This is my life #week28

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wauw, de week is weer voorbij gevlogen! Een week waarin ‘we’ het WK iets eerder moesten verlaten dan gehoopt, en waarin we zowel herfst- als zomerweer voorbij zagen komen. Kijk je mee naar mijn week?

This is my life

This is my life

Dinsdag en woensdag was het ronduit herfst in Nederland: de hele dag regen, wind, bah! Eén van onze Catalpa’s in de voortuin is compleet verwoest, twee andere gedeeltelijk. Zaterdag heeft Arno degene hierboven dus noodgedwongen gesnoeid, hopelijk groeit hij nog een klein beetje uit de komende weken…

This is my life

Om toch nog een beetje het zomerse gevoel te krijgen, deed ik ’s avonds de ‘Summer Scent’ geurkaars van Oscar en Babette aan.

This is my life

Benthe kon de spanning woensdagavond niet meer aan en kroop weg tussen haar knuffels.

Instagram

Mijn gehele gezichtsverzorging van dit moment bestaat uit producten van SantaVerde. Vrijdag kon je mijn review over de reinigingsproducten al lezen, voor komende week staan de crèmes op de planning.

Instagram

Woensdag had de postbode geprobeerd om een pakket te bezorgen, maar ik was niet thuis. Ik had geen idee wat het was, en ik moest dus tot donderdag wachten om daar achter te komen (aaaargh…!). Het bleek een prachtig perspakket van Oriflame te zijn, je leest er snel meer over!

This is my life

Deze week ging de nieuwe layout van Beautyspots online, ik ben er zo ontzettend blij mee! Ik zit steeds met een grote smile op mijn gezicht als ik mijn website open.

This is my life

Gaaf, ik won deze Benefit They’re Real! Push-up liner bij Deb van Beautygoddess.

Instagram

This is my life

Zaterdag kwam het er eindelijk weer eens van om te barbecuen. Wij hebben altijd groentespiezen erbij, dus dit handige BBQ Grill pakket van Albert Heijn is goed aan ons besteed!

This is my life

Zaterdag kocht ik nieuwe wasknijpers en Robijn wasmiddel en wasverzachter met Zwitsal-geur bij het Kruidvat. Zo wordt wassen nog leuker 😉

This is my life

Het was dan ‘maar’ de troostfinale, maar ik ben wel blij en trots op ons elftal dat we hem gewonnen hebben!

This is my life

Gistermiddag reden we in de regen richting het bos, maar toen we er waren was (en bleef) het droog. Het was heerlijk rustig, blijkbaar had nog niet iedereen in de gaten dat het weer droog was.

This is my life

Benthe doet ook mee met de loom-trend: nichtje Lisanne heeft een mooie (roze!) halsband voor haar gemaakt met een hanger in de vorm van een ijsje eraan 🙂

Wij moeten nog anderhalve maand werken voor we vakantie hebben, dus komende week wordt weer een ‘gewone’ net als alle andere. Heb jij al (bijna) vakantie?

3 Comments on This is my life #week28

 1. Cindy
  14 juli 2014 at 20:35 (8 jaren ago)

  Ik had geloof ik mazzel, heb vrijdag t/m zondag zon gehad, hier aan de kust is het toch vaak wat zonniger merk ik. Ik moet nog 6,5 week werken, en dan ook vakantie. Even doorbijten als iedereen lekker op vakantie gaat, maar daarna mogen wij 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  14 juli 2014 at 11:37 (8 jaren ago)

  Wij zijn de regen van afgelopen week al weer vergeten, we zitten op de camping in Ommen te genieten van onze eerste vakantie dagen.
  Echt Hollands, we zullen hier ook wel een buitje krijgen met de vooruitzichten zijn goed 😎

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.