This is my life #week33

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Alweer een week voorbij… Inmiddels zijn we een maand of drie verder en als je me vraagt hoe het gaat, dan kan ik alleen maar zeggen: beter dan ik drie maanden geleden voor mogelijk had gehouden, maar dat is het dan ook wel. Blijkbaar ben je in zo’n situatie toch sterker dan je zelf denkt. Afgelopen week heb ik weer een paar rotdagen gehad, maar ik heb ze ook weer overleefd en afgestreept. Die komen in ieder geval niet meer terug. Wat ook meespeelde was het feit dat Benthe niet helemaal lekker in haar gespikkelde velletje zat, begin van de week was ze moe en leek een beetje dippig. Ik maak me dan meteen enorme zorgen, maar waarschijnlijk is het een combinatie van de warmte en de drukte in de dagopvang, waar het nu in de vakantieperiode bomvol zit met vakantiehonden, en dat levert natuurlijk extra prikkels op. Hopelijk gaat het komende week weer wat beter met haar (en met mij). Kijk je mee naar wat ik verder allemaal deed afgelopen week?

This is my life

This is my life #week33

Bij Action zag ik vorige week deze zak met “Oud-Hollandse Lekkernijen Mix”. Nou, lekker dat zijn ze zeker! De zak was binnen twee dagen op op mijn werk, inmiddels liggen er twee nieuwe zakken klaar om mee te gaan richting kantoor 🙂

This is my life

Woensdag viel hij dan ook hier eindelijk op de deurmat: de nieuwe IKEA catalogus! Zat jij er ook zo naar uit te kijken?

This is my life

Ik had vorige week bij Action een lekker fluffy kleedje voor Benthe gekocht, ze is er helemaal mee in haar nopjes. Zelfs met het warme weer lag ze er heerlijk op te slapen. We hebben er dus nog maar twee bij gekocht, dan komt ze de winter wel door 🙂

This is my life

Donderdag was het warm, véél te warm naar de zin van Benthe en mij.

Instagram

’s Avonds naderde deze enorme bui ons met rasse schreden. Ik ging om kwart voor negen Benthe nog snel uitlaten, we waren net op tijd weer thuis voor het losbarstte. Wat een water, en wat een flitsen!

This is my life

Vrijdagmiddag had ik Benthe opgehaald bij de dagopvang, maar onderweg naar huis moesten we even wachten voor de familie Gans, die op zijn dooie gemakje de straat overstak. Hihihi, wat zijn het toch een hooghartige dieren!

This is my life

This is my life

Zaterdagochtend hadden Benthe en ik weer Summerschool, dit keer gingen we Trics en Trucs leren. Eén van de trucs was “Speelgoed opruimen”, uiteindelijk is het de bedoeling dat Benthe het flesje pakt en het netjes in de bak legt. Maar aan haar blik te zien is ze zelf nog niet helemaal overtuigd van het nut daarvan, hihihi! (foto’s zijn afkomstig van de Facebook-pagina van de Martin Gaus Hondenschool in Moerstraten)

This is my life

Vrijdag zag ik op Facebook Marcipano voorbij komen, dit is smeerbare marsepein in allerlei heerlijke smaakcombinaties. Je kreeg nu 50% korting op alle varianten, dus ik deed een proefbestelling. Zaterdag was het lekkers al in huis!

Instagram

Op zondagochtend maak ik vaak make-up foto’s voor Beautyspots, mits het buiten licht genoeg is. We zaten hier gisteren in de goede helft van Nederland, dus ik kon aan de slag!

This is my life

Eind van de ochtend ging ik met Benthe een eind lopen, en maakte ik deze hilarische foto, hihihi! Daarna gingen we bij mijn ouders koffie drinken en na de lunch hebben we met zijn drieën met Benthe nog een grote ronde gedaan. Het was hier prima weer, en wandelen is altijd fijn! Toen ik weer thuis was, zag ik op Twitter (toevallig?) deze quote:

Wandelen is de haast uit je hoofd lopen en kijken wat er over blijft.

Daar kan ik me goed in vinden, wandelen werkt zo goed tegen muizenissen in je hoofd…

This is my life

Deze verrukkelijke truffels bestelde ik ook bij Marcipano, het zijn net gebakjes zo lekker!

Komende week wordt weer vrij rustig. Vandaag komen er als het goed is een paar hele leuke pakjes binnen, daar verheug ik me nu al op (zowel op de pakjes als op de artikelen die ik erover ga schrijven). Volgens mij wordt het deze week wat koeler, dus hopelijk kunnen zowel Benthe als ik een beetje bijtanken. Wat ga jij deze week voor leuks doen?

10 Comments on This is my life #week33

 1. Annette - Ann Ages Gracefully
  17 augustus 2015 at 20:10 (7 jaren ago)

  Die carrousel blijf ik fantastisch vinden. Fijn dat het wat beter gaat, die dip-dagen horen er bij hoor helaas maar wat je zegt we zijn een stuk sterker dan we soms denken (we bend but don’t break) 😉

  Beantwoorden
 2. Manon
  17 augustus 2015 at 15:49 (7 jaren ago)

  Fijn dat het wat beter gaat, die rotte dagen zijn niks! Leuke diary 🙂

  Beantwoorden
 3. mireille
  17 augustus 2015 at 09:27 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijkheden van Marcipano. En goed te horen dat het beter gaat. Lieve Benthe wordt natuurlijk gewoon gek van al die drukke hondjes op de overblijf.

  Beantwoorden
 4. Beau
  17 augustus 2015 at 08:42 (7 jaren ago)

  Buddy is ook anders hoor tijdens warme periodes, hopelijk wordt het weer wat beter hondenweer 😉
  Ik wens je een fijne week toe!

  Beantwoorden
 5. Krista
  17 augustus 2015 at 08:40 (7 jaren ago)

  Wat fijn dat het wat beter gaat met je Natas, wat je zegt is waar, je bent sterker dan je denkt. Ik ga deze week ook maar even naar de Action, die snoepjes zien er te lekker uit en dat kleed lijkt me ook handig, beter dan dat dikke kussen wat hier ligt (en wat eigenlijk niet in de wasmachine past).
  Geniet van de komende week!

  Beantwoorden
 6. Marion
  17 augustus 2015 at 07:56 (7 jaren ago)

  Ben ik het helemaal mee eens met die quote over wandelen. Ik zag ‘m ook voorbij komen op twitter. Erg mooi en waar. Ik moet op instagram altijd zo lachen om jouw uitspraken bij de foto’s van Benthe. Die grassalade ook weer. Heerlijk om te lezen. Ik word er vrolijk van. Verder vind ik het knap om te zien hoe je je door deze moeilijke tijd heen slaat. Je gaat het verdriet niet uit de weg, maar het besef dat het beter met je gaat dan je ooit had durven denken drie maanden geleden is er ook. De enige juiste manier om dit soort periodes door te maken. X

  Beantwoorden
 7. Linda
  17 augustus 2015 at 07:20 (7 jaren ago)

  Weer leuke kijk op je week 🙂 fijn dat het beter gaat en hoop ook dat Benthe zich weer helemaal goed in haar hondenvel gaat voelen,is toch altijd naar als je ziet dat er iets is met je dier,en ze zelf niks kunnen vertellen.
  Ik ben heel nieuwsgierig naar je pakjes,hou je dus goed in de gaten.

  Hier is de vakantie voorbij en ga ik deze week gebruiken om alles weer te poetsen,want dat heeft drie weken op een heel laag pitje gestaan.

  Beantwoorden
 8. Bianca
  17 augustus 2015 at 07:14 (7 jaren ago)

  Die rottige dagen “horen” er helaas erbij gelukkig komen die helaas niet meer terug 😉 Hopelijk is het voor Benthe snel weer wat rustiger bij de dagopvang enne Marcipano is erg lekker maar vind het zelf ook wel soms beetje te zoet 🙂 xxx

  Beantwoorden
  • Bianca
   17 augustus 2015 at 07:15 (7 jaren ago)

   Die helaas in de eerste regel hoort er niet bij! Lekker wakker Bianc 😉 Nu tijd voor koffie! haha xxx

   Beantwoorden
 9. Cindy
  17 augustus 2015 at 06:40 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s weer, en fijn dat het wat beter met je gaat. Hopelijk straks meer betere dagen dan slechte dagen. En je schrikt altijd als er iets met je huisdier is he.
  Benieuwd wat voor pakketjes je gaat krijgen. Ikzelf heb een gewone werkweek voor de boeg, laatste loodjes, want daarna 2 weken vakantie 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.