This is my life #week29

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Er is weer een week voorbij. En jeeeeej: het is me gelukt om gewoon iedere dag een artikel te plaatsen, ondanks de drukte van afgelopen week #trots. De afspraak woensdag bij de scheidingsbemiddelaar was een redelijk fiasco, we hebben hem ’s avonds laten weten dat we niet met hem het traject in gaan. Het gesprek was ontzettend moeizaam en ongemakkelijk, met veel stiltes van zijn kant, waarin hij ons dan afwachtend aankeek tot wij iets zouden zeggen. Bovendien bleek hij allebei onze email-adressen verkeerd opgeschreven te hebben, waardoor de bevestiging voor de afspraak nooit was aangekomen. Niet echt een uitgangspositie om bij zo iemand je hele persoonlijke en financiële huishouding op tafel te leggen dus. Een behoorlijke domper, omdat we beiden erg tegen het gesprek op hadden gezien, en nu dus nog niets verder zijn. Wel was het fijn om te merken dat we ook nu nog steeds op één lijn zitten. Donderdagavond hebben we een nieuwe afspraak bij iemand anders, hopelijk kan deze dame ons meer vertrouwen geven om dit moeilijke traject samen in te gaan.

Kijk je mee naar wat ik verder afgelopen week  allemaal deed?

This is my life

This is my life #week29

Als het mooi weer is, wil Benthe ’s avonds na het eten lekker buiten spelen en chillen. In het begin van de week was het grijs en nat, en dus kroop ze na het eten en wandelen lekker in haar mandje. Slimme hond!

This is my life

Mooie maxi-bronzer van Kiko, voor een heerlijk zomers gevoel!

This is my life

Woensdag verwachtte ik mijn I Love Myself Vacation Bag van Mireille, maar door de stakingen van de pakketbezorgers had hij vertraging opgelopen. Volgens de Track and Trace code zou hij donderdag alsnog bezorgd worden, en dus wachtte ik ongeduldig af. Om kwart over vijf werd hij eindelijk bezorgd!

This is my life

Ik zette hem meteen op de foto, en Benthe hielp mee 🙂

This is my life

Deze armbandjes draag ik momenteel iedere dag, ze herinneren me er op moeilijke momenten aan niet op te geven en in mezelf te blijven geloven…

This is my life

This is my life

Zaterdagmiddag had ik een afspraak voor een gezichtsbehandeling bij Mireille, en daarna gingen we een hapje eten. Mireille wist een heel leuk restaurantje in Eindhoven, Jiu.nu, met een ‘Internationale keuken met Aziatische touch’. We kozen voor het 6 gangen ‘Tasting Menu’, en hebben genoten van de werkelijk verrukkelijke gerechten, met allemaal een ontzettend pure, heerlijke smaak. Ik heb dingen gegeten die ik normaal nooit zou kiezen van de kaart, maar er was echt niets wat ik niet lekker vond. De bediening was bovendien ontzettend vriendelijk, gastvrij en behulpzaam, dit alles zonder opdringerig te zijn of voor een ongemakkelijk sjieke sfeer te zorgen. Echt een aanrader als je in de buurt van Eindhoven bent!

Om half vier was ik bij Mireille, en we hebben tot half 12 aan één stuk door zitten kletsen, hahaha!

This is my life

We kregen na afloop een gelukskoekje mee, wat we thuis pas mochten openmaken. Dit stond er op mijn briefje, ik ben benieuwd…

This is my life

Ik was pas om één uur thuis, en het regende zondagochtend: alle reden om lekker een beetje uit te slapen!

Gisteren heb ik wat gefotografeerd, hebben we een (hele korte) natte wandeling door het bos gedaan, maar gelukkig klaarde het ’s middags weer op, zodat we nog lekker buiten konden zitten, Benthe lekker soezend in het zonnetje en ik achter de laptop.

This is my life

De hortensia’s in de tuin (de voorste is volgens mij geen hortensia, maar ik heb geen idee wat dan wel?) hebben nog nooit zo mooi gebloeid als dit jaar. Alsof ze het er om doen…

Komende week hebben we dus weer een lastige afspraak, maar gelukkig heb ik ook een paar leuke afspraken. Donderdag hebben Benthe en ik een wandeldate! Misschien ook nog wel leuk om te vermelden: de komende 10 dagen ga ik op Instagram mee doen aan de #notsoperfectchallenge van Ceetje, doe jij ook mee?

6 Comments on This is my life #week29

 1. Cindy
  20 juli 2015 at 20:13 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s weer van Benthe. Jammer dat dat gesprek zo tegenviel, het is al zo’n *piep* iets om te doen, en dan dit nog… hopelijk bevalt de volgende beter. Dat eten zag er heerlijk uit op de IG foto’s!
  En leuk die date donderdag, zal vast gezellig worden!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  20 juli 2015 at 15:45 (7 jaren ago)

  Wat een mooie bloemen en ik ben benieuwd naar de challenge en de uitdaging in de toekomst…
  Veel succes met het gesprek donderdag xxx

  Beantwoorden
 3. Manon
  20 juli 2015 at 12:23 (7 jaren ago)

  Pff wat vervelend zeg ! je hebt wel een leuk en gezellig etentje gehad 🙂

  Beantwoorden
 4. mireille
  20 juli 2015 at 08:16 (7 jaren ago)

  Het eten was inderdaad verrukkelijk. Hopelijk woensdag een betere match. En dat fortune cookie we wachten af.

  Beantwoorden
 5. Marion
  20 juli 2015 at 08:10 (7 jaren ago)

  Goh wat een domper. Je ziet al zo op tegen zulke afspraken. Mooi dat je er toch iets positiefs uit weet te halen. Doe je goed. Net als het dragen van dat armbandje. Van die ogenschijnlijk eenvoudige dingen die je net even dat beetje extra kracht geven wat je nodig hebt. Heerlijk die foto’s van Benthe. Ik geniet er op instagram ook zo enorm van!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  20 juli 2015 at 07:09 (7 jaren ago)

  Jeetje wat vervelend allemaal.
  Wat een gezellig uitje en heerlijk eten 😉
  Prachtig armbandje…. jij staat sterk in je schoenen en geloof in jezelf.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.