This is my life #week31

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik een rotweek. Ik schreef het al eerder: ik was moe, verdrietig en chagrijnig, en het wilde gewoon allemaal even niet. Met de omslag van het weer vorig weekend, was ook mijn energie weg, ik kon gewoon niet meer en was alleen maar moe, moe, en moe. Ik besloot om vrijdag een snipperdag te nemen, zodat ik even vier dagen kon bijtanken. Aangezien het de komende tijd op het werk ook nog eens druk wordt, was dat zeker geen overbodige luxe.

This is my life

This is my life #week31

Dinsdag kwamen mijn mooie lakjes van Lacquester binnen, van de zomercollectie. Vooral de middelste, Katy Did Pink, is erg favoriet. Ik had eigenlijk gepland om in het weekend swatch-foto’s te maken, maar ik had er eenvoudigweg de puf niet voor.

This is my life

Ook Benthe had dinsdag post, haar nieuwe Snuffelbox kwam binnen. Hij was erg leuk dit keer, ze wist gewoon niet waar ze eerst moest kijken!

This is my life

Benthe wil na het eten altijd een potje voetballen. Wat zoveel betekent als: ik schop de bal één keer weg, waarna ze hem gaat halen, niet meer loslaat en stukken eruit gaat bijten, hahaha!

This is my life

Woensdag kwam het volgende pakketje: de Hello Box van juli. Hij was weer super leuk en schattig, heb je het unboxing-artikel al gezien?

Instagram

Benthe was er woensdagavond ook helemaal klaar mee, en dook lekker tussen haar knuffels op de bank.

This is my life

Donderdagochtend was het echt kletsnat hier. Maar bikkels als wij zijn, gingen Benthe en ik toch gewoon naar het bos, waar het wel op een moeras leek!

Instagram

’s Middags was het gelukkig wat droger, maar de lucht was nog steeds grijs en donker. Bah, niets aan!

This is my life

Ik had ’s middags de kaarsjes al aan, het leek wel compleet herfst!

Instagram

Gelukkig werden we vrijdagochtend wakker met een zonnetje. Benthe haar ogen moesten even wennen aan het felle licht, hihihi!

This is my life

This is my life

Eind van de ochtend gingen we naar Chaam, wandelen met Jori en Lola. Het was heerlijk in het bos, lekker opgefrist en een aangename temperatuur. Goed voor ons humeur! 🙂

This is my life

Zaterdag was het nog een tikje warmer, en dus konden mijn Bandajana’s weer uit de kast. Met fris gelakte teennagels (één van de Lacquester lakjes) zagen mijn voeten er weer zomers uit!

Instagram

Benthe wilde haar zomervoetjes ook even laten zien 🙂

Instagram

’s Middags gingen Benthe en ik op visite bij mijn ouders op de camping, waar we bleven eten. Mijn zus en zwager met de kinderen, en mijn broer met zijn vriendin waren er ook. Mijn moeder had beloofd pannenkoeken te bakken, dat werd dus een hele stapel!

This is my life

Benthe wilde ook mee jeu de boulen 🙂

This is my life

Toen ik ’s avonds thuiskwam, was mijn bestelling van Werfzeep er: heerlijke, biologische zeep in allerlei geuren verkrijgbaar <3

This is my life

This is my life

Helaas had ik ’s nachts niet zo goed geslapen, dus de energie die ik tot en met zaterdag had opgedaan, was in één nacht weer weg. Ik heb het dus gisteren (samen met Benthe) rustig aan gedaan. Ik was van plan om wat nieuwe producten op de foto te zetten, en een make-up look, maar ik besloot ’s ochtends dat dat allemaal maar even moest wachten. Ik heb lekker buiten achter mijn laptop gezeten, en wat artikelen voor komende week geschreven. Verder alleen met Benthe gewandeld, en een paar wasjes gedraaid. Dat was meer dan voldoende, vanaf vandaag moet ik er tenslotte weer tegenaan.

Komende week zie ik wel hoe het loopt, en hoeveel energie ik over heb na werk, Benthe, huishouden en dagelijkse werkzaamheden voor Beautyspots. Er liggen een aantal nieuwe producten te wachten om gefotografeerd te worden, hopelijk lukt het me deze week om dat te doen. Zaterdag gaan Benthe en ik weer terug naar de hondenschool, we volgen twee lessen van de Summerschool, leuk om weer even wat anders te doen met haar! Ga jij komende week iets leuks doen?

6 Comments on This is my life #week31

 1. Mieke
  4 augustus 2015 at 11:47 (7 jaren ago)

  Ik vind die foto van jouw en Benthe’s pootjes zo leuk! <3 balen dat je zo'n rot week had, ik hoop dat deze week beter is. X

  Beantwoorden
 2. Cindy
  3 augustus 2015 at 20:48 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s, desondanks dat je zo’n *piep* week had… Hopelijk deze week beter. En goed van je dat je gisteren lekker voor jezelf hebt gekozen. Hopelijk deze week beter!

  Beantwoorden
 3. Manon
  3 augustus 2015 at 17:48 (7 jaren ago)

  Heel veel sterkte deze week !!!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  3 augustus 2015 at 13:55 (7 jaren ago)

  Door de zon bouw je energie op en hoop dat je deze week een fijne week hebt.
  Geeft niet als je niet lekker in je vel zit doe het dan rustig aan.
  Soms is het nodig om eens eerst aan jezelf te denken……

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  3 augustus 2015 at 10:32 (7 jaren ago)

  Sterkte voor deze week, hopelijk brengt de zon je weer energie ♡

  Beantwoorden
 6. mireille
  3 augustus 2015 at 08:43 (7 jaren ago)

  Sterkte deze week. Hier gaat het nu echt richting vakantie. Vandaag nog een hele drukke dag in de salon en dan morgen nog.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.