This is my life #week16

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wat hebben we een week met heerlijk weer achter de rug! Ok, het is nu qua temperatuur wat minder dan dinsdag en woensdag, maar nog steeds prima voor de tijd van het jaar. Ik had een drukke week qua werk, maar heb tussendoor wel zoveel mogelijk proberen te genieten van het zonnetje, ieder straaltje is meegenomen, toch? En momenteel ben ik aan het genieten van een XXXL weekend, maar liefst 5 dagen achter elkaar ben ik vrij, heerlijk! Kijk je mee naar wat ik afgelopen week allemaal deed?

This is my life

This is my life #week16

Dinsdag aten we voor het eerst dit jaar weer buiten tussen de middag, heerlijk! Nog wel met lange broek en dichte schoenen, mijn benen moeten eerst nog een beetje bijkleuren in de veilige omgeving van onze achtertuin, hahaha!

This is my life

Dinsdag kwam mijn I Love Myself to Scrub Box binnen, een box met een prachtige inhoud. Mireille heeft zichzelf weer overtroffen, ik vind dit één van de mooiste I Love Myself Boxen die tot nu toe geweest zijn. Maar ik ben dan ook dol op scrubben, zeker in deze tijd van het jaar. Heb jij de unboxing al gezien?

This is my life

En ook ’s avonds aten we voor het eerst dit jaar weer buiten (van een winters Blond Amsterdam bord, hahaha!).

This is my life

Benthe lag ondertussen op haar kleedje haar varken lekker leeg te plukken, wat een stouterd!

This is my life

Vanwege Secretaressedag kregen we donderdag allemaal een fles wijn op het werk: de dames een fles rosé, de heren een fles witte wijn. Heerlijk!

This is my life

Vrijdag gingen we een dagje naar Noordwijkerhout, wat is het daar mooi! Heb je de plog hierover al gezien?

Instagram

Weekend-ontbijtje: beschuit met vruchtenhagel!

This is my life

Zaterdagmiddag had ik een afspraak bij Mireille voor een gezichtsbehandeling met de geweldige nieuwe seizoenslijn van Cenzaa, ik ben nu al fan! Volgende keer neem ik mijn camera en notitieblok mee naar Mireille, en schrijf er een artikel over.

Wat ook nieuw is, zijn de Pupa waterproof oogschaduwpencils, ik nam twee kleuren mee die ik binnenkort aan je laat zien!

Instagram

Zaterdagavond gingen we uit eten met mijn schoonouders, vlakbij de plek waar Arno en ik elkaar leerden kennen en waar het (morgen precies 25 jaar geleden) allemaal begon. Leuk om terug te zien! <3

This is my life

Als dessert had ik een werkelijk hemelse cheesecake, nomnomnom!

Instagram

Wat een heerlijk begin van een prachtige zondag, met deze zomerse doucheproducten!

Instagram

Na het ontbijt ging ik aan de blog, ondertussen lakte ik mijn nagels met dit schattige, zomerse kleurtje van Paul & Joe. Ik vertel je er binnenkort meer over!

Instagram

Het zou gisteren allemaal wat minder worden met het weer, maar hier in Brabant was het prima lenteweer!

Instagram

Benthe had het ook prima naar haar zin met het zonnetje op haar gespikkelde bol!

This is my life

Het was nét aan, maar in de zon en uit de wind was het zelfs lekker genoeg om buiten te zitten!

Instagram

Normaal gesproken neem ik nooit een product in gebruik voor ik er foto’s van gemaakt heb, maar gistermiddag was hét ultieme moment om dit nieuwe zonproduct van Nivea uit te testen. Ik heb dus voor een keer een uitzondering gemaakt 🙂

This is my life

Morgen (dinsdag) is Benthe jarig, ze wordt 10 jaar. We vierden het zondagmiddag alvast, we konden lekker buiten zitten. Gelukkig is ze helemáál niet verwend ofzo, hihihi! Ik denk dat ik vandaag maar een tweede speelgoedmand moet bestellen.

This is my life

Mijn moeder maakte dit prachtige snuffelkleed zelf. Onder alle flapjes en vakjes kunnen snoepjes verstopt worden, en de smileys en het flosstouw zitten met klittenband vast, daar kan ze ook zo mee spelen. Is hij niet ontzettend mooi?

This is my life

’s Avonds lag ze helemaal uitgeteld, met twee van haar nieuwe knuffels, te slapen op de bank…

Vandaag en morgen ben ik nog lekker vrij, en kan ik nog van het prachtige weer genieten. Morgen gaan we met mijn ouders en Benthe naar Ouwehand’s Dierenpark, voor Benthe d’r verjaardag 🙂 Ik hoef deze week dus maar lekker twee dagen te werken, wat een genot! Prima vol te houden, dit soort weken… Wat zijn jouw plannen voor deze week?

9 Comments on This is my life #week16

 1. Talitha
  21 april 2015 at 07:54 (7 jaren ago)

  Vandaag dus dubbel feest begrijp ik? Gefeliciteerd met Benthe en jullie 25 jarig samen zijn ☺wat een gaaf kleed heeft je moeder gemaakt, daar gaat Benthe vast veel plezier van hebben.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  20 april 2015 at 20:07 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s weer! En wat een mazzel heb je met het weer op je vrije dagen! Zat vandaag 5 hoog ergens in een kantoor voor een cursus. En de rest van de week bikkelen aan een project dat ik heb moeten overnemen. (en de daarop volgende 8 weken ofzo…) Gelukkig hebben we wat korte weekjes de komende tijd, nu maar hopen dat het weer ook dan mooi is 😉

  Beantwoorden
 3. Annette - Ann Ages Gracefully
  20 april 2015 at 18:57 (7 jaren ago)

  Leuk overzicht weer. Ik ben heel benieuwd naar de oogschaduw pencils van de Pupa, op de foto zien ze er in elk geval prachtig uit.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  20 april 2015 at 16:02 (7 jaren ago)

  Ze is heerlijk verwend met zoveel mooie spulletjes!

  Beantwoorden
 5. Marije
  20 april 2015 at 11:22 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijk weekje heb je gehad! En je was in de buurt! Je hebt toch wel even denkbeeldig gezwaaid toen je op het strand was hè? 🙂 Geniet nog even van je vrije dagen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   20 april 2015 at 14:02 (7 jaren ago)

   Ja, ik heb heel hard gezwaaid! 🙂

   Beantwoorden
 6. Sonja
  20 april 2015 at 08:03 (7 jaren ago)

  Wat leuk,… Ik vind het kleed van ‘oma’ zo lief! En vind Benthe altijd een lieverd om naar te kijken. Knuf voor jou Benthe!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  20 april 2015 at 07:30 (7 jaren ago)

  Prachtige foto’s!
  Leuk kleedt voor jullie hond.
  Prachtige nagellak in zo een schattig flesje.

  Geniet van je vrije dagen en alvast hartelijk gefeliciteerd Xx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.