This is my life #week10

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wat een drukke, maar leuke week heb ik achter de rug! En ja, het is al veel gezegd, maar wat was het heerlijk weer in het weekend! Hebben jullie ook zo genoten van die eerste (best wel) warme zonnestralen op je gezicht? Dat smaakt naar meer! Kijk je mee naar mijn belevenissen van deze mooie voorjaarsweek?

This is my life

This is my life #week10

Heerlijk, de Lush lentecollectie is er! Ik bestelde een paar nieuwe producten, waaronder dit lieve konijntje. Heb je het artikel al gelezen wat ik er gisteren over schreef?

This is my life

Hoewel het voorjaar is, steek ik ’s avonds nog graag een geurkaars aan. Dit is een heel bijzonder en heerlijk exemplaar, later deze week vertel ik je er meer over!

This is my life

Donderdag was het nog een beetje fris, maar wel lekker droog en zonnig weer, en dus besloot ik het erop te wagen met de was. En ja hoor: ’s avonds lagen we onder heerlijk fris, naar voorjaar ruikend, beddengoed. Die geur, daar kan echt niets tegenop!

This is my life

Benthe had ook het voorjaar in haar bol en sleepte haar knuffels mee naar buiten, om er lekker mee in het zonnetje te gaan liggen spelen.

Instagram

Van dat buitenspelen wordt je wel moe, dus aan het eind van de middag kroop ze lekker op haar kleed op de bank… <3

This is my life

Oriflame heeft een heerlijke nieuwe voorjaarsgeur, ook hier vertel ik je deze week meer over!

This is my life

Nooo! Mijn favoriete Carmex lippenbalsem is op… Binnenkort maar weer een nieuwe bestellen bij The Make Up Spot!

Instagram

Zaterdagochtend vertrok ik om half 9 naar Utrecht, naar de Beauty Trade Special. Benthe was het er niet mee eens dat ze niet mee mocht, en probeerde op allerlei manieren om stiekem in de auto te klimmen. Arm schaapje!

This is my life

Het was erg leuk op de beurs, we hebben veel mooie nieuwe dingen gezien! Heb je mijn uitgebreide verslag erover gisteren gelezen?

This is my life

This is my life

This is my life

Gisteren zijn we naar het strand geweest, het was zó lekker! Benthe stond helemaal in de blije modus en rende en huppelde over het strand. Wat een mooie dag was het…

This is my life

Onderweg naar huis was ze er helemaal soezig van, hihihi!

Komende week en weekend is het ook nog even druk, ik heb veel afspraken (privé) in mijn agenda staan. Met mijn hoofd gaat het gelukkig een stuk beter dan begin van vorige week, ik merk dat ik al veel meer aankan. Nu de laatste loodjes van mijn verkoudheid/kinkhoest nog wegwerken, en dan ben ik klaar voor het voorjaar! Ga jij komende week nog leuke dingen doen?

5 Comments on This is my life #week10

 1. Cindy
  9 maart 2015 at 20:08 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s altijd van Benthe. Zaterdag vond ik het lekker weer in Rotterdam, maar gisteren was het hier kkkooouudddd. Enorm koude wind en maar 8 graden ofzo (Kust Noord Holland) Nou ja, er komen nog genoeg fijne dagen aan de komende maanden denk ik dan maar. En heb al voorproefje gehad in Florida 😉

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  9 maart 2015 at 15:58 (7 jaren ago)

  Mooie, zonnige foto’s!
  Mijn week is wat rustiger dan vorige werk, maar zaterdag hebben we weer feest!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  9 maart 2015 at 09:54 (7 jaren ago)

  Prachtige foto van jou met de hond 😉

  Fijne dag en mooie week Xoxo

  Beantwoorden
 4. Talitha
  9 maart 2015 at 08:42 (7 jaren ago)

  Benthe is zo’n scheet… dat koppie van haar vind ik zo lief ❤

  Beantwoorden
 5. Bianca
  9 maart 2015 at 07:46 (7 jaren ago)

  De foto van jou samen met Benthe is erg mooi en lief 🙂 Ben benieuwd naar de nieuwe geur van Oriflame xxx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.