This is my life #week1

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Alle feestdagen zijn weer achter de rug, 2015 is een feit en vanaf vandaag begint voor velen het normale leven weer van werk en school (op het moment dat ik dit tik, heb ik eerlijk gezegd nog maar weinig zin). Afgelopen week had ik een lekker korte werkweek, en heb genoten van een lang weekend met zijn drietjes. Kijk je mee naar hoe wij de laatste week van 2014 beleefden?

This is my life

This is my life #week1

Toen we vorige week zondag met Benthe door de sneeuw liepen, liet de zool van mijn ene snowboot opeens los. Ze waren al 12 jaar oud, dus op zich geen schande. Ik heb ’s middags meteen twee paar nieuwe besteld bij Wehkamp, die maandag al binnen kwamen. Uiteindelijk mochten deze zilverkleurige Beauties blijven.

This is my life

Maandagavond hadden we heerlijke appelbeignets bij de thee.

This is my life

Dinsdag droeg ik dit heerlijke Lush Parfum: Creamy Candy. Super zoet, maar oh zo lekker…

This is my life

This is my life

This is my life

Toen ik thuis kwam uit mijn werk, stond er een verrassing op me te wachten: mijn Lush Sale-bestelling was er al! De kamer rook al snel naar een Lush winkel, hihihi! Genieten!

This is my life

Woensdag, op Oudjaarsdag, ruimde ik de Kerstspullen op. Het is eerst altijd weer een beetje kaal in huis, maar ook wel weer lekker fris en opgeruimd, vind ik.

This is my life

Arno mag dit nieuwe Gilette scheersysteem gaan testen voor Bol.com Beauty.

Instagram

De vleesdroger stond de hele dag te draaien, met als resultaat de nodige porties gedroogd lamsvlees voor Benthe!

This is my life

’s Avonds gingen we oliebollen en appelbeignets eten bij mijn ouders, een familie-traditie.

This is my life

Samen naar het vuurwerk kijken, gelukkig is Benthe er niet bang van.

This is my life

Slapend wachten op het nieuwe jaar…

Instagram

Op Nieuwjaarsdag bij de koffie nog even verder genieten van de appelbeignets, die mijn zwager ieder jaar bakt.

This is my life

Mijn New Year’s Look met het NARS palette, waar ik eerder deze week over schreef.

This is my life

En mijn nageltjes mooi in de lak met Alessandro Strawberry Mint, ik laat hem binnenkort wat beter aan je zien!

Instagram

Op Nieuwjaarsdag hebben we ’s middags altijd de traditionele Nieuwjaarsborrel met de familie van mijn vaders kant. Ooit begonnen in de keuken van mijn oom en tante, maar inmiddels is de familie zo groot, dat dat allemaal niet meer past. Het is altijd erg leuk om iedereen weer te zien en bij te kletsen.

This is my life

Vrijdag feestten we gewoon nog even verder, Arno vierde zijn 44e verjaardag!

Instagram

Hij maakte twee grote pannen spaghetti voor iedereen die ’s avonds bleef eten.

This is my life

Zaterdag had ik een drukke dag, je zag het in de plog van gisteren. ’s Avonds lagen we dan ook uitgeteld op de bank 🙂

Vandaag begint ook voor ons het normale werk-leventje weer, we mogen weer gewoon vol aan de bak. Hoewel, ik ga wel meteen even een paar vrije dagen regelen voor begin Februari 🙂 Mag jij vandaag ook weer beginnen met school of werk?

6 Comments on This is my life #week1

 1. Miranda Aerts
  5 januari 2015 at 21:43 (7 jaren ago)

  Vandaag de kerstboom ook maar eens opgeruimd en morgen weer aan het werk. .. Nog even inspiratie zoeken

  Beantwoorden
 2. Cindy
  5 januari 2015 at 20:28 (7 jaren ago)

  Leuke week, en veel Lush, heerlijk! En ja, ging vanmorgen ook met wat tegenzin weer aan het werk, die wekker na 1,5 week vrij te zijn geweest, pfff….
  Maar begin februari heb ik lekker weer 1,5 week vrij, Florida, yay!

  Beantwoorden
 3. Astrid
  5 januari 2015 at 12:44 (7 jaren ago)

  Lush! Wat leuk om te zien wat jij daar besteld hebt. Het ziet er allemaal heel goed uit. Ik had zelf een paar kleinere pakketten besteld en de So White showergel.Het uitpakken is al leuk, en nu nog het plezier om alles op te maken!

  Beantwoorden
 4. Sonja
  5 januari 2015 at 11:58 (7 jaren ago)

  Love your boots!
  Leuk, mijn man gaat ook de Gilette testen, hij gebruikt eigenlijk al jaren dit merk. Ben benieuwd.
  En ik had geen boom dit jaar dus was snel klaar!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  5 januari 2015 at 08:30 (7 jaren ago)

  Pffff. Hier staat de boom nog. Altijd eerst de salon opruimen en dan heb ik geen zin meer in mijn huis.
  Nog gefeliciteerd met Arno.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  5 januari 2015 at 07:52 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s van gezellige dagen.
  Gefeliciteerd met je man zijn verjaardag!
  Heerlijk alles weer netjes opgeruimd.
  Wauw, fijne producten in de sale bij Lush 😉

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.