This is my life #week31

Vanaf deze week ga ik je regelmatig een kijkje in mijn leven geven aan de hand van Instagram-foto’s die ik maak. Ik weet nog niet of ik hier een wekelijkse rubriek van ga maken, dat hangt er een beetje af van of ik genoeg leuke of interessante dingen meemaak die week, en hoe leuk jullie het vinden om op deze manier mijn “belevenissen” te volgen. Laat dus gerust in een reactie weten wat je er van vindt!

Instagram week 31

Vorige week bestelde ik bij de webshop KEK Lifestyle dit leuke Ibiza Style armbandje. Toen we maandag onderweg waren naar Zeeland, naar mijn ouders op de camping, zag ik opeens dat hij wel Γ©rg leuk matcht bij de handtas die mijn moeder voor mij maakte!

Instagram week 31

Beau en Benthe mochten ook mee naar de camping. Mijn ouders zitten op een mini-camping in Biggekerke, waar de kampeerplaatsen heel ruim opgezet zijn. Het was heerlijk weer, niet te warm, dus we konden lekker in de zon genieten. Beau en Benthe hebben zich keurig gedragen, alleen toen na het eten de mannen en kinderen gingen voetballen op het naastgelegen voetbalveldje, ging de “whoewhoewhoe”-modus aan bij Beau. Hij wilde ook meedoen…

Instagram week 31

Donderdagmiddag hadden we een verjaardag. Omdat mijn man ’s avonds repetitie-avond had van de Nederpop-band waar hij in speelt (vanavond treden ze op in Sneek), kwamen we een beetje krap in de tijd te zitten voor het eten. Daarom besloten we als lunch zelfgemaakte hamburgerbroodjes te eten, zodat we ’s avonds alleen maar een broodje hoefden te eten. Mmmm, wat waren die lekker!

Instagram week 31

Vrijdag werd het bloedje-heet. We hadden al een paar keer bij de Action gecheckt of ze zwembaden hadden, maar steeds waren ze uitverkocht. Daarom heb ik donderdag bij bol.com een zwembad besteld en hoera: de postbode kwam vrijdag al voor 12 uur, dus konden we ’s middags al een verkoelende duik nemen.

Instagram week 31

Beau en Benthe kregen hun eigen zwembadje, maar zoals ik eigenlijk al had kunnen weten, doen ze er niet veel meer mee dan uit drinken en hun bal eruit vissen, nadat ik die erin gegooid heb. Ze zijn dol op zwemmen, maar zo’n badje is het op de een of andere manier niet voor ze.

Instagram week 31

We zitten al de hele vakantie aan de verse fruitsmoothies, heerlijk! Vrijdag had ik voor Beau en Benthe verse ijsjes gemaakt van amandelmelk, een banaan en wat honing. Benthe lustte het niet, dus this was Beau’s Lucky Day!

Instagram week 31

De afgelopen week begaf de ene na de andere wasknijper het, ik denk dat de plastic-moeheid was toegeslagen. Mijn man verraste mij daarom zaterdagochtend met maar liefst drie pakjes nieuwe wasknijpers πŸ™‚ Lekker veel kleurtjes, komt goed van pas bij mijn wasknijper-tic.

Instagram week 31

Dit decoratieve metalen hart met drie opbergplankjes stond al een tijdje te wachten om opgehangen te worden. Tijdens deze vakantie hadden we eindelijk tijd voor dit soort kleine klusjes, en gisteren kon ik hem dan eindelijk “inrichten”. Heb ik weer wat meer plaats op de badrand πŸ˜‰

Dit was mijn week in beeld. Komende week heb ik nog een weekje vakantie, manlief moet helaas dinsdag weer aan de slag. Waarschijnlijk zie je komende week wat meer beauty-gerelateerde foto’s voorbij komen, omdat ik weer wat fanatieker aan de slag ga voor Beautyspots, en er een paar leuke bestellingen (hopelijk) binnenkomen. Ik wens je alvast een mooie nieuwe week!

8 Comments on This is my life #week31

 1. Lisanne
  5 augustus 2013 at 19:56 (9 jaren ago)

  Leuke foto’s, die armbandjes zijn lekker vrolijk πŸ™‚
  Heerlijk ook zo’n groot zwembad met dit weer!

  Beantwoorden
 2. Robin
  5 augustus 2013 at 13:26 (9 jaren ago)

  Wat een leuke hond <3
  En dat hartje op het laatste vind ik zoo leuk!!

  Beantwoorden
 3. Jori
  4 augustus 2013 at 20:39 (9 jaren ago)

  Super leuk Natasja πŸ™‚
  Ik ben helemaal weg van dat hart…. zo leuk,je kunt er ook allerlei leuke dingen mee πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Natasja
  4 augustus 2013 at 20:09 (9 jaren ago)

  Bedankt voor alle leuke reacties!

  Beantwoorden
 5. Marion
  4 augustus 2013 at 18:17 (9 jaren ago)

  Leuke foto’s, zier er uit als een leuke vakantieweek!

  Beantwoorden
 6. Leneke
  4 augustus 2013 at 18:16 (9 jaren ago)

  Leuk! Mag voor mij elke week πŸ˜‰

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  4 augustus 2013 at 17:45 (9 jaren ago)

  Leuk om te lezen! Je zou echt kunnen overwegen om columniste te worden!

  Beantwoorden
 8. Lisa's Beautybabbels
  4 augustus 2013 at 17:18 (9 jaren ago)

  Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk om te zien van anderen, ik zit er zelf ook aan te denken om maar overstag te gaan en maar gewoon mijn wat meer ‘prive’ foto’s te plaatsen; zo leer je iemand achter de blog toch beter kennen en dat is hartstikke leuk πŸ˜‰ Dus ik vind het zeker interessant om dit vaker voorbij te zien komen!
  En dat decoratieve hartje is echt mooi zeg.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.