This is my life #week26

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week ging het redelijk met me. Ondanks het feit dat het een drukke week was, en sinds dinsdag ons huis officieel te koop staat, heb ik geen grote dips gehad. Ook het slapen gaat beter, zelfs als ik alleen met Benthe ben. Ik merk wel dat de vermoeidheid er nu pas uit begint te komen, als de wekker ’s ochtends gaat, kan ik voor mijn gevoel nog wel een uurtje of acht slapen. Maar ook dat zal zijn tijd weer nodig hebben, en zal vast wel weer een keer goed komen. Kijk je mee naar mijn kleine blijtjes van afgelopen week?

This is my life

This is my life #week26

Maandag kwam mijn bestelling van Lush Kitchen binnen. Ik riep al weken: als Yuzu and Cocoa Shower Cream in de Kitchen komt, dan ga ik overstag! En jawel hoor, twee weken geleden stond hij op het menu. Ik kan even vooruit, ik bestelde drie flessen…

This is my life

Donderdag was onze vrije dag, en ik weet niet wie er harder aan toe was: Benthe of ik. Ze heeft veel geslapen, blijkbaar had ze het nodig. Ze wordt tenslotte ook een dagje ouder…

This is my life

Tussendoor gingen we natuurlijk samen wandelen, en omdat het warm was, ging ze lekker het water in. Tot haar buik, verder niet (behalve als er andere honden bij zijn, dan wil ze zich niet laten kennen, hihihi!).

This is my life

Vrijdagmiddag had ik een event van Dr. Organic. Ik twijfelde eerst of ik wel zou gaan, momenteel is zoiets nog best een ‘opgave’ voor me. Maar omdat ik het zo’n mooi merk vind, én omdat ik met Ramona van Beautynailsfun mee kon rijden, besloot ik toch te gaan. En dat was maar goed ook, want het was ontzettend leuk en interessant, en onderweg was het reuze gezellig met Ramona! Deze week vertel ik jullie er alles over in een uitgebreid verslag!

This is my life

This is my life

Zaterdag ging ik met mijn vriendin winkelen in Tilburg, ik was hier nog nooit geweest om te shoppen. Het was ontzettend leuk, en ik heb veel nieuwe winkels ontdekt. Het was heerijk shopweer: niet te warm (behalve tijdens het passen, lol!) en niet te koud, dus we konden lekker buiten op het terras lunchen.

This is my life

This is my life

Op de terugweg naar de parkeerplaats liepen we over de markt, waar de aardbeien voor een weggeefprijs mee naar huis mochten. Ik besloot ook kersen mee te nemen, dus ik heb dit weekend lekker veel fruit op.

This is my life

Toen ik thuis kwam van winkelen, stond de Hello Box op me te wachten. Ik heb hem deze maand voor het eerst, en laat jullie later deze week zien wat er allemaal in zit!

Komende week wordt redelijk rustig, ik heb nog niets op de planning staan. En als de weersvoorspellingen uitkomen, denk ik dat dat zo blijft, hihihi! Ik wil niet bij voorbaat al klagen, maar ik kan er gewoon heel slecht tegen als het boven de 25 graden is. Ik vind het weer van afgelopen weekend zo lekker, van mij zou het zo gewoon een maand of drie mogen blijven. Hopelijk wordt het na de hittegolf die voorspeld wordt, gewoon lekker, stabiel zomerweer met een graadje of 25. Heb jij al plannen voor de komende zomerse week?

13 Comments on This is my life #week26

 1. Miranda Aerts
  29 juni 2015 at 20:25 (7 jaren ago)

  Sterkte nu het huis te koop is gezet, dat is vast en zeker niet gemakkelijk. Wel fijn om te lezen dat je de nodige momenten hebt gehad waar je weer een beetje energie van krijgt.

  Beantwoorden
 2. Manon
  29 juni 2015 at 15:12 (7 jaren ago)

  Ik wil die Hello Box ook een keer hebben, kan je die bijvoorbeeld ook 1 x bestellen inplaats van gelijk een abonnement? Die shower cream van Lush ziet er lekker uit zeg

  Beantwoorden
 3. Linda
  29 juni 2015 at 09:42 (7 jaren ago)

  Heel verdrietig en een hele opgave als je je huis te koop moet zetten vanwege nare omstandigheden 🙁

  Ben wel een beetje verliefd geworden weer op Bente,wat een pracht beest 🙂

  Voor de tropische temperaturen,kan ik alleen zeggen dat ik het met je deel dat het voor mij ook niet hoeft,zoals het nu is is het prima en ook goed te doen.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  29 juni 2015 at 09:22 (7 jaren ago)

  Fijn dat je beter slaapt.
  Heerlijk dat de hond lekker in het water verkoeling zoekt.
  Leuk dat je met de andere blogster een fijn dagje uit was geweest naar een event.
  Oeh al dat fruit is zo lekker.

  Geniet van een fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 5. mireille
  29 juni 2015 at 07:46 (7 jaren ago)

  Als ik het overal zo hoor zijn heel veel mensen niet happy met de komende hitte. Ik zelf kan er vrij goed tegen en in de salon blijft het gelukkig redelijk koel.
  Hopelijk heb je een fijne rustige week en kun je even bijtanken.

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 juni 2015 at 08:58 (7 jaren ago)

   Het weer van afgelopen weekend vond ik heerlijk, een graadje of 23 à 24 is goed vol te houden. Maar ach, gelukkig zijn er ook mensen blij met de hitte, en hopelijk duurt het geen weken aan een stuk 😉

   Beantwoorden
 6. Cindy
  29 juni 2015 at 07:12 (7 jaren ago)

  Balen van je huis idd 🙁 Wel fijn dat je beter slaapt!
  Leuk dat je naar dat event bent geweest, en bent wezen winkelen. Heeft een mens ook nodig af en toe 😉
  Sterkte met de hitte, type dit vanuit een zonnig Turkije, in dit soort landen voelt de warmte altijd heel anders aan, niet zo benauwd. Ga straks dus lekker de zon in 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 juni 2015 at 08:58 (7 jaren ago)

   Geniet van je vakantie, je hebt het verdiend!

   Beantwoorden
 7. Marieke
  29 juni 2015 at 06:57 (7 jaren ago)

  Ah de hello box heb ik ook, ben benieuwd wat je er van vindt 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 juni 2015 at 09:03 (7 jaren ago)

   Oh leuk! Ga je er ook een artikel over schrijven?

   Beantwoorden
   • Marieke
    8 juli 2015 at 01:13 (7 jaren ago)

    Ik zie je reactie nu pas! Ja, het duurde even, maar hij komt een dezer dagen online! 🙂

    Beantwoorden
 8. Bianca
  29 juni 2015 at 06:47 (7 jaren ago)

  Ik had van de week al via Twitter gezegd dat het enorm…balen is dat je huis in de verkoop moet 🙁 . Heb je binnenkort nog vakantie zodat je een beetje bij kan tanken? Zelf kan ik ook niet tegen temperaturen van boven de 25 graden dus aankomende week word echt geen pretje, van de week eerst het zwembad buiten opzetten haha x

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 juni 2015 at 09:05 (7 jaren ago)

   Nee, ik heb natuurlijk mijn ‘zomervakantie’ al gehad, en ik moet dagen overhouden voor als ik dit jaar nog moet verhuizen 🙁 Ik ga eind van de week maar met een teiltje de tuin in denk ik.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.