This is my life #week22

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo verheug je je op een lekker lang weekend, en zo is het alweer voorbij. Hebben jullie ook genoten van het heerlijke weer van de afgelopen dagen? Daar waren we wel aan toe na het slechte weer van begin van de week he? Wij hebben vooral hard gewerkt in en om het huis de afgelopen vier dagen, maar natuurlijk was er ook tijd om te genieten. Kijk je mee naar mijn week 22?

This is my life #week22

Toen ik maandag Benthe ophaalde bij de dagopvang, kreeg ik van de eigenaar deze advertentie. ‘Mijn’ merk, en ‘mijn’ hondenras, hoe toevallig?

Toen we dinsdag thuiskwamen, was het zo donker buiten, dat ik direct maar de kaarsjes aandeed. Home Sweet Home!

Woensdag haalde ik het Sigma Resort palette maar weer eens tevoorschijn, ik kon wel wat kleur gebruiken met al dat grijze weer!

Woensdag kwam deze mooie blush/bronzer van Sleek binnen, ik laat hem jullie binnenkort zien.

Donderdag in de loop van de dag kregen we eindelijk weer een beetje blauwe lucht te zien…

Donderdag en vrijdag heb ik het hele huis gesopt. Een heerlijk gevoel, zo’n smetteloos schone vloer (voor even…)!

Mijn nagels worden natuurlijk niet blij van al dat gepoets, dus verwende ik ze ’s avonds met Trind Nail Balsam en Nail Repair.

Terwijl ik in huis bezig was, nam Arno de tuin onderhanden. En dat deed hij rigoreus: maar liefst twee aanhangers vol snoeiafval gingen er richting de milieustraat!

Bij een schoon huis horen lekkere geurkaarsen, ik bestelde een paar nieuwe exemplaren bij Oscar & Babette <3

Healthy ontbijtje op vrijdag: kwark met biologische honing, chia- en hennepzaadjes en lekker verse aardbeien, gekregen van mijn schoonvader.

Vrijdag spotte ik leuke zomerse make-upjes van Maybelline bij het Kruidvat.

Instagram

Ook deze Milka ‘Bubbly Caramel’ reep kocht ik bij Kruidvat. Serieus, het zou verboden moeten worden, zó lekker!

Ons Prinsesje <3 Het valt ons allebei op, dat ze de laatste tijd in rap tempo oud begint te worden. Sneller moe, veel slapen en ze geeft regelmatig aan dat een grote ronde wandelen niet hoeft voor haar. We doen het dus maar wat rustiger aan met haar, want ze moet echt nog járen bij ons blijven hoor!

Gisterochtend ontbeet ik met een croissantje en een cappuccino, het leek wel zondag! 🙂

Ik was uitgenodigd voor het bloggersevent De Proefparade in het Filmmuseum EYE in Amsterdam. Arno is zo blij met zijn nieuwe auto die hij eerder deze week mocht ophalen, dat hij aanbood om mij te brengen. Dat sla ik natuurlijk niet af! Het was een heel mooi event met voor mij veel nieuwe merken. En een heerlijke high tea en de lekkerste bubbels die ik in tijden geproefd heb. Het verslag van het event kun je morgen op Beauytspots zien!

Na vier vrije dagen heb ik maar weinig zin om vandaag weer aan de slag te gaan, maar gelukkig ligt het volgende lange weekend alweer in het verschiet. En ik heb gehoord dat het zaterdag zomers warm wordt, ik zeg: BBQ en prosecco!

4 Comments on This is my life #week22

 1. Miranda Aerts
  3 juni 2014 at 07:36 (8 jaren ago)

  Veel succes weer deze week, voor je het weet is het weer weekend!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 juni 2014 at 21:16 (8 jaren ago)

   Hihi, dankjewel!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.