This is my life #week17

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wat was het een rare week die we achter de rug hebben! De werkweek was natuurlijk lekker kort vanwege Tweede Paasdag, maar vervolgens had ik op Koningsdag steeds het gevoel dat het donderdag was, en dat we lekker lang weekend hadden. Maar helaas, na twee dagen vrij geweest te zijn, mogen we vandaag gewoon weer aan de slag. Ik heb wel leuke dingen gedaan afgelopen week, kijk je mee naar de foto’s?

Maandag was Benthe jarig, ze werd alweer 9! En zoals het een Prinses betaamt, werd ze natuurlijk goed verwend met kadootjes en koekjes!

De dag begon prachtig, helaas ging het rond de middag betrekken, en konden we het feestje niet buiten vieren.

Vistompoucen met roomkaasvulling voor Benthe en haar twee vriendjes 🙂

Best vermoeiend, zo’n verjaardagsfeestje…

Donderdag stond de postbode voor de deur met een pakketje, en ik had toch echt niets besteld… Verrassing! Heerlijke nieuwe producten van Rituals, gekregen van mijn moeder en twee zussen, omdat ze regelmatig producten van me krijgen.

Voorjaar!

Donderdag had ik zin in pannenkoeken, ik werd door manlief op mijn wenken bediend 🙂

Vrijdagmiddag stond zo’n beetje heel West-Brabant vast, including me. Ik deed er anderhalf uur over om thuis te komen, normaal een half uurtje.

Zaterdag, Koningsdag, heb ik rustig gevierd. ’s Ochtends gingen we met zijn drietjes naar het dorp voor de Aubade, daarna samen koffie met een Oranjesoes, en de rest van de dag was Arno weg. Hij had een optreden met de band waarin hij speelt, Branding. Pas om een uur of 9 ’s avonds was hij weer thuis, Benthe en ik hadden dus meidendag 🙂 Ik heb een en ander gehuishoud, en ’s middags wat filmpjes voor Beautyspots opgenomen (die helaas allemaal mislukt zijn, bummer!)

Benthe says ‘Hi!’

Vrijdag kwamen mijn spulletjes van Mara Home Decorations binnen: nieuwe geurtjes van Yankee Candle en deze geweldige windlichten.

Ik moest zo lachen om deze tekst in de Fabulous by Douglas: “Haal alle zeepjes, scrubs, douchegels, sponzen en douchepuffs die u in huis heeft tevoorschijn. Gebruik ze lekker allemaal…”. Uhm, dat wordt een aardige operatie, hihihi!

Gisteren zijn we in Chaam naar het bos geweest. Het was best droog, maar Benthe wist uiteraard de modderslootjes wel te vinden. Ondanks de slechte voorspellingen hadden we hier in West-Brabant prachtig weer, het was zelfs een beetje warm in het bos!

Onverwacht mooi close-upje

Jubileum-nagellak van Alessandro, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan. Komende week laat ik hem wat beter aan je zien.

Deze week wordt een leuke week op Beautyspots, al zeg ik het zelf. Vanmiddag komt er een heel leuk artikel online 🙂 en ik heb veel mooie reviews in de planning staan. Eind van de week komt de MAC Alluring Aquatic collectie online, waar ik erg naar uitkijk, ik ben mijn verlanglijstje al aan het maken… Ga jij deze week nog leuke dingen doen?

1 Comment on This is my life #week17

  1. Miranda Aerts
    28 april 2014 at 09:28 (8 jaren ago)

    Leuke week! Ik ben het besef van dagen onderhand ook kwijt maar gelukkig doen we vooral leuke dingen 🙂

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.