This is my life #week14

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Hoi hoi! Hoe was jullie eerste Paasdag, hebben jullie het leuk gehad? Wij hebben een erg leuke dag gehad met familiebezoekjes, een heerlijke brunch en veel paaseitjes 🙂 Vandaag heeft Arno een optreden in Hoorn met de band, en ik ga (weer) aan de slag voor Beautyspots, ik ga proberen mijn Lush-stash op de foto te krijgen, hihihi! Maar eerst laat ik jullie natuurlijk meekijken naar wat ik afgelopen week allemaal deed, enjoy!

This is my life

This is my life #week14

Dinsdag kwam er een werkelijk prachtig perspakket met nieuwe producten van de Oriflame Giordani Gold collectie, wat een prachtige lijn is dat toch! ♥ Mijn handen begonnen meteen te jeuken om ermee aan de slag te gaan!

This is my life

Woensdag ging ik uit eten met mijn collega’s, ik kon het toetje niet weerstaan. Moet een keer kunnen, toch? Inmiddels ben ik bijna vijf kilo kwijt, dus het gaat prima!

This is my life
Omdat ik woensdagavond niet thuis was, schreef ik het artikel voor donderdag ’s ochtends pas, nadat ik een lekker grote ronde met Benthe had gelopen. Heb je mijn favorieten over de maand maart al gezien?

This is my life

Benthe lag ondertussen heerlijk te slapen naast mijn bureau…

This is my life

Instagram

Eind van de ochtend gingen we een dorp verderop wandelen, waar ze een speelmaatje ontmoette en later oefende voor berggeit. We troffen het met het weer: we liepen iedere keer precies tussen de buien door!

This is my life

Na anderhalve week (en een mailtje, een vraag via Twitter en vervolgens een paar boze berichtjes op Twitter omdat op eerdergenoemde vragen geen enkele reactie kwam) in plaats van “Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden”, kwam donderdag eindelijk mijn bestelling van de webshop House of Lou. En waar de eigenaresse woensdagmiddag nog keihard beweerde dat de bestelling al lang verzonden was, en dat ze niet begreep waar hij bleef, bleek aan de hand van de pakketzegel dat ze het pakje pas woensdag eind van de middag verzonden had. Dat was dus eens, maar nóóit weer!

Instagram

Gelukkig houdt het merendeel van de webshops zich wel aan zijn afspraken. Donderdagmiddag zag ik dat het The Balm Nude Dude palette weer op voorraad was bij The Make Up Spot, dus ik bestelde hem meteen. Vrijdag had ik deze beauty al in huis!

Instagram

Benthe d’r voorraad gedroogde vleesjes was op, dus was het zaterdag tijd om een nieuwe voorraad te maken. ’s Ochtends gingen ze in de droogmachine, ’s avonds hadden we weer twee zakken vol lekkers!

This is my life

Zaterdag begon hier koud en nat, niks aan! Gelukkig werd het, vlak voordat we naar het bos gingen, droog en brak later zelfs de zon door.

This is my life

Slaapkreukels!

This is my life

Zaterdagmiddag ging ik weer aan de slag met de camera, ik zette onder andere de mooie producten van Oriflame op de foto. Zijn het geen Beauties, deze lipsticks?

This is my life

Instagram

Gisteren kwamen mijn ouders brunchen, we maakten zaterdag alvast deze heerlijke scones en ook haalden we de broodbakmachine weer eens tevoorschijn voor een zelfgemaakt krentenbrood. Mmmmmm…

This is my life

Wat was het heeeeeeerlijk weer gisteren! Hebben jullie er ook zo van genoten? Daar waren we wel aan toe na alle regen en kou van de afgelopen weken he?

This is my life

Mijn look of the day met alle nieuwe make-uppies die ik zaterdag op de foto had gezet. Vandaag ga ik er foto’s van maken, hopelijk lukt het dan weer zo goed, hihihi!

This is my life

Benthe met haar mooie bloemetjes-halsband, helemaal in lentesfeer! Ze kijkt er alleen een beetje zielig bij, hihihi!

Instagram

Gisterochtend kwamen mijn ouders brunchen, en zoals altijd hadden we natuurlijk véél te veel in huis gehaald. Maar het was wel lekker, al was het krentenbrood niet helemaal gelukt zoals we voor ogen hadden.

This is my life

’s Middags gingen we wandelen in het natuurgebied hier in Dinteloord, Benthe was zo aan het rennen en huppelen dat ze er dorst van kreeg. Gelukkig was er voldoende drinkwater in de buurt.

This is my life

Daarna gingen we bij mijn schoonouders eten, en op de terugweg maakte ik deze foto van de ondergaande zon boven de jachthaven van Dinteloord.

Komende week heb ik een korte werkweek: ik hoef maar twee dagen te werken. Donderdag heb ik herhaling BHV-training, en vrijdag ben ik dan vrij in plaats van donderdag. Gaat lekker snel, zo’n week! Ga jij vandaag (Tweede Paasdag) nog iets leuks doen?

6 Comments on This is my life #week14

 1. Beau
  7 april 2015 at 16:53 (7 jaren ago)

  Echt juweeltjes hoor de lipsticks van Oriflame en Benthe ook, wat een prachtige hond heb he toch 😉

  Beantwoorden
 2. Angela
  6 april 2015 at 10:04 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke eerste Paasdag en wat een moe foto’s weer. Ook wij hebben genoten van een heerlijk Paas ontbijt en eieren zoeken in wernhout. Hopelijk komt het zonnetje vandaag ook zijn best weer doen. Gisteren zijn er binnen hard aan het werk geweest.
  Hele fijne dag vandaag!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  6 april 2015 at 09:38 (7 jaren ago)

  Leuke week weer, en ja wat was het gisteren prachtig weer. Wel koud windje merkte ik toen ik op de fiets naar vrienden ging.
  Moet 3 dagen werken komende week, en verheug me nu al op het weekend, het schijnt zalig weer te worden. Vandaag heb ik lekker een hangdagje in huis. Wat rommelen, nog wat huishoudelijke dingetjes, en lekker Netflixen.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  6 april 2015 at 09:30 (7 jaren ago)

  Ziet er gezellig uit!
  Wij gaan vandaag op de koffie en eten bij (o)pa en (o)ma, ik ben nu een paastaart aan het voorbereiden en heb één van de toetjes al klaar: bastogneparfait.
  Paaseitjes zoeken is ook traditie maar ik ga zometeen eerst hardlopen om de calorieën van de paasbrunch van gisteren wat kwijt te raken

  Beantwoorden
 5. Mireille
  6 april 2015 at 09:14 (7 jaren ago)

  Wat een beauty’s die lipsticks van Oriflame.
  Ik heb een paasrit met de paarden hoop dat het weer een beetje meewerkt.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  6 april 2015 at 07:37 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s!
  Ben zo benieuwd naar de foto’s van je make-up looks.
  Wat een prachtige eerste paasdag 😉

  Mooie dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.