This is my life #week13

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ik ben het even helemaal kwijt (en de natuur geloof ik ook): zomertijd, wintertijd, lente, herfst? Wat een prutweer was het de afgelopen dagen! Waren we net een beetje lekker gemaakt met mooi voorjaarsweer en kreeg je zelfs al de neiging om de winterjassen naar zolder te brengen, krijg je dit op je dak. Nou ja, we moeten er maar het beste van maken, aan de vooruitzichten te zien moeten we het er in ieder geval nog een paar dagen mee doen. Hopelijk is het met Pasen wat beter weer, anders spoelen alle eieren de tuin uit! Kijk je mee naar wat ik de afgelopen week allemaal meemaakte?

This is my life

This is my life #week13

Maandag trakteerde ik op mijn werk, Arno had daarvoor de hele zondagmiddag in de keuken gestaan. Hij bakte een grote plaat-appeltaart en deze Whoopie Pie’s. Ze waren heerlijk, echt een aanrader! Je vindt de pakken in het (volgens mij vaste) assortiment van Lidl.

This is my life

Benthe en ik hadden donderdag geluk: we konden eind van de ochtend nog net droog onze wandeling doen, daarna regende het zo’n beetje de hele middag…

This is my life

Geen weer om buiten te spelen, dus dan maar een dutje op de bank!

This is my life

Donderdagmiddag kwam mijn bestelling van The Make Up Spot binnen: ik bestelde van het geld wat ik voor mijn verjaardag had gekregen twee mooie Beautyboeken en een klein voorraadje Carmex lippenbalsem.

This is my life

Eind van de middag gingen we nog even naar het bos, waar we hartstikke nat regenden. Daarna was het dus geoorloofd om onder een dekentje te liggen 🙂

This is my life

Zaterdag kwam ik tijdens het fotograferen deze mooie quote tegen op één van de verpakkingen.

This is my life

Wat is dat toch altijd een heerlijk gevoel: weer zoveel moois op de foto gezet!

Instagram

Zaterdagnacht ging de zomertijd in, dus toen ik naar bed ging, zette ik de wekker alvast vooruit. Lekker dat het ’s avonds weer langer licht is!

Instagram

Gisteren was het nat, guur en donker buiten, dus toen we ’s middags klaar waren met alle huishoudelijke klusjes, deden we lekker de kaarsjes aan. Dat ziet er wat gezelliger uit!

This is my life

Gisteren aten we tortilla-taart uit het boek van Sonja Bakker, die is zó lekker!

This is my life

Benthe sluit de week slapend af (alweer!), hihihi!

Komende week heb ik het redelijk rustig, en ik kijk enorm uit naar het lange Paas-weekend, heerlijk! Al heb ik alweer heel veel plannen op de agenda staan, dus die drie dagen zullen ook wel gewoon voorbij vliegen, hihihi! Ga jij iets leuks doen komend weekend?

4 Comments on This is my life #week13

 1. chucky1012
  30 maart 2015 at 21:31 (7 jaren ago)

  Zo, jij hebt ook al zo een man die heerlijke gerechten kan bakken en koken.
  Inderdaad van het herfstachtige weer worden we niet vrolijk.
  Het is zo fijn dat het lekker langer licht is ’s avonds.
  Erg gezellig met de kaarsjes aan in de mooie theelichthouders.
  Het gerecht uit het boek ziet er heerlijk uit.
  Ben erg benieuwd naar het recept.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  30 maart 2015 at 17:17 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s weer, en die whoopies zien er zalig uit, ook eens naar kijken bij Lidl.
  Heb zelf een lekker lang weekend, heb afgelopen vrijdag gewerkt ivm drukte en zieken (pfff wat viel dat tegen, dagen werken…) en ben nu daarvoor in de plaats donderdag vrij. Kwam mezelf ook beter uit. Dan ga ik lekker shoppen in Amsterdam. Vrijdag ook vrij, dan al om 7.15 uur de deur uit, mams ophalen voor de oogarts, meh… Maar daarna nog lekker 3 dagen chillen 🙂
  En ja, hopelijk verbetert het weer snel, word er chagrijnig van…

  Beantwoorden
 3. Mireille
  30 maart 2015 at 07:41 (7 jaren ago)

  Hier ook een lang paasweekend voor de boeg en een korte week. Woensdag en donderdag heb ik namelijk training van Cenzaa en IK Skin Perfection.

  Beantwoorden
 4. Bianca
  30 maart 2015 at 07:24 (7 jaren ago)

  Ahh Benthe <3 Die Tortilla taart ziet er echt lekker uit alleen al vanwege dat recept zou ik dat boek willen kopen haha. En volgens mij is het gewoon weer herfst het is nu ook flink aan het waaien en regenen…ik wil zon! 🙂 x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.