This is my life #week30

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Het was een beetje een gekke week die achter ons ligt. Aan de ene kant toch een beetje vakantiegevoel (al duurt het nog 6 weken voor wij vakantie hebben) doordat het zo lekker rustig is op de weg en veel collega’s al op vakantie zijn. Aan de andere kant een week met veel verdriet en een dag van Nationale Rouw vanwege de vele slachtoffers van de vliegramp in de Oekraïne, het nieuws houdt mij nog dagelijks bezig. Kijk je mee naar mijn ‘dagelijkse beslommeringen’ van afgelopen week?

This is my life

This is my life #week30

This is my life

Maandag was het een stuk koeler dan de dagen daarvoor, ik vond het lekker! ’s Ochtends vroeg lekker alle ramen en deuren open gezet, zodat het binnen ook wat kon afkoelen. Op zo’n dag is het net of alle vermoeidheid van de warme dagen daarvoor eruit komt bij mij, hebben jullie daar ook last van?

This is my life

Heerlijk, al dat fruit wat nu verkrijgbaar is!

This is my life

This is my life

Ruim twee weken geleden scheurde de nagel van mijn wijsvinger flink in, op een heel vervelende plaats. Gelukkig bood Striplac van Alessandro hulp: met een laagje eroverheen heb ik het tot drie dagen geleden volgehouden om de rest te sparen, en kon de nagel nog net iets verder groeien, zodat het geen bloederige (en erg pijnlijke) toestand werd.

This is my life

Deze über schattige foto van ons puppy-bezoek van vorige week kreeg ik nog nagestuurd 🙂

This is my life

Vrijdagavond was het zulk donker weer, dat ik de geurbrandertjes maar gezellig aan gedaan heb. Bij zonnig en warm weer heb ik die behoefte toch wat minder.

Instagram

Instagram

Zaterdag gingen we een dagje op stap: eerst gingen we naar mijn zus en zwager en de twee kids op de camping, daarna naar mijn ouders die twintig minuten verderop op de camping zitten. Dat betekende: spullen pakken voor iedereen!

This is my life

Benthe vindt het geweldig op de camping: lekker op haar gemakje een beetje rondkijken naar wat iedereen aan het doen is, en hopen op veel knuffels…

This is my life

Heel ongezond, maar wel heel lekker: een McFlurry. Ik nam de nieuwste versie: de McFlurry Cookies and Caramel. Jammie..!

This is my life

Donderdag had ik make-up foto’s gemaakt met de nieuwe Oriflame The ONE langhoudende make-up, maar het was zo warm dat ik op alle foto’s met een enorm glim-hoofd stond. Gisteren heb ik de foto’s dus maar even overgedaan, het was toen wat aangenamer.

Instagram

Daarna heb ik meteen mijn make-up kwasten maar weer schoongemaakt, het was er weer tijd voor.

This is my life

Door het dagje op de camping kregen we weer helemaal de kampeer-kriebels, daarom zijn we gisteren naar tenten wezen kijken. Vóór Benthe kwam, hebben we altijd gekampeerd, maar met twee honden zagen we het niet zo zitten. De laatste jaren zijn we sowieso niet op vakantie geweest, omdat dat niet meer ging met Beau. We zijn er nog niet helemaal over uit wat we gaan doen. Ons weekje Oostenrijk (in een appartement) is al geboekt, misschien willen we daarna nog een weekje kamperen (als het weer het toelaat).

Instagram

Jeeeeej!

Komende week wordt een redelijk rustig weekje voor mij. De temperaturen zijn gelukkig iets normaler, zoals het ernaar uitziet. Ik kan gewoon heel slecht tegen dat heel warme weer, een graadje of 23 à 24 vind ik een stuk lekkerder. Sorry voor iedereen die wel van tropische temperaturen houdt… 😉

4 Comments on This is my life #week30

 1. Krista
  28 juli 2014 at 14:01 (8 jaren ago)

  Het was ook veel te war, niks aan! Begint het niet weer te kriebelen als je zo’n pupje ziet Natasja? Of zit Benthe daar niet op te wachten?

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 juli 2014 at 15:53 (8 jaren ago)

   Gevoelsmatig begint het inderdaad wel te kriebelen als je die schattige pupjes ziet en voelt, maar verstandelijk bekeken weten we gewoon dat we er beter aan doen om het bij Benthe te houden. Ik zou sowieso niet weten waar ik op dit moment de tijd en energie vandaan zou moeten halen om een pupje op te voeden, want daar gaat gewoon best veel tijd in zitten. Ik werk natuurlijk vier dagen, en daarnaast heb ik het hartstikke druk met Beautyspots. Daarnaast vindt Benthe het prima (en stiekem ook heerlijk denk ik) om enige hond te zijn, die geniet van alle aandacht. Ook als we in het weekend ergens heen gaan, is 1 hond gewoon makkelijker mee te nemen dan 2. En omdat Benthe al vier dagen per week naar de dagopvang gaat, willen we haar/hen in het weekend niet te veel alleen thuis laten.

   Beantwoorden
 2. Sonja
  28 juli 2014 at 08:12 (8 jaren ago)

  Ja poeh, die warmte… Loop ook achter.
  Maar vandaag begint al weer goed!
  Fijne week!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  28 juli 2014 at 07:10 (8 jaren ago)

  Benthe is echt zo’n mooie hond! Leuk om te zien en een handige tip voor als je nagel zo scheurt 🙂 x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.