This is my life #week3

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wauw, afgelopen week was druk! Woensdag liep niet zo geweldig bij mij (volgens mij had Blue Monday twee dagen vertraging), maar verder was het wel een week met leuke dingen. Kijk je mee naar mijn foto’s?

This is my life

This is my life #week3

De postbode in Dinteloord had het druk deze week: er werden heel wat pakketjes bezorgd bij mij. Dinsdag lagen er maar liefst drie op mij te wachten, ik begin onderhand op een echte beautyblogger te lijken, hihihi!

This is my life

In één van de pakketjes zat het Too Faced Chocolate Bon Bons palette, ik laat het natuurlijk snel aan je zien!

This is my life

Bij Oscar & Babette bestelde ik de geurkaars Nostalgia, voor op mijn nieuwe make-up tafel ♥

This is my life

Donderdag was mijn vrije dag, en mijn laptop besloot zich daar spontaan bij aan te sluiten. Na twee uur dit scherm gezien te hebben (ik heb in de tussentijd wel het een en ander gedaan hoor), was ik het beu en heb ik de computer maar gewoon uit en aan gezet. En daarna deed hij het weer gewoon!

This is my life

Na een paar koude dagen ging het donderdag overdag dooien, maar in het bos lag overal nog ijs. Voor Benthe reden om er regelmatig een hapje van te nemen, brrrr!

This is my life

Aaaah, Beautje… ♥ Hoewel hij er al bijna 2,5 jaar niet meer is, krijg ik nog steeds een brok in mijn keel als ik een foto van hem zie. Het was zo’n bijzondere hond…

Instagram

Mona luchtige kwarkpudding met bosvruchtensaus: het smaakt net zo zoet als het eruit ziet, en het is heerlijk!

This is my life

Ook de nieuwe Meeki box kwam deze week binnen, ik ga ze deze week voor je swatchen!

Instagram

Treacle Moon heeft een nieuwe variant Bath and Shower Gel: Dusted Cocoa Heaven. Het ziet er net uit als een chocolade milkshake, vind je niet? Jori en Vincent namen een fles voor mij mee, binnenkort vertel ik je wat ik er van vind!

Instagram

Zaterdagochtend toen ik wakker werd, zag ik dit ♥

Instagram

Ik ontbeet zaterdagochtend met een lekkere vruchtensmoothie, dat was lang geleden!

Instagram

Ik ben zo blij, zo blij…

Instagram

Wat was het zaterdag overdag mooi weer he? Hier hadden we ‘s ochtends nog een strak blauwe lucht, ‘s middags betrok het wel een beetje helaas, maar gelukkig bleef het droog.

This is my life

Zaterdag zette ik een paar producten op de foto, waaronder mijn nieuwe oogschaduwpalette. Gelukkig, nu kan ik het eindelijk gaan gebruiken!

Instagram

‘s Middags maakten we nog een flinke wandeling, dit keer in het bos. Benthe vond een stuk boomschors, dat vind ze heerlijk om te verpulveren. Ze eet er gelukkig nauwelijks iets van op, anders kon het nog weleens gevaar opleveren natuurlijk.

This is my life

Gisteren was ik uitgenodigd voor het Mr. Goodiebag, bij het Tassenmuseum in Amsterdam. En jongens, ik ben best een beetje trots op mezelf. Ik ben namelijk voor het eerst in mijn leven zelf naar Amsterdam gereden, hartje centrum om precies te zijn, hihihi! Een uitgebreid verslag van het event volgt later deze week!

This is my life

This is my life

Benthe werd ondertussen uitgebreid in de watten gelegd bij Jori en Vincent, en haar gespikkelde vriendjes Rocco en Lola 🙂

This is my life

Van de 36 pogingen om Benthe en Rocco samen op de foto te krijgen, was dit de best gelukte, hihihi!

This is my life

Of ze zich thuisvoelt bij Jori en Vincent, hoef ik je vast niet meer te vertellen 😉

Voor de komende week heb ik ook weer een paar leuke dingen op de planning staan. Donderdag komen mijn twee zussen eten, en zaterdag mag ik weer naar Mireille, dat is best lang geleden #zinin Maar eerst heb ik vandaag nog lekker een dagje vrij. Omdat ik gisteren de hele dag op stap ben geweest, en ik vermoedde dat ik ‘s avonds wel moe zou zijn, heb ik mezelf en Benthe lekker getrakteerd op een snipperdag. En ik ga een dagje ploggen, dus later deze week zie je wat we vandaag allemaal gaan doen! Hoe ziet jouw week eruit?

6 Comments on This is my life #week3

 1. Miranda Aerts
  25 januari 2016 at 21:04 (3 jaar ago)

  Mooie foto’s en wat een lieve herinnering aan lieve Beau ☆
  Tot donderdag!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  25 januari 2016 at 19:25 (3 jaar ago)

  Hihi, die foto’s van Benthe, super cute weer!
  En knap hoor, naar Amsterdam rijden, ik zou het niet durven (ben sowieso een schijterd in de auto, durf bijna geen snelweg te rijden… in NL dan, in Florida durf ik het wel)
  Die Treaclemoon valt mij persoonlijk tegen, vind chocolade heerlijk, maar vies in bad/body verzorging. Maar je kan niet alles hebben 🙂
  Hopelijk was je extra dagje vrij heerlijk!

  Beantwoorden
 3. Babs
  25 januari 2016 at 12:37 (3 jaar ago)

  Wat een prachtig overzicht, met veel plezier gelezen en de foto’s bekeken.
  Die oeps… het moet nog op de foto momentjes herken ik.Eindelijk smeren, make-uppen, lekker ruiken…
  Wat stoer dat je naar Amsterdam bent gereden!
  Het lijkt mij zo eng, en ik rij nauwelijks auto. Hier in de buurt vind ik het al spannend..
  Benthe, zoals altijd heerlijk fotogeniek en ach, ik zie dat je voor Benthe ook zo en lieverd had.
  Maak me gek, onder de douche met cacao, heerlijk!
  Ik zet hem op mijn wishlist en kijk al uit naar je review!
  xxx

  Beantwoorden
 4. Linda
  25 januari 2016 at 09:23 (3 jaar ago)

  Wat een leuke week en mooie producten heb je gekocht.

  Benthe heeft toch wel echt de allermooiste blauwe ogen die ik gezien heb hoor :-)zwijmel

  Beantwoorden
 5. mireille
  25 januari 2016 at 07:31 (3 jaar ago)

  Succes met ploggen. Ik ga de hoos I LOVE LAST CHANCES BOXEN klaar maken voor te verzenden. Maar eerst het altijd saaie administratie klusje klaren.

  Beantwoorden
 6. Chucky
  25 januari 2016 at 06:25 (3 jaar ago)

  Zo een leuke en fijne week had je!
  Inderdaad, heerlijk weer na die ijskoude dagen.
  Goed van jou dat je voor het eerst zelf auto gereden had naar die grote stad.
  Het is daar zo druk.

  Geniet van jullie vrije dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.