This is my life #week19

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ik had weer een lekker korte werkweek, ik hoefde alleen woensdag en vrijdag te werken. Helaas werkte het weer niet alle dagen mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Kijk je mee naar wat ik allemaal deed op mijn vrije dagen?

This is my life

This is my life #week19

Benthe begon de week lekker relaxed, chillend met haar knuffels.

This is my life

Maandagmiddag gingen we naar het losloopveld, maar het was meer los liggen wat ze deed, hihihi! Wat dat betreft merken we wel goed dat ze al wat ouder is, ze is wat sneller moe en heeft meer haar rust nodig. Helemaal niet erg!

This is my life

Dinsdag startte ik de dag met deze heerlijke Granola, heb je gisteren mijn artikel over kokosolie gelezen?

This is my life

Na het ontbijt ging ik aan de slag met de camera, ik had weer veel producten om te fotograferen!

This is my life

Benthe had weer een relax-dagje…

Instagram

Nieuw doucheschuim van Appie!

Instagram

Net voor de lunch liep ik een grote ronde met Benthe. We waren precies op tijd weer thuis, vlak voor dit losbarstte!

Instagram

Kijk dan, hoe gaaf! Op de blog van Bianca, in de drie dingen-tag, sta ik tussen twee grote bloggers in, bij de blogs die ze dagelijks bezoekt. Hoe tof!

Instagram

Donderdag was het niet echt lekker weer, maar tussen de middag troffen Benthe en ik het, met een mooie blauwe lucht en het zonnetje.

Instagram

’s Middags haalde ik mijn bestelling met Mylene schoonmaakproducten op bij mijn moeder.

This is my life

Arno was vrijdag pas om zeven uur thuis. Benthe en ik hebben toen we thuiskwamen daarom nog lekker een half uurtje van de zon en het mooie weer genoten, voor we gingen eten. Erg welkom na een hele dag op kantoor gezeten te hebben!

This is my life

Mijn bestelling van Van Mariel was binnen, wat een leuke webshop is dat!

This is my life

Zaterdagochtend heb ik eerst Face of the Day foto’s gemaakt voor een artikel voor komende week, daarna heb ik meteen mijn kwasten maar schoongemaakt.

This is my life

Instagram

Arno had eigenlijk het reinigen van het terras op de planning staan, maar vanwege het slechte weer heeft hij het maar weer uitgesteld. In plaats daarvan heeft hij bij Ikea een extra kast voor mijn kantoorgedeelte gehaald, en meteen in elkaar gezet. Me is happy!

Instagram

’s Middags kwam er met de post een lief kadootje van mijn neefje Yochem <3

This is my life

Zaterdagavond hadden we een Koningsmaal, zoals we dat hier noemen: biefstuk, gebakken krieltjes en een rijk gevulde salade. Het was heerlijk!

This is my life

Gisteren was het Moederdag, en wie Beautyspots al wat langer volgt, weet dat dat altijd weer een moeilijke dag voor mij is, vanwege onze ongewenste kinderloosheid. De weken ervoor wordt je overal dood gegooid met reclames voor Moederdag, waarmee de onrust bij mij al met de dag toeneemt, en het verdriet weer stiekem uit zijn kistje gekropen komt. Gelukkig hebben we onze lieve Benthe, op wie ik mijn moeder-gevoelens helemaal kan uiten, hihihi! Deze foto geeft wat dat betreft heel goed mijn gevoel weer. En we zijn dankbaar dat we allebei onze moeder nog hebben, zodat het gisteren toch nog een zonnige, mooie dag werd!

Instagram

Mijn ouders zitten momenteel op de camping, dus vierden we gisteren daar Moederdag. Het was natuurlijk heerlijk weer, en ook Benthe had het prima naar haar zin (niet alleen vanwege de taart, lol!).

Deze week moet ik voor het eerst in weken weer drie dagen achter elkaar werken, bleeeegh! Gelukkig komt daar weer wel een lang weekend achteraan, en daarna hoeven we nog maar een week tot onze vakantie, jeeeeej! Heb jij gisteren ook lekker genoten van het mooie weer?

5 Comments on This is my life #week19

 1. Cindy
  11 mei 2015 at 20:32 (7 jaren ago)

  Leuke week weer! En ja, dat moederdaggedoe, pfff…. voor jou is dat helemaal lastig. Ik irriteer me er al aan. En tja, we moeten genieten van de spaarzame zonnige momenten want helaas zijn ze er niet veel (gisteren gelukkig wel hihi), ook de vooruitzichten vanaf donderdag (hier ook een lang weekend) zien er niet goed uit, maar hopelijk valt het mee. En lekker, bijna vakantie!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  11 mei 2015 at 10:35 (7 jaren ago)

  Leuk overzicht weer vind die stoel zo voor de product foto’s echt een top tip 😀 En leuk dat je mij noem in je artikel dankjewel x

  Beantwoorden
 3. Hennie
  11 mei 2015 at 08:19 (7 jaren ago)

  Je hebt Moederdag weer overleefd! Lijkt me ontzettend dubbel. Ik ben niet zo van de huisdieren maar dalmatiërs zijn wel een uitzondering. Wat een prachtig snoetje!

  Beantwoorden
 4. Mireille
  11 mei 2015 at 07:36 (7 jaren ago)

  Oh bijna vakantie voor jou wat heerlijk. Hier nog heel lang wachten tot de grote vakantie.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  11 mei 2015 at 07:30 (7 jaren ago)

  Ik begrijp je héél goed wat betrefd al dat commerciële gedoe.
  Daar wordt namelijk niet aan gedacht.
  Ik vier het niet eens.
  Benthe is zo schattig en lief.
  Wat een raar weer, dan storm en wind en veel regen en dan weer zonneschijn.

  Werk ze Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.