This is my life #week21

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Hoi, daar ben ik weer met een nieuwe This is my Life. Deze week heb ik het verplicht een beetje rustig aan moeten doen, ik merkte dat mijn batterijen op begonnen te raken. Ik lag zo’n beetje de hele week al voor of om 9 uur op bed, en nog was ik alleen maar moe, moe en moe. Daarom verscheen er woensdag en donderdag geen nieuw artikel, hoe erg ik dat ook vind. Ook het huishouden stond op een laag pitje deze week, ik heb alleen het hoognodige gedaan (very much not like me). Deze week hoop ik een beetje bij te kunnen tanken in het lange weekend (al staat dat ook alweer aardig volgepland, wel met leuke dingen). Kijk je mee naar wat ik de afgelopen week allemaal tegenkwam?

Gisteren nam ik een filmpje op, wat je later deze week terug zult zien op Beautyspots. Ik moest er nog een en ander voor voorbereiden, dat deed ik dinsdagavond.

Donderdag, op mijn vrije dag, heb ik niets anders gedaan dan veel met Benthe wandelen. Mijn hoofd moest hoognodig een beetje leeg gemaakt worden… Oh, daarnaast heb ik meer dan 2 uur in de kappersstoel gezeten, maar dat is natuurlijk geen straf 😉

’s Middags bracht de postbode een groot pakket met heerlijke Cenzaa essence of infinity producten: precies wat ik nodig had!

Donderdagmiddag maakte ik alvast een proefopname van het filmpje.

Een leuk kleurtje op mijn nagels doet ook wonderen voor mijn humeur, dus die waren eind van de middag aan de beurt. Heb je het artikel over de nieuwe Pupa Limited Edition al gezien?

Ik sloot mijn opkikker-dagje af met een bad met de heerlijke The Brightside van Lush <3

Nog meer lekkers bij de post vrijdag!

Ik kreeg bijna een hartverzakking toen ik de post uit de brievenbus haalde. Er stond een pakketje van mij uit Amerika al twee weken bij de douane, dus ik wist dat de kans groot was dat ik bij moest betalen. Maar 200 euro?!!!!! Gelukkig bleek dat de postbode zich vergist had 🙂

Instagram

Zaterdag stonden we om tien uur op het korfbalveld om het team van ons neefje naar het kampioenschap te juichen. En het is gelukt: KAMPIOENEN!!!

Even tanken in Willemstad bij deze vintage pomp 🙂

Daarna hebben we met Benthe gewandeld aan de rand van Willemstad, wat deze mooie plaatjes opleverde.

Zondagochtend was het al prachtig weer, en toen ik met Benthe de polder rond liep, heeft ze haar taak als brave burgerhond weer volbracht door een “zwerfafval-flesje” mee naar huis te nemen, waar we hem keurig in de afvalcontainer hebben gegooid. Ook Benthe houdt Nederland schoon!

Mijn to-do lijstje voor Beautyspots van gisteren, alles is af!

Blue Skies & Fluffy White Clouds 🙂

Met twee lange weekenden in het vooruitzicht was het hoog tijd om de relax-stoel naar buiten te halen!

Deze week hebben we een lekker korte werkweek, vanaf woensdagavond luiden we het lange weekend in! Vrijdag heb ik een afspraak om mijn tanden te laten bleken, en zondag ben ik uitgenodigd voor een bloggersevent, leuk! Wat ga jij deze week allemaal doen?

4 Comments on This is my life #week21

 1. Jori Steijaert
  29 mei 2014 at 17:12 (8 jaren ago)

  Wij Pippen nog even verder 😉

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  26 mei 2014 at 21:24 (8 jaren ago)

  Lekker relaxen in het lange weekend, geniet ervan!
  Ik ben benieuwd naar het tanden bleken.

  Beantwoorden
 3. Cindy
  26 mei 2014 at 21:04 (8 jaren ago)

  Ook een kort weekje en daarna vrij t/m 2e pinksterdag, ook zo aan toe haha, hier ook lege batterijen 😉
  En oei 2 uur in kapperstoel, hou er niet van dus voor mij zou het wel een straf zijn haha

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.