This is my life #week2

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Mijn eerste werkweek in het nieuwe jaar zit er al weer op, ik moest er best weer even inkomen eigenlijk. Maar als dan die eerste twee dagen er op zitten, is het weer weekend voor je het weet. In het weekend hadden we het best druk, dus dat vloog ook voorbij, hihihi! Kijk je mee naar mijn week 2?

Maandag kreeg Benthe deze knuffel-hamster van AH van mijn man, en wat is ze er blij mee! De hele week sleept ze hem al overal mee naar toe, en gebruikt ze hem als kussentje bij het slapen. Zo lief <3

Omdat de opbergruimte bij mijn werkplek gewoon te beperkt is, heeft mijn man  dit kastje bij IKEA gehaald. Hij was de vrijdag ervoor ook al bij IKEA Breda geweest, maar toen was het zó druk, dat hij is omgedraaid, hahaha! Ik heb het kastje nog niet ingeruimd, daar moet ik echt even een middag voor inplannen en dit weekend lukte dat niet.

Luilak…

Na alle mooie Kerst-producten van Lush is het nu tijd om weer eens één van de reguliere producten te gaan testen. In dit geval I Love Juicy, die heb ik nog nooit gehad.

Grrrr, vrijdagochtend trof ik een tot de rand gevulde snoeppot op mijn bureau aan. Gelukkig is de helft van de snoepjes niet lekker, hahaha!

Eén van de fijnste momenten van de week: op zaterdagochtend na het ontbijt tijd voor een kop koffie, de klusjes nog éven uitstellen…

Zaterdag heb ik mijn branders maar weer eens helemaal schoongemaakt, dat doe ik ongeveer eens per maand.

Nieuwe kast!

Omdat ik toch zo lekker bezig was met de nieuwe kast inruimen, heb ik meteen mijn waxmelt-stash maar eens uitgezocht. En ze een mooi plekje in de nieuwe kast gegeven: in mijn Blond Amsterdam voorraadpot. De Little Hotties zitten in de witte bewaardoos van Scentchips.

Mijn allerlaatste melt van Country Home Scents, een Amerikaans bedrijf wat heerlijke wax-melts maakte, maar helaas gestopt is. Ik heb hem heel lang bewaard, maar dit weekend heb ik hem toch maar in de branders gedaan. Zo zonde als hij opeens niet lekker meer zou ruiken…

Zaterdag begin van de middag was ik kletsnat geregend met Benthe tijdens de wandeling. In de loop van de middag werd het zulk mooi weer, dat we rond half 4 naar het bos gereden zijn en een extra ronde gelopen hebben die dag. Het was heerlijk, en prachtig!

Zondagochtend hadden we de Nieuwjaarswandeling van het DIN-fonds in Kijkduin. Wat was het heerlijk weer! En dat was ook wel te merken aan de opkomst: bijna 80 dalmatiërs bij elkaar!

Tijd voor een nieuw kleurtje op mijn nagels: September van Kure Bazaar.

En ik sloot de week weer af met een heerlijk bad, dit keer met deze sjieke Bath Bubbly badschuim van Bomb Cosmetics. Wat een heerlijke geur!

De komende week heb ik niet zoveel spannends op de planning staan: werken, donderdag naar de schoonheidsspecialiste, en oh ja: ik hoop de Lush Valentijnsproducten in de loop van de week binnen te krijgen <3

Wat ga jij deze week allemaal doen?

5 Comments on This is my life #week2

 1. Lisanne
  13 januari 2014 at 19:29 (9 jaren ago)

  Wat schattig van Benthe met de hamster! Ik moet 2x post bezorgen deze week, en ga waarschijnlijk een middagje winkelen in Zaandam.

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 januari 2014 at 20:47 (9 jaren ago)

   Klinkt als een prima weekje! Heeft Zaandam een groot winkelcentrum?

   Beantwoorden
   • Lisanne
    14 januari 2014 at 18:49 (9 jaren ago)

    Ze hebben 1 lange winkelstraat, daar zitten wel leuke winkels. En bij het station zit de Primark, daar heb ik nog een giftcard van dus dat komt goed uit 🙂

    Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  13 januari 2014 at 07:28 (9 jaren ago)

  Leuke foto’s!
  Ik ga deze week naar de film Soof, ik ben benieuwd!
  Verder werken en thuis flink aan de slag, ik zag gisteren bij het laagstaande zonlicht in huis wel wat stof liggen hier en daar…

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 januari 2014 at 18:09 (9 jaren ago)

   Ja, dat kan wel een nadeel zijn van die laagstaande zon die je in deze tijd soms hebt… 😉 Ik ben erg benieuwd naar Soof, laat je het nog even weten?

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.