This is my life #week1

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Jeetje, de eerste week van het nieuwe jaar zit er al weer op, merkte jij deze week ook dat het ’s middags al net niets later donker werd? Lekker hoor! Deze week begon ik meteen met een super drukke werkweek, en een al even druk (maar wel leuk!) weekend. Met als resultaat een overvolle This is my Life, maar dat vinden jullie vast niet erg, toch?

This is my Life

This is my Life #week1

Maandagochtend begonnen we op het werk met een Nieuwjaarsborrel (nou ja: Nieuwjaarskoffie beter gezegd, hihihi!), en kregen mijn collega’s en ik die de uitjes altijd organiseren een prachtige bos bloemen van de directeur. Dat is nog eens leuk het nieuwe jaar beginnen!

This is my life

Dinsdag kwam mijn bestelling van de webshop Teitloos binnen, maar ik kon het woensdagavond pas op de foto zetten. En dus moest alles nog een dagje netjes ingepakt blijven, aaaargh! Heb je mijn artikel over mijn RICE-verslaving al gezien?

This is my life

Woensdagochtend kreeg ik deze melding van DPD, jippie! Mijn bestelling van de Kerstsale van Lush UK was nu héél dichtbij!

This is my life

Tadaaa, daar is hij! ♥

This is my life

Donderdagochtend ging ik met Benthe een rondje lopen langs de Vesting in Willemstad. Ik vind de bunkers maar een beetje creepy, maar Benthe ging er op haar gemakje eens een kijkje nemen, hihihi!

This is my life

In Willemstad hadden we grotendeels droog gelopen, maar aan het eind van die wandeling begon het te regenen, en dat heeft het volgens mij de rest van de dag gedaan. Met als resultaat een kletsnat bos aan het begin van de middag…

This is my life

De nieuwe LE collecties van Catrice en Essence zijn super leuk, ik kocht er vrijdag enkele items van. Vanmiddag laat ik ze aan je zien!

This is my life

Zaterdag hadden we een familiereünie, van mijn moeders kant. Het was ontzettend geslaagd: de opkomst was geweldig (86 personen), een heerlijk buffet, en de sfeer zat er als vanouds in. Met zelf geschreven liedjes, de vogeltjesdans, de Hucklebuck, en zelfs een polonaise. En dat alles in volkomen nuchtere toestand, hihihi!

Instagram

Er kwamen op het diascherm veel oude foto’s voorbij. Dit zijn mijn opa en oma tijdens hun 40-jarige huwelijk, met al hun kleinkinderen (op eentje na, die was nog niet geboren). Ik zit op de middelste rij, helemaal links. Samen met mijn zus in een gebreide blauw-witte jurk, nu weer helemaal hip! 🙂

Instagram

Gisterochtend hadden we de Nieuwjaarswandeling van de dalmatiërvereniging (het DIN-fonds). Ik was er al, toen mijn vriendin deze foto appte: “we hebben je klem gereden 😉 ” Leuk he, twee Picanto’s naast elkaar?

This is my life

Ik had zelf geen camera bij (alleen mijn telefoon), maar gelukkig mocht ik de foto’s van Vincent gebruiken 🙂

Ik loop hier heel charmant met mijn AH-tas. Vlak voor ik wegreed, zag ik dat er best slecht weer voorspeld werd voor Kijkduin, dus heb ik snel een regenponcho, Benthe d’r regenjas en wat handdoeken bij elkaar gezocht, en ik kon zo snel geen fraaiere tas vinden, hihihi!

This is my life

Wij liepen vrij ver achteraan, dus helaas zie je de andere dalmatiërs niet echt. De opkomst was weer erg goed, ik denk zo’n 50 honden. Wil je de start van de wandeling zien, met alle honden bij elkaar, bekijk dan even dit filmpje wat het team van Ponderosa heeft gedeeld via Facebook.

Instagram

“Heb je nog snoepjes, Vincent?”

Instagram

This is my life

Benthe met haar vriend Rocco ♥

This is my life

Wij waren al iets eerder terug gedraaid dan de rest van de groep, zodat we na de wandeling in een wat leger restaurant dan vóór de wandeling onze koffie en appeltaart konden nuttigen:

This is my life

Dat was een prima stukje appeltaart!

This is my life

Dat was Benthe helemaal met mij eens! 🙂

Instagram

’s Middags heb ik met Benthe hier in de polder nog een rondje gelopen, waar ze het nodig  vond om in het natte gras te gaan liggen rollen. Met als resultaat deze slecht geblende ‘blush’, hahaha!

This is my life

Jori en ik hadden na de wandeling wat ‘boodschappen’ over en weer uit te delen, zij had van de week nog een bestelling bij Teitloos gedaan, en had dit schattige blikje voor mij meebesteld.

This is my life

In de winkel van het DIN-fonds verkopen ze sinds een tijdje heerlijke zachte, warme hondenslaapzakken, in dalmatiër-formaat (de meeste hondenslaapzakken die je ziet, zijn formaatje Chiwawa). Ik heb er eentje voor Benthe gekocht, en dat bleek een schot in de roos! De rest van de zondag was ze er niet meer uit weg te slaan, ze vindt hem heerlijk!

Komende week wordt op het werk weer druk, maar komend weekend heb ik het rustig. Ik ga wel aan de klus zondag, maar daar vertel ik je later meer over. En donderdag is de bloggersborrel bij SoloBioMooi, altijd weer gezellig om bij te kletsen met iedereen! Wat ga jij deze week allemaal doen?

11 Comments on This is my life #week1

 1. Cindy
  11 januari 2016 at 20:53 (7 jaren ago)

  Heerlijke mand heeft Benthe, en leuk al die stippen tijdens de wandeling 🙂
  Hier ook drukke week, en een vrij druk weekend, mijn moeder verhuist naar een ander verpleeghuis met de hele afdeling, zondag haar losse spullen inpakken, en maandag paar uurtjes vrij om alle losse spullen uit te pakken en haar kamer in te richten.

  Beantwoorden
 2. Manon
  11 januari 2016 at 16:57 (7 jaren ago)

  Wat leuk zo een nieuwjaarswandeling met de dalmatiër vereniging

  Beantwoorden
 3. Talitha
  11 januari 2016 at 12:42 (7 jaren ago)

  Ik ben verliefd op jouw jas, tas met schattig hertje en bewaarblik ❤helemaal mijn smaak ook! Leuk om te zien. Benthe is zo’n knapperd en wat boft ze toch met jou als hondemama, daar kunnen vele honde eigenaren nog wat van leren.

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 januari 2016 at 20:45 (7 jaren ago)

   Aaaah, lief dat je dat zegt! Ik zal het Benthe zeggen, volgende keer dat ze vindt dat ze te weinig mee mag wandelen, hihihi!

   Beantwoorden
 4. Bianca
  11 januari 2016 at 12:32 (7 jaren ago)

  Ik ben zo benieuwd wat je hebt besteld bij de Lush 🙂 En wat een mega lieve foto’s weer van Benthe <3

  Beantwoorden
 5. Marion
  11 januari 2016 at 12:11 (7 jaren ago)

  Leuk om weer even bij te lezen. Oh wat een feestje daar op het strand met al die honden bij elkaar. Heerlijk. Hier een best beladen week en die begint over precies een uur met de eerste afspraak. We gaan het zien. Succes deze week!

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 januari 2016 at 20:46 (7 jaren ago)

   Sterkte en succes deze week Marion, ik denk aan je! x

   Beantwoorden
 6. mireille
  11 januari 2016 at 07:35 (7 jaren ago)

  Wat ben jij toch een super hondenmoeder.

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 januari 2016 at 20:46 (7 jaren ago)

   Wat lief dat je dat zegt ♥

   Beantwoorden
 7. chucky1012
  11 januari 2016 at 06:59 (7 jaren ago)

  Fijn zo een dagje met de hond uit en dan met andere mensen wandelen die ook eenzelfde soort hebben als jou.
  Je jas is mooi en je laarzen ook.
  Waar had je die gekocht?
  Ik ben namelijk op zoek naar zoiets.
  Want met al die regen en nu het steeds kouder buiten word wil ik er goed tegen beschermd zijn.
  Ik loop een aantal per dag met de hond buiten.
  Wat een prachtig kado zo een bewaarblik.
  Je had leuke spullen ontvangen die je gekocht had.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 januari 2016 at 20:48 (7 jaren ago)

   Ik heb mijn laarzen afgelopen najaar bij ANWB gekocht, het zijn echt aanraders!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.