. Lisanne
  29 september 2014 at 19:57 (8 jaren ago)

  Heerlijk zo’n weekendje weg! Dat broodje met ei ziet er heerlijk uit, dat vind ik ook zo lekker.

  Beantwoorden
 4. wilma schroder
  29 september 2014 at 17:08 (8 jaren ago)

  ik heb ooit pupa gehad oogschaduw die bleef goed zitten en volgens mij was de prijs ook geheel niet slecht ..

  Beantwoorden
 5. Jori
  29 september 2014 at 08:51 (8 jaren ago)

  Outfit of the day mag je zeker vaker doen 🙂

  Beantwoorden
 6. Mireille
  29 september 2014 at 08:22 (8 jaren ago)

  Was inderdaad een druk weekje. Ben benieuwd naar alle nieuwe producten.

  Beantwoorden
 7. Bianca
  29 september 2014 at 07:58 (8 jaren ago)

  Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag en wat een lieve foto’s weer van Benthe <3

  Beantwoorden
 8. Marije
  29 september 2014 at 06:11 (8 jaren ago)

  Hmmm, suikerbrood! Heerlijk! Succes met wennen aan het normale leventje 🙁

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.