This is my life #week3

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was nogal stormachtig, met veel wind en veel regen. Arno heeft van zondagavond tot en met donderdagavond op de bank geslapen met Benthe, vooral in de nacht van woensdag op donderdag (en ook donderdagochtend nog) was ze vreselijk bang. Hopelijk hebben we het nu weer even gehad met dat onstuimige weer, en krijgen we onderhand een beetje mooi en rustig winterweer, ik ben er wel aan toe. Kijk je mee naar wat ik verder deze week allemaal deed?

This is my life

This is my life #week3

Zoals ik vorige week al vertelde, hadden we afgelopen week voor het eerst de Hello Fresh Box. Zo eet je nog eens dingen, die je normaal niet zo snel op je bord zou krijgen: dinsdag hadden we o.a. Raapjes, die echt heerlijk bleken te zijn! Ik vind het echt een geweldig leuk en mooi concept, deze week waren de gerechten verrukkelijk!

This is my life

Woensdag had ik mijn functioneringsgesprek, ik besloot daarom mijn nagels dinsdagavond in een ‘strijdbare’ kleur te lakken, hihihi! Het heeft overigens geholpen, ik had een prima gesprek!

This is my life

Zoeva heeft sinds kort een paar nieuwe make-up kwasten in het assortiment, ik bestelde er vorig weekend twee bij The Make Up Spot. Ik vertel je er binnenkort wat meer over!

This is my life

Rara, waar zou dit pakketje vandaan komen?

This is my life

De nieuwe Lipscrub van Lush ziet er snoeperig lekker uit!

This is my life

Donderdagochtend stormde het hier vreselijk, en Benthe was ontzettend bang. Aan het eind van de ochtend gingen we even naar het bos, om de stress eruit te lopen. En dat lukte! Toen we weer thuis kwamen, bleek de wind gelukkig een stuk minder geworden te zijn.

Instagram

Vrijdagmiddag had ik enorme snaai-trek op het werk en kijk nou wat ik in de keukenkastjes vond: Kruidnootjes! Die smaken ook in januari nog prima…

Instagram

Zaterdagmiddag had ik een afspraak voor Beautyspots, ik ‘moest’ een gezichtsbehandeling ondergaan. Vervelend hoor! *grin* Later deze week vertel ik je er meer over!

This is my life

Instagram

Nog meer lekkers (en gezonds) van Hello Fresh!

Instagram
Tijdens het kijken naar All You Need Is Love zaterdagavond ontdekte ik deze bijzondere vlek bij Benthe. How cute! <3

This is my life

Mooi nieuw nagellakkleurtje, al helemaal in voorjaarsstijl! Oh, en ik moet echt wat aan mijn nagelriemen gaan doen, die heb ik de laatste tijd schandelijk verwaarloosd…

This is my life

Ik dacht dat het gisteren mooi winterweer zou worden, maar in plaats daarvan was het een gure, kletsnatte dag… Na een stuk gewandeld te hebben met Benthe, smaakte de warme chocolademelk prima!

This is my life

Benthe lunchte natuurlijk gezellig mee, die kreeg een bruine boterham, hihihi!

Instagram

This is my life

Jeeeej, de Hello Fresh-bezorger kwam gistermiddag weer nieuwe voorraad brengen!

This is my life

Sinds ik verkouden ben (nu bijna 3 maanden) ga ik eigenlijk nog maar amper in bad, ik voel me gewoon te lamlendig en ruik maar amper iets. Gisteravond had ik mijn twee artikelen voor vandaag én die voor morgen al klaar, dus besloot ik weer eens een keer in bad te gaan. Met de Heart Throb Bubbleroon uit de Valentijns-collectie van Lush, hij is heerlijk!

Deze week wordt nog een super drukke week op het werk (vorige week ook). Donderdag heb ik een bloggersmeeting, en in het weekend hebben we gelukkig niets gepland staan. Eigenlijk had ik gisteren heel veel ‘moeten’ fotograferen voor Beautyspots, maar ik had écht geen zin… Dus dat heb ik naar volgende week verplaatst. Hoe was jouw week, had jij het ook druk?

8 Comments on This is my life #week3

 1. Cindy
  19 januari 2015 at 20:17 (7 jaren ago)

  Het eten van Hello Fresh lijkt me erg lekker, alleen veels te veel (en te duur dan) voor 1 persoon.
  Hier, zoals gewoonlijk, weer een drukke werkweek , maar nog even, 2,5 week, dan vlieg ik het mooie weer tegemoet (hoop ik dan… ook in Florida kan het weleens spoken 😉 )

  Beantwoorden
 2. Wojis
  19 januari 2015 at 12:45 (7 jaren ago)

  Leuk zeg, lekkere dingen heb je gemaakt en de fruitbox is ook super. Ben benieuwd hoe super content je zal zijn met je kwasten. Zoeva is naar mijn idee de beste kwast die je maar kan kopen, prijs kwaliteitsverhouding is super. Vind mijn Zoeva kwasten zachter dan die van MAC.

  Beantwoorden
 3. Ellen
  19 januari 2015 at 09:21 (7 jaren ago)

  Probeer eens Calmex voor Bente. Mijn hond is ook heel bang met storm maar Calmex haalt de scherpe kantjes er af!

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 januari 2015 at 19:54 (7 jaren ago)

   Hoi Ellen, bedankt voor de tip! We gaan nu eerst iets anders proberen, maar ik houd jouw tip in mijn achterhoofd.

   Beantwoorden
 4. chucky1012
  19 januari 2015 at 09:06 (7 jaren ago)

  Leuke en drukke week!
  Fijn zo een beauty behandeling voor jezelf.
  Van mij mag het lente worden 😉
  Ik hoop dat snel opknapt.
  Het eten ziet er heerlijk uit.

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 5. Bianca
  19 januari 2015 at 07:56 (7 jaren ago)

  Wat een mooie producten komen er weer voorbij en mooi dat je gesprek goed is gegaan. Die fruitbox van Hello Fresh ziet er goed uit misschien ook maar eens over na gaan denken x

  Beantwoorden
 6. Mireille
  19 januari 2015 at 07:38 (7 jaren ago)

  Hier helaas de verkoudheid ook toegeslagen
  Ik wil lente

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 januari 2015 at 08:42 (7 jaren ago)

   Heel veel beterschap Mireille!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.