This is my life #week32

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Er is weer een week voorbij! Een week met veel zon, aangename temperaturen en veel Bentie-Krentie tijd. Een week om bij te tanken dus, en dat is precies wat ik heb gedaan. De donkere wolken die vorige week mijn hoofd bezetten, zijn weer opgelost of verstopt, en dat gaf weer wat lucht, letterlijk en figuurlijk. Ik laat je zien wat ik deze week allemaal deed!

This is my life

This is my life #week32

Eén van de leukste bijkomstigheden van bloggen: nieuwe producten testen!

This is my life

Mijn nieuwe spijkerbroek, ‘damaged’ en wel!

This is my life

Ik was deze week woensdag vrij in plaats van donderdag, en dat vonden Benthe en ik helemaal niet erg! Woensdag was het heerlijk weer, donderdag was het een tikje te warm naar onze zin.

This is my life

Lekker struinen aan de waterkant, dat is toch wel het leukste in de zomer!

This is my life

Lunch met een broodje hagelslag en een verse fruitsmoothie, jammie!

This is my life

’s Middags kwam de postbode een paar pakketjes brengen, altijd weer leuk om uit te pakken!

This is my life

This is my life

Er zaten o.a. een prachtig oogschaduwpalette en een heerlijke set van Korres in. Beiden zie je heel binnenkort natuurlijk terug op Beautyspots!

This is my life

Volgens mij heb ik nog nooit zoveel kersen gegeten als dit jaar! Ik denk dat de kersentijd nu wel ver voorbij is, jammer!

Instagram

Donderdagavond zette ik wat nieuwe producten op de foto, het is altijd weer een leuk moment als de foto’s gemaakt zijn en ik het product in gebruik kan nemen!

Instagram

Een heerlijke combinatie om de dag mee te starten…

This is my life

Dit prachtige nagellakje zie je deze week al op Beautyspots!

This is my life

Zaterdagochtend had ik een workshop Hoopers met Benthe. Ze vond het ontzettend leuk, maar het was wel vermoeiend zoals je ziet, hihihi!

Instagram

Eind van de ochtend ging ik ‘even snel’ naar Action. Ik ben goed geslaagd zoals je ziet 🙂

Instagram

Vooral deze vind ik erg leuk…

Instagram

In het weekend maak ik altijd een blogplanning voor de komende week. Ik vind dat wel prettig werken. Er kan natuurlijk altijd iets veranderen, maar zo weet ik wel precies welke artikelen ik vooruit kan schrijven in het weekend.

This is my life

Zondagochtend heb ik eerst een make-up look op de foto gezet, en daarna mijn kwasten gewassen. Ze hebben vervolgens lekker buiten (in de schaduw) liggen drogen.

This is my life

Toen ik eind van de ochtend met Benthe ging wandelen, trok deze prachtige wolkendeken over ons heen, wat een heel mooi plaatje opleverde.

This is my life

Carselfie met mijn meisje, hihihi!

Komende zaterdag hebben we weer een workshop, dan gaat Benthe een paar leuke trics en trucs leren, althans: we gaan het proberen te leren, hihihi! Verder heb ik op het werk weer een drukke week voor de boeg, maar gelukkig heb ik dit weekend veel vooruit kunnen werken, tot en met donderdag zijn de artikelen al zo goed als klaar. Wat heb jij deze week op de planning staan?

9 Comments on This is my life #week32

 1. Cindy
  10 augustus 2015 at 20:16 (7 jaren ago)

  Fijn dat je een betere week had, hopelijk volgen er meer. Leuke foto’s, vind die van die wolkenband echt prachtig. En dat H&M lakje is prachtig!
  Heb ook een gewone, helaas de laatste tijd schering en inslag, knetterdrukke werkweek voor de boeg. Zaterdag naar Amsterdam met vriendinnen, daar heb ik veel zin in.

  Beantwoorden
 2. Manon
  10 augustus 2015 at 17:27 (7 jaren ago)

  Fijn om te lezen dat het weer wat beter ging!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  10 augustus 2015 at 13:37 (7 jaren ago)

  Lekker, wat ontspanning die de grauwe wolken verdrijft.
  Ik ga deze week weer aan het werk ☺

  Beantwoorden
 4. Linda
  10 augustus 2015 at 10:18 (7 jaren ago)

  Heerlijk he kersen 🙂 ik snoep me er ook ongans aan.

  Fijn dat je weer even een piek omhoog hebt,na je ups en down dagen,weet uit ervaring dat een scheiding je niet in de koude kleren gaat zitten,maar kan je wel vertellen je komt er uiteindelijk echt wel.al lijkt alles nu verre van dat.
  Benthe tja een heerlijk beest,ik kan er geen genoeg van krijgen om naar haar te kijken op de foto’s,wat een blije,en lieve hond.

  Beantwoorden
 5. Marieke
  10 augustus 2015 at 10:08 (7 jaren ago)

  Ik vind de nagellak ontzettend mooi! Hier hebben de kinderen nog een weekje vakantie. Ik heb ook een hele planning gemaakt, maar die gaat volgende week pas in, zodra het normale leven weer begint haha. Daar zijn we ook wel weer aan toe merk ik. Wel zijn we weer lekker uitgerust 🙂 Fijne week!

  Beantwoorden
 6. Marion
  10 augustus 2015 at 09:39 (7 jaren ago)

  Leuk om te lezen. Fijn je weer wat lucht en ruimte hebt! Die foto van de lucht met dat wolkendek is prachtig!

  Beantwoorden
 7. Bianca
  10 augustus 2015 at 09:14 (7 jaren ago)

  Fijn dat het afgelopen week weer iets beter ging soms heb je van die ups en downs. Zo te zien komen er ook weer een aantal mooie producten er aan, ben nieuwsgierig naar die palette van Bo-Ho enne kersen zijn gewoon erg lekker! x

  Beantwoorden
 8. beau
  10 augustus 2015 at 07:40 (7 jaren ago)

  Workshop Hoopers? Klinkt heel grappig maar wat is het precies? Ik ben ook zo verslingerd aan kersen, heerlijk hè ? Ben benieuwd naar het artikel over die nagellak wat een mooie warme kleur 🙂 Fijn om te horen dat je afgelopen week lekker even rustig aan kon doen. Ik ga deze week proberen rustig aan te doen, vorige week was erg zwaar.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.