This is my life #week2

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ik heb je deze editie weer veel te laten zien, ik had een drukke week vol leuke afspraken. Ik ga dus niet te veel kletsen, lees maar snel verder voor de belevenissen van Benthe en mij!

This is my life

This is my life #week2

Het was alweer een tijdje geleden dat ik mijn Urban Decay Naked 3 palette gebruikte, dus die pakte ik er maandagochtend bij. Het blijft een prachtig, niet te evenaren palette vind ik.

This is my life

Jeeej, dinsdag ging mijn contract met het mediabureau op de post!

This is my life

Als Benthe en ik ’s avonds thuiskomen en ze heeft gegeten en gewandeld, gaat ze áltijd even met haar grote knuffelpaard stoeien. Maar blijkbaar was ze tijdens haar stoeipartij in slaap gevallen, en dat leverde dit grappige plaatje op, hihihi!

This is my life

Mijn kapster appte mij maandag, of ik dinsdagavond zin en tijd had om model te zijn op de kappersopleiding. Ja hoor, altijd! Er is van de lengte niet veel af gehaald, maar mijn haar is wel flink uitgedund.

Instagram

Deze krullen zijn helemaal van mezelf, er is geen krultang of wat dan ook aan te pas gekomen, alleen een stylingcrème en een föhn! Doordat het flink uitgedund is, komt de natuurlijke krul van mijn haar weer beter tot zijn recht. I like it!

Instagram

Pakketjessssss!

Instagram

Aaaaahw… ♥

This is my life

Donderdagmiddag was de Bloggersborrel van SoloBioMooi. Door het slechte weer (heel veel regen én sneeuw) reed ik naar Driebergen, waar de lekkere hapjes al klaarstonden. Het was ontzettend gezellig, ik heb weer lekker bijgekletst met iedereen. Wat een leuke collega-bloggers heb ik toch!

This is my life

Goodiebags op een rijtje, wat ziet dat er toch altijd heerlijk uit!

This is my life

Instagram

We kregen meer te horen over het merk Lavera. Wat een prachtig, en ontzettend níet saai natuurlijk merk is dat!

Instagram

Visagiste Lianda van The Way You Look vertelde ons het een en ander over Lavera en make-up in het algemeen, en natuurlijk nam ik even een kijkje bij haar make-up tools. Wat is dat toch met Beautybloggers en make-up kwasten?

Instagram

Dit zijn de producten uit mijn Goodiebag (die ik zelf heb uitgekozen), hiervan zie je de komende maanden reviews terug op Beautyspots! Zie jij er al iets interessants tussen?

This is my life

Donderdagavond werd er noordwesterstorm voorspeld voor het zuidwesten, dus we sliepen op de bank. Gelukkig viel het mee en heeft Benthe prima geslapen. Hoe kan het ook anders, in zulk goed gezelschap? 🙂

This is my life

Deze nieuwe bodyscrubs van Wat Maakt Je Mooi zijn 100% natuurlijk, en ik mag ze gaan testen!

This is my life

Net als deze nieuwe Eau de Parfum van Oriflame, ik ben nu al verliefd!

Instagram

We begonnen de zaterdag met een strak blauwe lucht. Zie je de knoppen al in de bomen zitten?

This is my life

Zaterdag (en zondag) had ik een overvolle planning. ’s Middags zette ik wat nieuwe producten op de foto, waaronder dit mooie blushpalette van Zoeva.

This is my life

Natuurlijk heb ik ook veel met Benthe gewandeld. Die zag haar kans schoon om lekker weer wat grassprieten te verorberen, gekke hond is het soms toch ook…

This is my life

Lekker sjezen door het bos!

This is my life

Lazy Sunday Mornings are the best… ♥

This is my life

Ik was tot nu toe helemaal geen fan van Claudia de Breij, maar ik vind haar nieuwe liedje zo goed, dat ik haar nieuwe CD heb besteld. En wauw, wat is die goed! Ik geloof dat ze er in één klap een fan bij heeft!

Gisteren heb ik enorm veel werk verzet. Benthe was een dagje met haar baasje mee, en dan ontdek ik altijd pas hoeveel tijd er in het wandelen met haar gaat zitten. Wandelen is natuurlijk heerlijk (zeker met zo’n lieverd als mijn meisje), maar het is soms ook wel eens lekker om een dagje gewoon door te kunnen gaan. Ik heb helemaal geen foto’s gemaakt, zo druk had ik het, hihihi! Maar je ziet binnenkort wel foto’s van een paar dingen waar ik zo druk mee was dit weekend 🙂

Komende week wordt (denk ik) een redelijk normale week. Geen gekke dingen op het werk, donderdag twee privé-afspraken en zondag een leuk pers-event. Oh ja, en volgende week maandag ben ik lekker een dagje vrij, dus we hebben lang weekend! Ga jij deze week iets leuks doen?

9 Comments on This is my life #week2

 1. Wojis
  20 januari 2016 at 22:06 (7 jaren ago)

  Klinkt allemaal heel goed, volhouden deze tendens, staat je goed ook. Gefeliciteerd met jouw contact, erg gaaf en ik kan niet wachten op de mooie dingen die komen gaan. Wij hadden een drukke week i.v.m. kids activiteiten, deze week ook en volgende week ook. Mijn blog-inloop is alweer teniet gedaan :-). Fijne week verder Xo

  Beantwoorden
 2. Cindy
  18 januari 2016 at 20:15 (7 jaren ago)

  Heerlijke foto’s van Benthe, zo lief altijd. En fijn is dat he, krullen van jezelf, ben er zelf nog steeds erg blij mee.
  Zo’n goodiebag lijkt me zo leuk, ben zelf erg benieuwd naar de relaxspray.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  18 januari 2016 at 18:48 (7 jaren ago)

  Wat leuk, zoveel krul in je haar 🙂
  Benthe’s foto’s zijn het summum van relaxen, heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Manon
  18 januari 2016 at 17:44 (7 jaren ago)

  Lavera ziet eruit als een mooi merk

  Beantwoorden
 5. Renee
  18 januari 2016 at 16:03 (7 jaren ago)

  Die laatste foto van Benthe is zo snoezig.
  Ik zie allemaal leuke producten voorbij komen. Ben benieuwd naar allemaal.
  Je haar zit heel leuk zo.
  Fijne week!

  Beantwoorden
 6. Linda
  18 januari 2016 at 15:11 (7 jaren ago)

  Wat een druk maar erg leuke week!!

  Wat zit je haar leuk zo en ahww Benthe wat een lekker ding is het toch

  Beantwoorden
 7. Angela
  18 januari 2016 at 10:04 (7 jaren ago)

  Wow wat een week! Druk maar zo leuk! Als ik al die mooie producten van je zie, wordt ik er best een beetje hebberig van ;-)!

  Wat een heerlijke foto’s van Benthe, wat een fijn en lief maatje is het toch.

  Geniet van je extra vrije dag. Fijne week. xx

  Beantwoorden
 8. Marion
  18 januari 2016 at 09:22 (7 jaren ago)

  Je haar is echt ontzettend leuk! Heerlijk dat je lekker van jezelf zulke vrolijke krullen hebt. En zo lief! Samen met Benthe op de bank slapen. Zucht…. Geniet van je rustige week. Lekker zo’n vooruitzicht van een lang weekend. Ik heb ook een rustig weekje. Zo meteen een hotstone massage. Zalige!

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  18 januari 2016 at 06:17 (7 jaren ago)

  Zo een fijne en drukke week had je.
  Leuk dat je naar een bloggers event geweest was.
  Ben benieuwd naar de mooie producten.
  Ken het merk niet.
  De zangeres zingt prachtig.
  Heb een fijne week…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.