This is my life #week26

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week ging ik weer aan de slag na een weekje vakantie. Gelukkig had ik maar een kort weekje: vrijdag was ik vrij en had ik een leuke afspraak in Haarlem. Eigenlijk had ik de hele week veel leuke dingen op de agenda staan, kijk maar mee naar mijn foto’s:

This is my life #week26

De laatste weken krijgen we steeds vaker een grijze hond mee naar huis van de dagopvang, in plaats van een zwart-witte. Ze is dan heerlijk aan het ravotten geweest met andere honden, en zit van voor naar achter onder het stof en zand, hahaha!

This is my life

Ik heb een paar Belgische collega’s, en dus is bij ons de boel niet alleen voor Nederland versierd!

This is my life

Woensdag lag er een verrassing in de brievenbus: van onze lieve vrienden waar Benthe vorige week gelogeerd heeft, kregen we een heel mooi foto-album met foto’s van haar logeerpartijtje. Lief!!

This is my life

Donderdag, op mijn vrije dag, was het heerlijk weer. Ik heb veel in huis gedaan, maar ’s middags en tijdens het wandelen met Benthe natuurlijk ook lekker genoten!

This is my life

Oeps, één van mijn favoriete showergels van Lush werd maandag gemaakt in Lush Kitchen. Ik kon hem niet weerstaan, donderdag kwam mijn pakje al binnen! <3

This is my life

Vrijdag had ik een leuke afspraak in Haarlem, samen met Mariska. We hadden een heuse parfumproeverij bij In Fine, komende week lees je er alles over op Beautyspots. Om kwart voor 9 zat ik in de auto, met een Homemade Coffee to Go.

This is my life

We waren iets te vroeg in Haarlem, dus hadden we tijd voor een overheerlijke cappuccino en handgemaakte Carrotcake, smullen!

This is my life

Daarna gingen we nog even samen de stad in, wat een leuke stad is Haarlem! Hier ga ik zeker nog een keer een dagje naar toe samen met Arno.

Instagram

Instagram

This is my life

This is my life

This is my life

Vanwege de files wilde ik om een uur of drie weer in de auto zitten, maar uiteraard hadden we wel even tijd om een paar leuke (beauty)winkels te bezoeken en een lekker broodje te eten.

Instagram

Bij Hema Beauty kocht ik deze leuke sleutelhanger, ik kon hem niet laten liggen.

Ik schreef het al: Benthe was een beetje stoffig de laatste weken. Daarom heb ik haar zaterdagmiddag een wasbeurt gegeven, iets wat ik eigenlijk maar zelden doe. Nu is ze weer lekker fris en stralend schoon (voor zolang het duurt, hahaha!).

Instagram

This is my life

Gisteren hadden we een dalmatiër-wandeling in Chaam, helaas hebben we het niet helemaal droog gehouden en was het nogal modderig. Maar de honden hebben genoten, en dat is het belangrijkste!

This is my life

Speciale menu-kaart voor na de wandeling!

This is my life

Zaterdagochtend had ik een afspraak voor een gezichtsbehandeling bij Mireille, ze had net nieuwe geurstokjes van Greenleaf binnen. Ik kocht ze in de geur Island Sunset, een heerlijke zomerse geur.

Komende week heb ik niet zoveel spannends in mijn agenda staan: vier dagen werken, eindelijk de kamer maar eens een grote beurt geven en in het weekend veel verjaardagsfeestjes. En…. de kwartfinale van het Nederlands elftal, waar ga jij die kijken? En als de vooruitzichten kloppen, krijgen we deze week mooi zomers weer, jippie!

7 Comments on This is my life #week26

 1. Lisanne
  30 juni 2014 at 19:57 (8 jaren ago)

  Ja Haarlem is een leuke stad, ik ga altijd gezellig even langs bij Lush 🙂 Ben benieuwd naar de parfumproeverij, klinkt grappig.

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 juni 2014 at 20:16 (8 jaren ago)

   Ik was nog niet eerder bij Lush Haarlem geweest, ik vind het een gezellige winkel inderdaad!

   Beantwoorden
 2. Mireille
  30 juni 2014 at 14:04 (8 jaren ago)

  Ben nu al zenuwachtig voor as. Zaterdag. En denk dat ik Lola ook maar eens een bad ga geven.

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 juni 2014 at 20:18 (8 jaren ago)

   Ik ben gisteren in 1,5 uur tijd tien jaar ouder geworden geloof ik, hahaha!

   Beantwoorden
 3. Bianca
  30 juni 2014 at 07:49 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige hond! En wat heerlijk dat je een behandeling hebt gekocht bij Mireille, zo jammer dat ik niet zo dichtbij haar woon x

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 juni 2014 at 20:17 (8 jaren ago)

   Ik woon ook niet echt heel dichtbij, het is ruim een uur rijden voor mij 😉

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.