This is my life #week18

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wauw, april is voorbij gevlogen, en nu is het al mei! Al de extra vrije dagen spelen daar vast een klein rolletje in mee, heerlijk is het he? Nu het weer nog een beetje de goede kant op, en dan hoor je mij niet klagen! Afgelopen week genoot ik optimaal van het weekend en heb maar weinig gedaan, dat komt vandaag en morgen wel weer. Kijk je mee naar wat we verder afgelopen week allemaal deden?

This is my life

This is my life #week18

Deze foto is nog van een paar weken geleden, en plaatste ik vorige week zondagavond op Instagram, maar toen had ik de This is my Life van die week al geschreven, dus ik stop hem stiekem bij deze week, hihihi! Hij is gemaakt in de duinen bij Noordwijkerhout, en ik vind hem zo leuk!

This is my life

Voor Koningsdag was heel koud en nat weer voorspeld, maar uiteindelijk was het prachtig! Het was wel fris, maar het was droog en het zonnetje scheen, en dat leverde dit oer-Hollandse plaatje op.

This is my life

Donderdag, op mijn vrije dag, ging ik met Benthe een rondje lopen in Willemstad, bij de vesting. Het is daar echt prachtig, maar ook wel indrukwekkend, met al die bunkers uit de Tweede Wereldoorlog.

Instagram

Toen we net over de helft waren, werd het érg donker achter ons, en natuurlijk had ik mijn paraplu in de auto laten liggen… We hebben dus maar een versnelling doorgeschakeld, en we waren nét op tijd terug bij de auto: toen we de parkeerplaats af reden, begon het te stortregenen!

INstagram

Huishoudelijk gezien was ik een beetje lui die dag, ik deed helemaal niets behalve een paar wasjes draaien. Maar eind van de dag besloot ik om dan eindelijk mijn administratie maar eens op te ruimen, alles zit nu keurig in mappen! #schouderklopje

This is my life

Na het eten hadden we zin in een ijsje. Nou ja, ijsJE…?

This is my life

Benthe lag ’s avonds in een innige omhelzing met haar knuffelaap 🙂

This is my life

Ik zat er al weken tegenaan, maar donderdagavond haalde ik dan eindelijk de 300 volgers op Instagram! Dat zijn er op zich niet zoveel als ik het met anderen vergelijk, maar voor zo’n saaie 40-plusser als ik vind ik het best een prestatie, hahaha!

This is my life

This is my life

Zaterdag was het heerlijk weer, dus daar hebben we voor en na de verjaardagsvisite naar mijn schoonvader optimaal van genoten!

This is my life

Toen we thuis kwamen, stonden er twee pakketjes op me te wachten, jeeeeeej!

Instagram

Een doosje vol lekkers van mijn vriendin Jori, zo lief!

Instagram

En een doosje met de nieuwe seizoensproducten van Cenzaa, Botanic Treasure. Ik had eigenlijk gepland om al het nieuws gisteren op de foto te zetten, maar vanwege een zere schouder heb ik het een paar dagen uitgesteld. Dat fotograferen is toch altijd best een beetje vermoeiend, ik sta dan zo 2 à 3 uur voorovergebogen over de camera. Hopelijk gaat het morgen beter!

This is my life

Instagram

De rest van de middag genoten we in de tuin van het zonnetje, heerlijk!

Instagram

We konden nog net buiten ons broodje carpaccio eten, daarna begon het te betrekken en koelde het af.

Instagram

Zondagochtend: na het douchen en aankleden beneden komen, waar de Danerolles-croissantjes net uit de oven kwamen…

This is my life

Rond de middag gingen we met Benthe naar het bos. Mooi he, hoe in een paar weken tijd de natuur uitbundig in groei en bloei is geschoten?

This is my life

Daarna gingen we lunchen bij het vliegveld. We besloten ter plekke om voor een bordje friet te gaan, en ’s avonds een broodje te eten. Feestje!

Vandaag (en morgen) ben ik lekker vrij, ik hoef deze week dus maar weer twee dagen te werken, daar kan ik prima aan wennen! Vandaag moet ik echt wel even aan de slag in het huishouden, en morgen ga ik een en ander op de foto zetten. Tussendoor wat artikelen schrijven en een paar lakjes swatchen, ik kom mijn tijd wel door! Ga jij morgen iets leuks doen, op Bevrijdingsdag?

7 Comments on This is my life #week18

 1. Krista
  5 mei 2015 at 18:54 (7 jaren ago)

  De honeycomb-serie van TreacleMoon lijkt me heerlijk, ik hou wel van dat soort geuren. En wat is Benthe toch een prachtige hond!
  Hier was het een half-lui dagje vandaag, ook wel eens lekker!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  4 mei 2015 at 16:48 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s! Ik wil morgen naar het strand om lekker uit te waaien maar met de voorspelde windkracht zeven misschien maar beter een andere dagindeling maken.

  Beantwoorden
 3. Babs
  4 mei 2015 at 12:11 (7 jaren ago)

  Leuk verslag! Ik heb gisteren exact dezelfde chocolade gekocht. die is zo lekker!

  Beantwoorden
 4. Mireille
  4 mei 2015 at 10:19 (7 jaren ago)

  Hihi ik heb die Raspberry Kiss van Treacle Moon en die douchefoam van AH laatst ook in mijn winkelmandje gestopt.
  Ben benieuwd wat je van de producten van Cenzaa vind.
  Morgen een dagje met de kids van mijn broer op stap.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  4 mei 2015 at 06:38 (7 jaren ago)

  Wat een fijne week had je en heerlijk om de boel thuis weer opgeruimd te hebben en met fijn met de hond erop uit te gaan.
  Fijn zo een korte werkweek.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 6. Cindy
  4 mei 2015 at 06:30 (7 jaren ago)

  Leuke week weer! Heerlijk he, die extra vrije dagen. Moet vandaag echter wel aan de bak, maar goed, net een week ziek thuis gezeten, dus zou uitgerust moeten zijn 😉
  Morgen wel vrij, maar het weer wordt niet zo goed, dus vrees dat het een dagje bankhangen en thuis rommelen wordt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.