This is my life #week28

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was redelijk rustig, maar eigenlijk was ik de hele week alleen maar moe, moe en moe. Het gevoel alsof ik wel 24 uur aan één stuk zou kunnen slapen, je kent het misschien wel. Of het de naweeën van de warmte van de week ervoor waren, of neem ik te veel hooi op mijn vork: ik weet het niet. Ik had in het weekend zelfs geen inspiratie om te bloggen, en heb dus maar weinig tot niets vooruit kunnen werken. Wat ik wel allemaal deed (samen met Benthe) lees je in deze nieuwe aflevering van This is my Life.

This is my life

This is my life #week28

Ik begin met een foto die eigenlijk thuishoort bij vorige week, maar ik was vergeten om hem toe te voegen. En ik vind hem zo lief, ik wilde hem nog even met jullie delen. Benthe was ook erg moe na de warme dagen, en lag zondagavond heerlijk in het koele gras te slapen. Wat een prachtig plaatje…

This is my life

Vorig weekend had ik een bestelling bij Douglas gedaan, deze kwam dinsdag binnen op mijn werk. Met onder andere mijn eerste Bobbi Brown lipstick, ik laat hem binnenkort aan jullie zien!

This is my life

Ik bestelde ook dit mooie nieuwe oogschaduwpalette van MAC <3 Gisteren is alles op de foto gegaan, ik probeer deze week een make-up look en foto te maken, dan kan ik hem aan jullie laten zien!

This is my life

Dinsdagavond hadden we een BBQ op het werk, waar ik overigens niet bij kon zijn. Er was nog zoveel over, dat mijn collega woensdag voor de lunch hamburgers maakte (met een beetje hulp van ons). Héér-lijk!

Instagram

Een zomers kleurtje op mijn nagels <3

Instagram

Woensdag kwam mijn bloggerspakket van SoloBioMooi aan, wat ik weer grotendeels zelf samen mocht stellen. Het meeste staat inmiddels op de foto, het komende half jaar kun je reviews over deze producten verwachten. Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

This is my life

Woensdag waren mijn neefje en nichtje jarig, ze werden 10 jaar. Reden voor taart dus!

This is my life

This is my life

Donderdag was het een aangename temperatuur, koel genoeg om naar het bos te gaan. Dat was best even geleden, en dus lekker genieten voor Benthe. En oh, wat smaakt dat gras toch lekker als het net geregend heeft…

Instagram

Ook een bullepees-staafje smaakt veel lekkerder als het een nachtje (of twee) in de regen gelegen heeft, hihihi!

Instagram

Zaterdag was het dankzij het verkoelende briesje goed uit te houden in de tuin. Ik werkte dus ’s middags wat voor Beautyspots, maar had weinig inspiratie om te schrijven. Ik heb daarom alvast voor een aantal artikelen foto’s uitgezocht en bewerkt, ik kan even vooruit komende week!

Instagram

Om half vijf stuurde mijn vriendin een berichtje, of Benthe en ik zin hadden om te komen barbecuen. Tenminste, het barbecue-gedeelte gold voor mij, Benthe mocht lekker spelen met haar vriendjes 🙂 Dus heb ik snel de boel opgeruimd, mezelf gedoucht en omgekleed, en iets na zessen waren we in Tilburg. Het eten, inclusief het toetje, was verrukkelijk!

Instagram

Stoeien met Lola: plezier verzekerd!

This is my life

Omdat ik zaterdagavond voor mijn doen best laat op bed lag, en slecht geslapen had, konden Benthe en ik gisterochtend maar moeilijk het bed uit. We startten de dag dus niet zo goed, maar na het wandelen en het ontbijt koos Benthe (ze mag altijd zelf kiezen wat voor rondje we lopen na het ontbijt) voor het eerst in hele lange tijd voor een ‘rondje polder’ (dit is een rondje buiten Dinteloord om van ongeveer vijf kilometer). Alsof ze aanvoelde dat ik wel een fikse wandeling kon gebruiken! Daarna zette ik de fotostudio op en heb alle mooie producten die ik afgelopen week binnen gekregen had, op de foto gezet. Tussendoor zijn we ook nog naar het bos geweest voor een (alweer) frisse neus.

This is my life

I’m in love!

Komende week wordt een pittige week, vrees ik. Woensdag hebben we de afspraak voor het intakegesprek bij de scheidingsbemiddelaar 🙁 Voor wie zich afvraagt wat dat is: deze persoon helpt bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant, bij alle zaken waar je zelf niet aan denkt in zo’n situatie (want gelukkig heb je er meestal weinig ervaring mee), en om de scheiding voor beide partijen zo goed als mogelijk te regelen. Heftig dus, weer een confronterende stap… Gelukkig heb ik ook nog wel leuke dingen op de agenda staan: donderdag krijgen Benthe en ik visite van onze vriendjes, en zaterdag heb ik een afspraak bij en met Mireille. Tijd voor some me-time! Ga jij deze week nog iets leuks doen?

Omdat ik niets vooruit heb kunnen schrijven afgelopen weekend, en vanwege de afspraak op woensdag, kan ik niet garanderen dat er deze week iedere dag een artikel online komt. De afgelopen weken had ik ’s avonds maar weinig energie over om nog iets te schrijven. Sowieso komt het extra artikel van vanmiddag te vervallen, het is even niet anders. Natuurlijk doe ik hard mijn best, ik probeer me gewoon aan mijn niet-zomerrooster te houden 😉 Hopelijk gaat het komend weekend beter met schrijven!

12 Comments on This is my life #week28

 1. Angela
  14 juli 2015 at 20:24 (7 jaren ago)

  Late reactie, maar je doet wat je kunt en dat is meer dan goed genoeg! Wees mild voor jezelf, dan verdien je.
  Mooie foto’s weer!
  Veel sterkte komende week. We denken aan je.
  x

  Beantwoorden
 2. mireille
  14 juli 2015 at 07:44 (7 jaren ago)

  Beetje laat. Maar gewoon doen waar jij je het beste bij voelt. Vind het toch al knap hoeveel je geblogd hebt de afgelopen tijd.

  Beantwoorden
 3. Debbie
  13 juli 2015 at 19:14 (7 jaren ago)

  Wat een mooie kleur nagellak en lipstick! Ik heb nog nooit een Bobbi Brown product gekocht, dus ik ben benieuwd wat je van de lipstick vindt.

  Beantwoorden
 4. Manon
  13 juli 2015 at 18:03 (7 jaren ago)

  Wat een leuke diary weer, oh die Mac palette is zo mooi he, geweldig! Veel sterkte deze week!

  Beantwoorden
 5. Annette - Ann Ages Gracefully
  13 juli 2015 at 14:25 (7 jaren ago)

  Sterkte bij de mediator. Ik heb er helaas ervaring mee maar als je een fijne persoon hebt is het hopelijk snel geregeld. Wij hadden slechts 3 afspraken nodig.

  Beantwoorden
 6. Bianca
  13 juli 2015 at 11:59 (7 jaren ago)

  Benthe is echt een foto model en wat een prachtige producten weer. Wens je veel succes en sterkte deze week het zal pittig worden, maar je komt er wel…echt! Je bent een sterke en lieve vrouw! En bloggen is een goede afleiding maar je hebt je energie echt hard nodig dus als er soms 1 artikel komt of een dagje niks…helemaal niet erg dat begrijpen wij (jouw lezeressen) echt wel 🙂 Knuffel! x

  Beantwoorden
 7. Marion
  13 juli 2015 at 11:12 (7 jaren ago)

  Ik heb weer genoten van je weekoverzicht. Wat is Benthe toch een beauty. En ik blijf maar lachen om die ene foto: Ik voel me sexy als ik dans. Ik denk echt dat ik dat nooit meer vergeet. Wat heb ik gelachen zeg. Wat je blogjes betreft, doe lekker rustig aan. Jij bent belangrijker dan je blog, hoe belangrijk je blog ook voor jou is. Ik wens je heel veel sterkte woensdag en zal aan je denken. Liefs.

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 juli 2015 at 21:02 (7 jaren ago)

   “Jij bent belangrijker dan je blog, hoe belangrijk je blog ook voor jou is.” Bedankt voor deze wijze woorden Marion, ik ga ze in mijn oren knopen 😉

   Beantwoorden
 8. Cindy
  13 juli 2015 at 06:41 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s weer! Enne…. rustig aan hoor, als er geen blogje komt jammer dan. Even aan jezelf denken moet soms ook. Veel sterkte deze week, vooral woensdag 🙁

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   13 juli 2015 at 14:52 (7 jaren ago)

   Mooie foto’s weer deze week! Doe het lekker rustig aan komende week en sterkte woensdag xxx

   Beantwoorden
 9. Marinke
  13 juli 2015 at 06:26 (7 jaren ago)

  Leuke blog weer! En heel veel sterkte komende week bij de heftige afspraken..

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.