This is my life #week32

Afgelopen week is letterlijk voorbij gevlógen. Het was mijn laatste vakantieweek, op het moment dat jullie dit lezen, mag ik weer aan de slag. En ik moet eerlijk bekennen: dat is wel even slikken… We hebben de afgelopen weken samen genoten van elkaar, van de honden en vooral van het “niets hoeft”-gevoel. Natuurlijk hadden we, net als iedereen die vakantie in eigen land heeft gevierd, prachtig weer, waar we optimaal van genoten hebben. Maar vanaf vandaag gaat alles dus weer over in het normale ritme. De afgelopen weken heb ik lekker veel tijd kunnen besteden aan Beautyspots, en dat zag ik terug in de stijgende bezoekersaantallen, ontzettend leuk! Kijken jullie mee naar mijn week 32?

Dit is sinds een paar weken mijn nieuwe snoepverslaving: Fruit-tikkels. Echt, als ik aan zo’n zak begin, is hij gewoon binnen no-time op. Maar vanaf vandaag is het over met deze en andere snoeperijen, want ik wil die 10 kilo er nu echt eens een keer af krijgen…

Dinsdag moest manlief al weer aan de slag, en begon het gewone ritme dus al een klein beetje hier in huis. Omdat het ook wat minder warm was, heb ik dinsdagochtend eerst maar eens een grote ronde met Benthe gelopen, dat hadden we de hele vakantie bijna nog niet gedaan. Heerlijk!

Beau was de hele dinsdag (en woensdag en donderdag ook nog een beetje) van slag omdat het baasje weer aan het werk was, hij heeft de helft van de tijd bij de voordeur liggen wachten. Arme drommel…

Dinsdag was pakjes-technisch gezien een leuke dag: maar liefst drie bestellingen kwamen binnen, hier zie je die van Makeup Academy en The Make Up Spot.

Mijn shoplog van MUA is al voorbij gekomen afgelopen week, de producten van The Make Up Spot zie je komende week en de weken daarna terug.

Toen ik dinsdagmiddag bij het Kruidvat was, bleek dat éindelijk de LE collectie Me & My Ice Cream van Essence binnen was gekomen, ruim een week nadat hij bij de eerste vestigingen binnen was…

Ook NYC had mooi nieuws: een gedeeltelijk limited, gedeeltelijk vaste uitbreiding van het assortiment nagellakjes in een megagrote display.

Woensdag moesten we even wennen: het grootste deel van de dag regende het (flink). Het was hard nodig voor de natuur, en door de hele dag de deuren open te zetten, koelde het in huis ook lekker af en konden we ’s nachts weer lekker slapen. En de dag erna was het gewoon weer heerlijk weer!

Op zo’n druilerige dag vind ik het heerlijk om een geurkaars aan te steken in huis, ik heb deze LE van Yankee Candle de afgelopen weken ook regelmatig ’s avonds buiten aan gehad. Een heerlijk zomerse, fruitige geur…

De afgelopen week heb ik mijn make-up lade enigszins opgeruimd, alle kleine oogschaduws heb ik in deze leuke opberg-/kadodoos van IKEA gedaan.

Vrijdag heb ik (samen met onze hulp) het huis van boven tot onder gesopt, zodat we “back to work” met een schoon huis beginnen. Laatste klusje van deze vakantie was: al mijn make-up kwasten wassen. Wat een heerlijk voldaan gevoel geeft dat, al die schone kwasten op een rijtje.

Zaterdag heb ik mijn nagels gelakt met deze combinatie van NYC Blanco en Cupcakes and Latte en China Glaze On The Horizon Flock Together (van de laatste krijgen jullie deze week meer swatches te zien). Ik kreeg er in het weekend veel leuke reacties op.

Zondag was het tijd om nieuwe snackjes voor de honden te maken: zelf gedroogde kipfilet. Eenvoudig te maken, gezond, én ze zijn er dol op!

Dit was mijn afgelopen week, de komende week zal weer veel in het teken staan van mijn werk. Heb jij nog vakantie, of mag je ook alweer aan de slag?

 

3 Comments on This is my life #week32

 1. Krista
  12 augustus 2013 at 18:28 (9 jaren ago)

  Jammer dat de vakantie weer voorbij is hè, nu weer door tot de kerst? Succes met dieet, ik doe met je mee, ook bij mij moet er 10 kilo af 😉 Succes!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 augustus 2013 at 19:59 (9 jaren ago)

   Ik probeer om in oktober nog een weekje vrij te nemen, en dan inderdaad door tot Kerst. Hoe was jouw eerste werkdag na de vakantie?

   Beantwoorden
 2. Kim
  12 augustus 2013 at 15:15 (9 jaren ago)

  Ik vind dat altijd een moeilijke vraag om te beantwoorden haha. Maar ik weet nog wel van ‘vroeger’ dat de vakanties veeeel te snel voorbij vlogen, ze waren altijd te kort.

  Wat aandoenlijk dat Beau zo op zijn baasje ligt te wachten, ook wel een klein beetje zielig, arm ventje!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.