This is my life #week27

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we een hittegolf in Nederland, en wat voor één! Het was echt bloedheet, vooral aan het eind van de week. Dat betekende dus: proberen het hoofd koel te houden, me niet te druk proberen te maken en het zo maar proberen uit te zingen. En het is gelukt, we hebben het ergste achter de rug en komende week belooft het wat aangenamer zomerweer te worden. Kijk je mee naar hoe ik deze warme week doorkwam?

This is my life

This is my life #week27

Lange leve de maxidress, en lang leve de Bandajana’s! Deze twee waren deze week mijn favorieten om toch nog een beetje kek gekleed naar het werk te kunnen. Dinsdag in bescheiden grijs met oudroze accenten…

This is my life

Woensdag was het de beurt aan blauw-witte streepjes met roze accent.

This is my life

Donderdagochtend werd de nieuwe Snuffelbox voor Benthe bezorgd, ze vond het weer reuze interessant om te zien wat er dit keer voor lekkers en moois in zat!

This is my life

In de schaduw, aan de waterkant, was het donderdagochtend nog net uit te houden. Later stak er een lekker verkoelend briesje op hier in West Brabant, waardoor het buiten in de tuin goed vol te houden was.

This is my life

Deze Marokkaanse Kip-couscous salade van Albert Heijn is heerlijk, ik at hem donderdag tussen de middag.

Instagram

Toen ik donderdagmiddag met Benthe richting het hondenspeelveld liep, kwamen we de postbode tegen, hij had een pakketje voor me. Omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen, maakte ik het pakje op het speelveld open 🙂 Er zaten prachtige nieuwe producten van Oriflame in.

This is my life

Vrijdag had ik na het werk met mijn zus afgesproken bij Mc Donalds. Toe hadden we deze nieuwe Mc Flurry Rocky Road 🙂

Instagram

Zaterdagochtend gingen we weer naar het water, maar het was bijna niet vol te houden, zo warm. Benthe heeft lekker geplonst, dus die was lekker afgekoeld. Helaas bleek het water de volgende dag helemaal groen, het is dus even gedaan met de waterpret…

This is my life

Ik had woensdag een koelmat voor Benthe gekocht, maar de eerste dagen ging ze er steeds naast liggen in plaats van erop. Zaterdagmiddag was het dan eindelijk zo ver, en heeft ze er heerlijk op liggen chillen.

This is my life

Omdat ik met dit warme weer zowat in mijn Bandajana’s woon, heb ik een paar nieuwe sets besteld, deze kwamen zaterdag binnen. Ik vind ze leuk!

This is my life

Ik drink heel veel water, zeker met het warme weer. Deze variant met een smaakje is een welkome afwisseling!

Instagram

Zaterdag eind van de middag verhuisde ik met Benthe van het terras naar het gras, daar was het een stuk koeler.

This is my life

Gisteren zou het een stuk koeler moeten zijn, maar daar was ’s ochtends in huis nog weinig van te merken. Benthe nam haar vaste stekkie op de koele vloer dus weer in.

Instagram

Omdat het buiten in de schaduw nog best lekker was, verhuisde ik mijn mobiele fotostudio naar buiten en heb daar weer veel nieuwe, mooie producten op de foto gezet. Work goes on, ook met warm weer!

This is my life

Benthe heeft niet zoveel met stokken, maar als ze een heel mooi exemplaar vindt, maakt ze een uitzondering.

Deze week wordt een redelijk rustige week voor me, ik heb nog weinig op de agenda staan. En dat is best lekker, want ik vond afgelopen week enorm vermoeiend met dat warme weer. Even bijkomen dus! Ga jij deze week iets leuks doen, of ga je misschien zelfs al bijna op vakantie?

9 Comments on This is my life #week27

 1. Angela
  12 juli 2015 at 09:49 (7 jaren ago)

  Wat een handige items allemaal zeg!
  En die slippers… echt ik had er nog nooit van gehoord… wat een deus ben ik zeg, handig zeg! Heb je zomaar ineens heel veel slippers…

  Ahh die lamp…zelfs met zonnig weer een niet te missen items voor je foto’s he!
  Nog even en ook ik mag hem eindelijk bestellen! Blij.
  x

  Beantwoorden
 2. Marieke
  6 juli 2015 at 14:53 (7 jaren ago)

  Grappig, de bovenste bandajanas heb ik zelf ook 🙂 Inderdaad leuk dat je ze kunt afwisselen, dat matcht het altijd mooi bij je outfit.

  Beantwoorden
 3. Manon
  6 juli 2015 at 13:10 (7 jaren ago)

  Wat fijn dat je de week goed bent doorgekomen, want wat was het warm. Gelukkig nu wat koeler!

  Beantwoorden
 4. Bianca
  6 juli 2015 at 08:33 (7 jaren ago)

  Hopelijk word het deze week weer iets koeler, wat een lieve foto’s weer van Benthe ze zal ook wel last hebben gehad van de warmte (ons hondje wel heel erg). Hier is de zomervakantie begonnen, maar ik moet tussendoor gewoon werken dus gaan we soms een dagje weg …ook leuk! 🙂 x

  Beantwoorden
 5. mireille
  6 juli 2015 at 08:00 (7 jaren ago)

  Hier moeten de kids nog twee weken naar school. Dus het werk gaat gewoon door. Gelukkig nu wat koeler.
  Super leuk die bandana’s van je.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  6 juli 2015 at 07:25 (7 jaren ago)

  Heerlijk voor de hond dat ze lekker kon afkoelen in het water.
  Handig zo een mat waarop ze kan liggen en verkoeling krijgt.
  Fijne box met inhoud voor haar.
  Je schoenen zijn zo mooi en schattig dat je telkens weer de bandjes kan verwisselen.
  Wat leuk om te zien dat je alles om foto’s te kunnen maken voor artikelen die je moest schrijven naar buiten had gebracht.
  Zodat je foto’s hebt die er zomers uitzien.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Cindy
  6 juli 2015 at 06:39 (7 jaren ago)

  Gelukkig zijn jullie de week goed doorgekomen. Heb niets van het weer gevoeld, omdat ik in Turkije zat, heerlijk daar, heel andere warmte. Helaas moet ik vandaag weer beginnen en zit ik dit met kleine oogjes te typen 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.