This is my life #week12

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ik heb een heel leuke week achter de rug, ik was gisteren namelijk jarig en donderdag trakteerde ik mezelf op een échte vrije dag. Kijk je mee naar wat ik de hele week allemaal deed?

This is my life

This is my life #week12

Mijn Striplac van Alessandro zat na 8 dagen nog steeds keurig op zijn plaats. Mijn nagels waren wel hard gegroeid in een week zeg!

This is my life

Woensdag had ik lunchdienst op mijn werk (eigenlijk dinsdag, maar ik had geruild met een collega). En dat betekent: de boel klaarzetten, en na afloop van de lunch alles weer opruimen. En dan ben ik er voor de rest van de maand weer vanaf en kan ik iedere dag gewoon aanschuiven aan het buffet, hihihi!

This is my life

Instagram

Woensdag was er mooi lenteweer voorspeld, maar hier in West Brabant was het de hele dag grijs, somber en vreselijk koud!

This is my life

Arno was woensdagavond laat, en dus moest ik ‘koken’. Het werden tosti’s, hahaha!

This is my life

This is my life

This is my life

Donderdag was ik vrij, en om 11 uur kwam de kapster om mijn haar te knippen en te verven. Hierdoor was mijn gebruikelijke huishoudplanning helemaal door de war en heb ik uiteindelijk alleen wat wasjes gedraaid. En héél veel met Benthe gewandeld, die vond dat helemaal niet erg!

Instagram

Colour matching nails! Ik weet alleen niet meer of ik de nagellak bij het jasje had uitgekozen, of andersom, hihihi!

Instagram

Vrijdagavond zijn we allebei altijd helemaal moe van een drukke werkweek. Dus stak ik de heerlijke geurkaars van Neom aan en gingen we ontspannen het weekend in.

This is my life

Goed nieuws op zaterdagochtend: daar komen de aardbeitjes!

This is my life

Zaterdag zat er een heerlijke verrassing bij de post: van Mireille kreeg ik dit heerlijke Chocstar paasei, zo lief!

This is my life

We are ready to party!

This is my life

Gisteren gingen we met zijn drietjes naar Willemstad, een vestingstadje hier vlakbij. Eerst lekker wandelen, en daarna lunchen in het centrum. We liepen voorbij het Mauritshuis, hier zijn Arno en ik 16,5 jaar geleden getrouwd <3

This is my life

Ik ben geen 40 meer, dus tijd om de tekst op mijn homepage aan te passen! 🙂

Deze week is weer eens een vrij ‘normale’ week, met niet al te veel afspraken in het weekend. Gelukkig maar, want ik popel om een aantal van mijn verjaardagskadootjes op de foto te zetten en ze in gebruik te kunnen nemen! Ben je benieuwd wat ik allemaal kreeg? Vanmiddag laat ik het je zien in een apart artikel! Kom je een kijkje nemen?

2 Comments on This is my life #week12

 1. Mireille
  23 maart 2015 at 07:42 (7 jaren ago)

  Dat leek me een heerlijk weekje.
  Wordt wel tijd voor de echte lente nu vindt je niet?

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  23 maart 2015 at 07:37 (7 jaren ago)

  Gezellige en fijne week had je!
  Leuke afsluiting met een etentje op je verjaardag 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.