This is my life #week13

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week is werkelijk voorbij gevlógen! Ontzettend druk op mijn werk, dus gewerkt tot vrijdagmiddag, toen snel naar huis om de tassen te pakken, want we gingen een weekendje weg. Kijk je mee naar mijn foto’s van deze week?

Maandagochtend vroeg ging ik eerst langs de banketbakker, ik trakteerde op mijn werk voor mijn verjaardag. Appelflappen, amandelbroodjes, worstenbroodjes en vruchtenkrakelingen. Allemaal vers uit de oven, dus jullie kunnen je wel voorstellen hoe heerlijk het rook in mijn auto…

Mijn collega’s hadden mijn kantoor versierd 🙂

Nieuwe spulletjes van Mylène, ze zijn de testfase al ingegaan!

Het nieuwe Urban Decay Naked 3 palette, ik kreeg het voor mijn verjaardag, gisteren zagen jullie het in een artikel voorbij komen.

Al zó vaak had ik bedacht dat ik reinigingsdoekjes moest kopen voor als ik swatchfoto’s ga maken, maar even zo vaak vergat ik ze steeds mee te nemen. Woensdag dacht ik er dan eindelijk aan!

Woensdagavond lagen deze Milka Lepeleitjes opeens in mijn bureaulade. Hoe die daar nou verzeild raakten…?

Grappig: vrijdag was het Nationale Pannenkoekendag en zie wat er voor die dag op ons Sonja Bakker menu stond…

Zaterdag waren mijn ouders 45 jaar getrouwd, en ter ere van die gelegenheid gingen we met de hele familie een weekendje weg. Benthe mocht uiteraard ook mee. En zie: alles paste precies in mijn Fiatje 500!

We hadden vier badkamers in het huisje (lekker luxe!), en ik nam voor de hele familie badbruisballen en aanverwanten mee.

Heel de familie aan de tablets, inclusief de kinderen.

Vanuit ons huis waren we binnen vijf minuten in het bos, dus Benthe en ik waren ’s ochtends al vroeg daar te vinden voor een heerlijke wandeling.

Uiteraard horen bij een feestje slingers!

Breakfast for twelve…

Het was natuurlijk heerlijk weer, dus we dronken ’s ochtends onze koffie al buiten.

Nu even niet, Sonja!

’s Avonds hebben we met zijn allen gegourmet.

Zondag was het weer prachtig weer, dus hebben we weer zo goed als de hele dag buiten gezeten (en natuurlijk weer veel gewandeld in het prachtige bos).

Lekker chillen met je Bumba-billen… <3

Gisteravond zijn we weer naar huis gekomen, na een heerlijk, gezellig weekend. Vandaag moet ik weer gewoon aan het werk. Komende week is het hopelijk iets rustiger op mijn werk, en houd ik dan iets meer energie over, hahaha! Wat heb jij komende week allemaal op de agenda staan?

3 Comments on This is my life #week13

 1. Miranda Aerts
  31 maart 2014 at 22:14 (8 jaren ago)

  Gezellige foto’s (en dat was het ook)!
  Mijn week die er aan komt is vol, ik vrees overvol.
  Hier en daar nog wel proberen wat zonnestralen mee te pakken!

  Beantwoorden
 2. Deb
  31 maart 2014 at 09:42 (8 jaren ago)

  Wat een heerlijke afsluiter het weekend, en wat een prachtig weer was het!! Ik heb van het weekend voor de eerste keer ge-bbq-ed en zaterdag naar een feestje geweest.

  Beantwoorden
  • Deb
   31 maart 2014 at 09:43 (8 jaren ago)

   ps en nog gefeliciteerd met je ouders! 45 jaar samen dat is echt wel een mijlpaal!!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.