This is my life #week27

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wauw, wat is er de afgelopen week veel gebeurd hier bij Beautyspots! Een paar ontzettend leuke samenwerkingen erbij, mijn nieuwe website is zo goed als klaar om live te gaan (dit zal in de loop van deze week gaan gebeuren) en ook op privé-gebied had ik leuk nieuws: vrijdag werd ik (vroegtijdig) verrast met mijn vaste contract! Zoveel leuke dingen, ik was er vrijdagavond helemaal hyper van. En toen won Nederland ook nog eens, na een bloedstollend spannende (en vooral lange!) wedstrijd van Costa Rica, wat een feest!

Kijk je mee naar wat ik verder allemaal deed afgelopen week?

This is my life

This is my life #week27

Ieder jaar krijgen we op mijn werk van een leverancier een paar kistjes kersen, dinsdag was het weer zo ver. Smullen!

This is my life

Nieuwe nagellakjes van Zoya, ik laat ze binnenkort wat beter aan je zien.

This is my life

This is my life

Donderdag moest het er dan eindelijk maar eens van komen: de grote beurt van de woonkamer. Ik heb nog even getwijfeld om het weer uit te stellen vanwege het mooie weer, maar heb mezelf toen maar een schop gegeven en ben aan de slag gegaan. Alle gordijnen afgehaald en gewassen, ramen aan de binnenkant gezeemd en alles goed gesopt. Komend weekend zijn de ramen aan de buitenkant nog aan de beurt, en dan ben ik er ver klaar mee. Toch altijd wel weer een lekker gevoel!

This is my life

Tussendoor even lekker met Benthe naar de zwemvijver geweest, zodat ze lekker kon plonzen en af kon koelen.

Instagram

Vrijdag stond de airco op het werk al vroeg te draaien, wat een tropische temperaturen!

This is my life

Ik ontving leuke post van Cenzaa, een bedrijf met veel aandacht voor details. Op de envelop stond deze mooie tekst.

This is my life

Bloemen van manlief, voor mijn vaste contract. Wat een heerlijk gevoel!

This is my life

This is my life

Instagram

This is my life

Zaterdagmiddag mocht ik bij het kinderfeestje van nichtje Lisanne zijn. Eerst gingen we cakejes versieren (en opeten), daarna zeepkettingen maken. Wat was dit leuk!

This is my life

En als klap op de vuurpijl gingen we nog pannenkoeken eten, ik koos er eentje met slagroom, ijs, stroopwafelstukjes, vanillesaus en poedersuiker. Wat een heerlijkheid!

This is my life

Gisterochtend heb ik mijn teennagels een nieuw kleurtje gegeven, alvast in stijl voor deze week 😉 Zo leuk als ik het lakken van de nagels van mijn handen vind, zo’n hekel heb ik aan het lakken van mijn teennagels. Gek eigenlijk he?

Ik had een ontzettend druk weekend, drie verjaardagen in twee dagen tijd. Daardoor heb ik gisteren en vandaag geen extra artikel kunnen schrijven. Komend weekend is het allemaal wat rustiger, en kan ik weer een beetje vooruit werken voor Beautyspots. Heb jij het druk deze week?

2 Comments on This is my life #week27

 1. Mireille
  7 juli 2014 at 12:08 (8 jaren ago)

  Hier een druk weekje voor de boeg. De laatste I ❤️ LOVE MYSELF BOXEN maken van een hele grote hoos, een drukbezette agenda in de salon.En voorbereidingen treffen voor het 50 jarig huwelijk van mijn ouders, en de vakantie.
  Kortom tijd tekort dus.

  Beantwoorden
 2. jori
  7 juli 2014 at 11:00 (8 jaren ago)

  En je vergeet nog wat leuks te vermelden Heidie 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.