This is my life #week30

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik een druk programma. Veel leuke dingen, maar wel druk. En dat heb ik in het weekend gemerkt: ik had het gevoel alsof ik wel dagen aan een stuk kon slapen, zo moe was ik. Op zich niet zo gek, want de afgelopen weken waren ook emotioneel gezien best druk. Donderdagavond hadden we een nieuwe afspraak, bij een andere scheidingsbemiddelaar, en gelukkig hadden we bij deze dame allebei meteen een goed gevoel. Hier gaan we dus mee verder, en binnenkort zal dan de scheiding echt in gang gezet worden 🙁 Op het gebied van het huis is er nog weinig nieuws te melden, maar het is natuurlijk ook een rustige tijd, zo in de vakantieperiode. Nog geen reden tot paniek, al zou het wel lekker zijn als er wat beweging in kwam. De onzekerheid over hoe, waar en wanneer is op dit moment eigenlijk het zwaarst. Maar goed, daar zal ik me bij neer moeten leggen, want de verkoop van een huis kun je nu eenmaal niet afdwingen. Kijk je mee naar mijn overige bezigheden van afgelopen week?

This is my life

This is my life #week30

Eén van mijn grootste make-up ergernissen: de afdruk van mijn lippenstift op mijn koffiekopje. Mijn collega’s vinden het makkelijk, omdat ze zo altijd mijn kopje kunnen herkennen als ze koffie halen, maar ik zelf veeg het altijd het liefst er meteen weer af.

This is my life

Instagram

Dinsdagavond gingen we rond een uur of 9 nog een rondje wandelen in het natuurgebied, het was heerlijk!

This is my life

Woensdag had ik een nieuw jurkje aan en aaaargh: ik bleef met mijn armband achter één van de geborduurde bloemetjes hangen. Bummer!

This is my life

Donderdag hadden Benthe en ik een paar leuke uitjes: eerst gingen we bij mijn vader en moeder op de koffie op de camping, en daarna gingen we wandelen met Ingrid en Nova. Nova en Benthe hebben niet echt met elkaar gespeeld, maar vonden het prima om lekker samen een beetje rond te struinen en te spetteren in het water.

This is my life

Ik kreeg van Ingrid dit beroemde boek van Marie Kondo mee. Aangezien ik straks waarschijnlijk naar een appartement zal verhuizen, komt het goed van pas, ik ga er binnenkort mee aan de slag. En natuurlijk vertel ik jullie wat ik er van vind!

Instagram

Benthe was ’s avonds helemaal moe van alle uitjes, en viel als een blok in slaap op haar kleedje.

This is my life

Mijn make-up tafels is momenteel een bende, met heel veel nieuwe producten. Binnenkort maar weer eens een rondje op- en inruimen doen dus!

This is my life

Benthe was vrijdagavond net zo aan het weekend toe als ik, ze lag helemaal uitgeteld op de bank, hihihi!

This is my life

De afgelopen drie dagen was het grote make-up actie bij Kruidvat: 1+1 gratis op álles. Ik kocht deze mooie producten, heb jij nog iets gekocht?

Instagram

This is my life

Mijn eerste indruk van het #selfie palette van I Heart Makeup is erg goed!

This is my life

Zaterdagmiddag/-avond had ik een barbecue, gelukkig mét de mogelijkheid om binnen te staan, gezien de zomerstorm die we hadden. Rosé uit een plastic limonadebeker smaakt prima hoor 😉

This is my life

Het mag dan momenteel een beetje herfst zijn, aardbeien zijn altijd lekker!

Gisteren heb ik eerst wat foto’s gemaakt voor Beautyspots, en ’s middags heb ik wat artikelen geschreven. Verder weinig spannende dingen gedaan. Ook voor de komende week heb ik (nog) niet veel op de planning staan, en dat is wel even fijn denk ik. Eerst maar eens een beetje proberen uit te rusten. Ga jij deze week iets leuks doen, of moet je net als ik gewoon werken?

8 Comments on This is my life #week30

 1. chucky1012
  28 juli 2015 at 20:38 (7 jaren ago)

  Ik dat je een leuk appartement zult vinden.
  Mooie make-up.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  27 juli 2015 at 18:12 (7 jaren ago)

  “Fijn” dat deze scheidingsbemiddelaar wel bevalt. Maar blijft moeilijk… Probeer rustig aan te doen deze week, goed aan jezelf denken en de nodige rust pakken.
  En mijn week? Ook gewoon werken. Maar kon er vandaag niet om treuren met dit weer.

  Beantwoorden
 3. Manon
  27 juli 2015 at 16:35 (7 jaren ago)

  Ugh ik had vorige week dat ik bleef haken met een sieraad in mijn blouse , heel vervelend

  Beantwoorden
 4. Marion
  27 juli 2015 at 14:10 (7 jaren ago)

  Oh gunst, rosé uit plastic bekertjes. Dat roept herinneringen op zeg! Fijn dat de afspraak bij deze dame wel een goed gevoel opleverde. Gelukkig! Het is allemaal al moeilijk zat.

  Beantwoorden
 5. Beau
  27 juli 2015 at 09:35 (7 jaren ago)

  Wat een mooie foto van je avondwandeling in het natuurgebied, ik wens je een fijn en rustig weekje toe.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  27 juli 2015 at 09:07 (7 jaren ago)

  Een heel mooi palette inderdaad.
  Wat fijn dat het nu beter ging met jullie nieuwe afspraak.
  Mocht je zin hebben om met Benthe deze kant op te komen van de week: gezellig!

  Beantwoorden
 7. Angela
  27 juli 2015 at 08:49 (7 jaren ago)

  Wat fijn te mogen lezen dat ondanks het beladen onderwerp jullie beide een goed gevoel bij de nieuwe scheiding bemiddelaar hadden.
  Je bent een dappere en sterke vrouw!

  Argh… dat is dus één van mijn grootste ergernissen, met sieraden achter dat mooie nieuwe jurkje of die mooie blouse blijven hangen!!

  Benthe heeft zich ook goed vermaakt.

  Rosé uit een plastic bekertje… prima te doen, het milieu vindt het vast minder vrij, maar voor een keer moet het kunnen toch 😉

  Mooie nieuwe producten weer zeg. Wat fijn dat er bij het jKruidvat van die mooie producten worden verkocht.

  Ik wens je fijne en rustige week. Zorg goed voor jezelf. xx

  Beantwoorden
 8. mireille
  27 juli 2015 at 08:11 (7 jaren ago)

  Een rustig weekje ook wel eens fijn. Kun je even bijkomen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.