This is my life #week29

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we het warm, kwamen mijn nieuwe visitekaartjes binnen en hebben we in het weekend heel veel spikkels gezien. Kijk je mee naar mijn This is my life van afgelopen week?

This is my life

This is my life #week29

Hilariteit op het werk op dinsdag: ’s middags kwam deze vrachtwagen voorrijden, dus mijn collega kwam me roepen: “Natas, wat heb je nu toch allemaal besteld?”. Hihihi, helaas zat er niets voor mij in…

This is my life

’s Avonds had ik even behoefte om mijn hoofd leeg te maken, dus ging ik na het eten nog even lekker met Benthe de polder in. De boer had net gemaaid, altijd leuk om doorheen te rennen en te rollen, vindt Benthe!

This is my life

This is my life

Donderdagochtend ging ik met Benthe een ronde polder lopen, maar het was al erg warm. Toen we terug thuis kwamen, plofte ze op de koele vloer. En dat is eigenlijk waar ze alle dagen daarna voornamelijk heeft gelegen, het arme meisje had het zo warm…

This is my life

Woehoei, mijn nieuwe visitekaartjes zijn er!

This is my life

Ik deed veel in het huishouden donderdag (zodat ik in het voorspelde snikhete weekend niet veel meer hoefde doen), maar ’s middags zat ik lekker in de schaduw buiten, aan mijn artikel voor de volgende dag te werken.

Instagram

Ik bestelde voor Benthe dit leuke roze zwembad, maar voorlopig ziet ze er niet meer in dan een mega grote drinkbak, hihihi!

Instagram

Zaterdag kwamen vrienden van ons barbecuen, en omdat zij vegetariër is, had Arno wat lekkere recepten uitgezocht. Onder andere dit groentepakketje met mozzarella, het was heerlijk!

This is my life

Meet Lola <3

This is my life

This is my life

Na het eten zetten we thee met de nieuwe ketel, die bij deze barbecue hoort. Lekker Oldskool thee maken!

Instagram

Daarna gooiden we een houtblok in de barbecue, en hebben we nog een tijd gezellig buiten gezeten bij het houtvuur <3

This is my life

Gisteren moesten we al vroeg op, we hadden een lange rit voor de boeg. We gingen dan ook wel iets ontzettend leuks doen, namelijk…

This is my life

This is my life

We gingen puppies knuffelen in Drenthe! Nee, we krijgen er zelf geen puppie bij, maar we mochten op puppy-visite komen bij deze schattige kereltjes van Handsome Friends. Benthe mocht ook mee, en was ontzettend lief voor de puppies (wat we uiteraard wel verwacht hadden):

This is my life

Instagram

Instagram

Instagram

This is my life

Komende week wordt het hopelijk iets minder warm, want de temperaturen van de afgelopen paar dagen, daar word ik echt niet blij van. Ik merk aan de bezoekersaantallen op Beautyspots heel goed dat de vakanties en het warme weer nu echt goed begonnen zijn, volgens mij is iedereen heerlijk aan het genieten! Ik ben nog in dubio of ik een paar weken een soort van tropenrooster zal instellen, met wat minder artikelen per week dan gebruikelijk. Maar daar ben ik nog niet helemaal over uit 😉 Ben jij al heerlijk aan het genieten van je vakantie?

6 Comments on This is my life #week29

 1. Lisanne
  28 juli 2014 at 00:03 (8 jaren ago)

  Wat een schattige puppies! Wat grappig zo’n ketel voor de barbeque, had ik nog nooit gezien.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  21 juli 2014 at 21:04 (8 jaren ago)

  Gewoon doen waar je je goed bij voelt, ik volg alle blogs via Bloglovin, en zie wel wat er allemaal per dag is te lezen. Ik klik aan wat me op dat moment boeit. Is er minder aanbod, ook goed! Aangezien ik ook nog gewoon werk en bij mooi weer in het weekend wil genieten lees ik ook minder hoor. (en ja, ben 1 van de weinigen die echt geniet van die hoge temperaturen haha)
  Wat lief zeg die puppies!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  21 juli 2014 at 09:22 (8 jaren ago)

  Ik blijf Beautyspots gewoon lezen, ook op vakantie 😎

  Beantwoorden
 4. Marije
  21 juli 2014 at 08:53 (8 jaren ago)

  Aaaaw, die puppies! Wat lief! En wat een gave BBQ én theepot! Die wil ik ook, als ik later groot ben en een grotere tuin heb 🙂

  Beantwoorden
 5. Bianca
  21 juli 2014 at 07:25 (8 jaren ago)

  Wat een lieve hondjes! En je visitekaartjes zijn mooi geworden! Ik twijfelde ook over het tropenrooster, maar ik doe het niet. Had ergens de tip gelezen dat als bijna iedereen het doen het juist ook een kans is voor meer bezoekers (omdat andere blogs minder vaak artikelen plaatsen maar er nog wel lezers zijn)….dus ik gok het erop 🙂 x

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 juli 2014 at 08:33 (8 jaren ago)

   Ik twijfel omdat ik het niet leuk vind voor mijn vaste bezoekers, die of niet met vakantie zijn, of op vakantie Beautyspots gewoon bezoeken. Zelf vind ik het ook saai dat er op dit moment minder nieuws en artikelen te lezen zijn her en der, dus ik denk dat ik gewoon door blijf schrijven. Hooguit dat ik af en toe een dag oversla (zoals afgelopen vrijdagavond, toen vond ik het echt té warm om nog iets te doen, hihihi!).

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.