This is my life #week20

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Onze één na laatste werkweek zit er op, nog maar vier dagen werken tot onze vakantie! Het was over het algemeen gesproken best lekker weer, al mogen er voor het echt lekkere natuurlijk nog wel een paar graadjes bij. Maar ik teken ervoor hoor, dit weer tijdens onze vakantie! Kijk je weer mee naar onze belevenissen van afgelopen week?

This is my life

This is my life #week20

Maandag hadden we de eerste zomerse dag van dit jaar, dat vierden we met pizza en rosé, lekker buiten op het terras. Goed begin van de week!

This is my life

Overdag waren de stickers voor mijn auto binnen gekomen, dus die heeft Arno er ’s avonds nog opgeplakt. Is het niet gaaf? Je kunt me nu dus direct herkennen als ik voorbij rijd, wel zwaaien als je me ziet he?

This is my life

Oh no, Pan-alert bij mijn prachtige Mylène gezichtspoeder! Gelukkig heb ik 10 juni een party, en kan ik een nieuw exemplaar kopen.

This is my life

Dinsdag kwam er een pakketje vol lekkers van Mireille binnen: gisteren liet ik je al de zomers Greenleaf Citrus Samba producten zien, de rest komt ook snel voorbij hier op Beautyspots!

This is my life

Ik denk dat ik begin met dit juweeltje van Pupa, één van de mooiste highlighters die ik ooit zag!

Instagram

Mijn make-up van woensdag! Ik heb op dit moment een vaste basismake-up routine, die laat ik jullie deze week zien!

This is my life

Op mijn nieuwe kast-gedeelte heb ik een gezellig hoekje met verschillende geurkaarsen ingericht. Zo kan ik ’s avonds lekker bloggen onder het genot van de meest lekkere geuren!

Instagram

Donderdag, op Hemelvaartsdag, was eigenlijk heel slecht weer voorspeld, maar gelukkig zat men er helemaal naast, het was heerlijk! Arno heeft de hele dag hard in de tuin gewerkt, Benthe en ik begonnen de dag in het wandelgebied hier net buiten Dinteloord.

This is my life

Instagram

Eind van de ochtend gingen we een dorp verderop wandelen, waar ook een grote vijver is. Benthe houdt niet echt van zwemmen, maar pootje baden kan natuurlijk altijd!

Instagram

’s Middags ging ik aan de slag voor Beautyspots, lekker met de tuindeuren open fotograferen. Life is good!

This is my life

(Her)ken jij dit merk?

Instagram

Omdat Arno buiten bezig was, en ik binnen, bleef Benthe maar heen en weer lopen. En iedere keer als ze van binnen naar buiten ging, ging er een knuffel mee. Met dit als resultaat…

This is my life

Grrrr, dat gebeurt me nu áltijd: precies bij het laatste product was de batterij leeg… Terwijl die oplaadde, liep ik nog een rondje met Benthe.

Instagram

Onderweg kwamen we deze baby-meerkoetjes tegen, wat een prullekes he?

Instagram

Zo leuk: Marieke van Greenblush had een artikel over haar favoriete bloggers, en daar stond ik tussen!! De uitdrukking “Groeien van trots” is hier wel op zijn plaats, hihihi!

This is my life

Vrijdag was ik ook vrij (Arno moest helaas werken), dus na de grote ochtendwandeling met Benthe eerst maar eens genieten van een lekkere cappuccino!

Instagram

De rest van de ochtend was ik druk met het huishouden, toen ik daarmee klaar was, was het alweer tijd om te wandelen!

This is my life

Sinds ik Instagram, heb ik veel meer oog voor de mooie dingen om mij heen. Ik denk dan: “Oh, dat is een mooi plaatje!”. Hebben jullie dat ook?

This is my life

Ik heb nog niet besteld, maar ik denk dat ik mezelf voor de vakantie een paar mooie producten van Too Faced kado doe 🙂

This is my life

Benthe en ik waren vrijdagmiddag de hele middag op stap geweest, en waren pas om 8 uur thuis. Ze was er helemaal uitgeteld van, de arme schat! Ze was zelfs zo moe, dat ze zaterdagochtend na de eerste (kleine) wandeling terug op bed kroop en de grote ochtendwandeling oversloeg. Dat is me in al die 10 jaar nog nooit gebeurd, dat ze niet naast mijn ontbijt staat te popelen om de deur uit te gaan!

This is my life

Instagram

Zaterdagavond gingen we samen een hapje eten bij een Italiaans restaurant hier in de buurt. Ik had een Spaghetti Carbonara en een Panna Cotta toe. Mmmmmm….!

This is my life

Gisteren hebben we een lekker rondje in Willemstad gewandeld: een lekker zonnetje, aangename temperatuur, een mooie omgeving én een ijsje halverwege: kan het nog beter?

Deze week is dus onze laatste week voor de vakantie, heerlijk! Ik ben wel benieuwd hoe het ons gaat bevallen om zo vroeg vakantie te hebben, normaal zijn we altijd wel iets later. Al hebben we sowieso nog wel een weekje in september in het verschiet hoor. Maar eerst dus nog een weekje ertegenaan, zoals altijd wegen de laatste loodjes het zwaarst. Wat zijn jouw plannen voor deze week, ga je nog leuke dingen doen?

5 Comments on This is my life #week20

 1. Mireille
  18 mei 2015 at 07:50 (7 jaren ago)

  Klonk als een heerlijk weekje. Vind de stickers echt tof op je auto.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  18 mei 2015 at 07:49 (7 jaren ago)

  Wat leuk dat je website nu op de auto vermeld is 😉

  Beantwoorden
 3. Bianca
  18 mei 2015 at 07:38 (7 jaren ago)

  Die sticker staat echt heel gaaf op je auto en de foto’s van benthe zijn weer om te smelten zo lief. Soms mag jezelf wel eens verwennen en vooral met mooie Too Faced producten <3

  Beantwoorden
 4. Cindy
  18 mei 2015 at 06:39 (7 jaren ago)

  Leuk weekje weer, en leuk zeg die sticker op je auto. En lekker aftellen naar je vakantie, heerlijk!
  Moet zelf ook gewoon weer werken. Ik ga even kijken of ik ergens in juni een weekje vrij kan pakken, heb zelf eind augustus vakantie maar weet niet of ik dat vol ga houden 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.