This is my life #week15

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Jullie hebben vast via Twitter, Instagram en Facebook al gezien dat ik een hele leuke week achter de rug heb. Mijn eerste pers-event, gevolgd door een dagje Amsterdam, en veel leuke pakjes bij de post: wat wil je als beautyblogger nog meer? Kijk je mee naar de foto’s?

Dinsdag had ik het eerste gedeelte van de Basisopleiding Bedrijfshulpverlener. Hoewel het heel veel informatie was op één dag (ik lag ’s avonds al om 9 uur op bed, ik was versleten), was het erg leerzaam en interessant. En: voor het eerste gedeelte ben ik in ieder geval geslaagd. Op naar deel 2, dat staat morgen op het programma.

Woensdagavond: batterij van de camera opladen voor het pers-event de volgende dag!

Wat is Amsterdam toch een geweldige stad!

Na het geslaagde pers-event eerst even lunchen voor we de stad in gaan.

Bij Bijenkorf zag ik deze geweldige tassen. Helaas hing er ook een geweldig prijskaartje aan, slik…

Souvenir voor Benthe uit Amsterdam: een leeg pet-flesje van Marks & Spencer 🙂

We zijn maar een paar uurtjes in de stad geweest, maar ik was goed geslaagd, daar heb ik nooit zoveel tijd voor nodig *grin*

Mooie oogschaduwpalettes van The Make Up Spot, deze week laat ik ze wat beter aan je zien!

Mijn magere oogst van de Essence Cookies & Cream collectie waar ik zo naar uitkeek. Het schap was al flink geplunderd (normaal plaatsen ze de LE’s altijd heel laat hier, dus ik ging zaterdag eens op mijn gemakje kijken, te laat dus…), alleen de nagellakjes en de lipglosses waren er nog. Het nagellakje ligt al in de prullenbak, die viel zo tegen qua lakken en qua kleur. Gelukkig bevalt de lipgloss wel heel goed, dat is echt een aanrader!

Mijn nabestelling van Haus of Gloi kwam zaterdag binnen <3

Nog een pakje: nieuwe producten van SoloBioMooi om te reviewen. Komend weekend ga ik alles op de foto zetten, en dan kan het de test-fase in!

Me-time!

Hoera, ik pas weer in mijn grasgroene broek, maatje 42! Komende week zal ik jullie een update uit over hoe het met afvallen gaat.

Hebben jullie mijn FOTD met o.a. het Urban Decay Naked 3 palette al gezien?

Deze week heb ik weer van alles op de agenda staan: vandaag ben ik op stap voor mijn werk, morgen deel 2 van de BHV-cursus en donderdagmiddag mag ik lekker naar mijn schoonheiddspecialiste, ik kijk er nu al naar uit! En daarna lekker lang Paas-weekend, heeeeeerlijk! Wat ga jij deze week allemaal doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.