This is my life #week25

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we een paar afspraken voor de verkoop van het huis, wat er behoorlijk ingehakt heeft. Alsof het verdriet en onzekerheid op zich al niet genoeg is, komt er natuurlijk ook heel veel ‘regelwerk’ bij kijken. Oh ja, en het dagelijkse leven gaat natuurlijk ook ‘gewoon’ door. Niet gek dat ik aan het eind van de week helemaal gesloopt was. Het liefst zou ik de tijd een jaar vooruit zetten, hopende dat de grootste ellende dan voorbij is. Maar ja, dat kan helaas niet, ik zal er toch echt doorheen moeten, ik heb geen keuze… Kijk je mee naar een paar van mijn kleine lichtpuntjes van deze week, die mij er doorheen hielpen?

This is my life

This is my life #week25

Benthe ging maandag weer voor het eerst in weken weer naar de dagopvang, haar pootje is helemaal goed genezen. Die was ’s avonds ook helemaal total loss van het spelen met haar vriendjes, en viel zo bij mij in slaap 🙂

This is my life

Ik liet jullie van de week mijn nieuwe make-up organizer zien, hij is gaaf he? Heb je het artikel gemist? Hier kun je het terugvinden.

This is my life

Donderdag kwam dit sjieke doosje van Dr. Hauschka binnen. Kun je raden wat er in zit?

This is my life

Ken jij de Manibombs van Wat Maakt Je Mooi al? Binnenkort vertel ik je er alles over, ze zien er in ieder geval ontzettend leuk uit!

This is my life

Lief meisje, wijkt niet van mijn zijde <3

This is my life

Ik weet niet wie er harder aan het weekend toe was: Benthe of ik…

Instagram

Instagram

Zaterdag kwam er alweer een lekker pakketje met de post: dit keer van Mireille. Ze heeft nieuwe kaartjes, ik vind ze ontzettend mooi!

Instagram

Deze nieuwe Pupa producten staan al op de foto, je ziet ze snel op Beautyspots!

Instagram

Gisteren gingen Benthe en ik met onze lieve vrienden wandelen in Chaam. Het was voor ons allebei fijn om er even uit te zijn, ondanks de regen die af en toe viel.

Ik heb dit weekend weer lekker vooruit gewerkt voor Beautyspots, tot en met donderdag staan de artikelen klaar. Zo kan ik ’s avonds een beetje bijkomen van de werkdag, dat heb ik op het moment echt nodig. Ik wens je een mooie week, tot de volgende This is my life!

9 Comments on This is my life #week25

 1. Marije
  23 juni 2015 at 17:47 (7 jaren ago)

  Ik vind je stoer! Fijne week, dame! Goed dat je zoveel vooruit hebt gewerkt, dan kan je de rest van de week lekker met de hoefjes van de vloer chillen op de bank als je thuis komt!

  Beantwoorden
 2. Marianne Jansen
  22 juni 2015 at 21:04 (7 jaren ago)

  Lekker bezig zijn om je zinnen te verzetten is goed maar laat ook het verdriet toe , net wat je zegt , daar moet je doorheen en is heel zwaar . Dikke knuffel !

  Beantwoorden
 3. Manon
  22 juni 2015 at 15:51 (7 jaren ago)

  Die make-up organizer is echt super!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  22 juni 2015 at 11:31 (7 jaren ago)

  Je staat zo sterk in je schoenen!
  Fijn dat de hond voor afleiding zorgt.
  Ik denk dat je een palette met oogschaduw had ontvangen.
  Ben benieuwd naar de nagellakjes.

  Erg veel sterkte en liefs Xoxo

  Beantwoorden
 5. Beau
  22 juni 2015 at 09:01 (7 jaren ago)

  Hopelijk verloopt alles spoedig voor jou en geniet maar extra van Benthe haar onvoorwaardelijke liefde, een goede week toegewenst 😉

  Beantwoorden
 6. mireille
  22 juni 2015 at 07:42 (7 jaren ago)

  Heavy zoiets ja. Hopelijk is het snel voorbij en kun je echt vooruit gaan kijken. Wat is Benthe toch een schatje hè. Fijn dat ze er is voor je.

  Beantwoorden
 7. Cindy
  22 juni 2015 at 06:44 (7 jaren ago)

  Goed van je om vooruit te werken, zo kun je deze week ’s avonds even lekker relaxen.
  En zwaar hoor, de periode waar je nu doorheen moet… En jullie hebben zo’n prachtig huis en tuin, heel jammer! Heb je al iets anders?
  Sterkte!

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 juni 2015 at 08:41 (7 jaren ago)

   Nee, eerst moet dit huis verkocht zijn, dan kan ik pas gaan kijken naar iets anders. Hoe lang dat gaat duren, is op dit moment niet te zeggen, dat maakt het ook allemaal zo onzeker…

   Beantwoorden
   • Cindy
    23 juni 2015 at 18:07 (7 jaren ago)

    Oh bah, ja daar moet je natuurlijk eerst op wachten. Vreselijk, niet weten waar je straks aan toe bent 🙁

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.