This is my life #week33

De afgelopen week stond vooral in het teken van “weer aan het werk”. Ik had maandag best even moeite om weer op gang te komen, maar voor ik het wist, zat ik er gewoon weer middenin en vloog de week weer als vanouds voorbij. Kijk je mee naar mijn week 33?

Instagram week 32

Brrrr, dat was wel even slikken maandagochtend… En hoewel ik in de vakantie bijna iedere ochtend om 7 uur opstond, scheelt dat ene uurtje toch wel heel veel voor mijn gevoel. Ook de honden moesten er weer aan geloven: in plaats van rustig de dag opstarten, moesten ook zij om 6 uur uit hun mand. Bikkelen voor iedereen dus!

Instagram week 32

Ook qua eten hadden we het in de vakantie wat relaxter gedaan met o.a. ijsjes tijdens het warme weer. Vanaf deze week ga ik weer zoveel mogelijk voor gezonde tussendoortjes. Op Twitter tipte iemand de de gedroogde fruit-producten bij AH. Deze zakjes bevallen mij erg goed! Lekker voor de middag-trek, zo rond een uur of 3.

Instagram week 32

Gelukkig gingen de eerste werkdagen ook weer snel, en voor we het wisten was het donderdag, mijn midweek-weekend zoals ik het zelf noem. Beau was blij dat hij lekker kon uitslapen.

Instagram week 32

’s Middags had ik een afspraak bij de tandarts, voor de (half)jaarlijkse controle. Een uitje waar ik altijd erg tegenop zie… Maar gelukkig: geen gaatjes! En dus mag ik pas over een half jaar weer terug komen πŸ™‚

Instagram week 32

Via een Facebook-actie won ik een veelbelovend product van Gatineau. Uiteraard gaat deze de testfase in, binnenkort lees je of het inderdaad wonderen verricht!

Instagram week 32

Jane van Nagelstudio Sparkling Jane stuurde mij een complete Alessandro Striplac starterkit op om uit te proberen, woehoei! Ik vind het zo ontzettend leuk en lief van haar! Ook hier lees je binnenkort meer over.

Instagram week 32

Zaterdagavond hadden we een ontzettend gezellig feestje, waar ik de hele avond op de dansvloer heb gestaan. Uiteindelijk lag ik om kwart over 3 op bed, en liep de wekker weer om half 8 af, voor de honden. Dat was nu typisch zo’n moment waarbij Slammer douchegel van Lush (een Retro product van een paar maanden geleden) héél goed van pas kwam…

Instagram week 32

Gisteren begon druilerig en regenachtig, maar in de loop van de ochtend klaarde het op en besloten we onze “kater” even lekker weg te wandelen in het bos. Het was er heerlijk!

Instagram week 32

Daarna lagen Beau en Benthe poot-in-poot in hun mandjes te slapen. How cute… <3

Instagram week 32

’s Avonds aten we (door manlief) zelfgemaakte nasi, naar het recept uit het boek “Koken met Karin zonder pakjes en zakjes”.Β  Ik ben allergisch voor de smaakversterkers E621 en E631, wat in bijna alle Knorr en Honig-achtige pakken en zakjes zit. Dit boek is daarom een uitkomst, en de gerechten smaken ook nog eens veel lekkerder als je het helemaal zelf maakt.

Ik wens jullie een mooie nieuwe week!

8 Comments on This is my life #week33

 1. Miranda Aerts
  19 augustus 2013 at 21:14 (9 jaren ago)

  Best een drukke week voor zo’n eerste werkweek, maar wel leuk zo te zien!

  Beantwoorden
 2. Kim
  19 augustus 2013 at 15:20 (9 jaren ago)

  Leuke foto’s! Dat boek van koken met Karin spreekt mij eigenlijk best aan.. Even opzoeken! πŸ˜€

  Beantwoorden
  • Kim
   19 augustus 2013 at 15:45 (9 jaren ago)

   De beschrijving van het boek en de reviews hebben me over de streep getrokken. Heb het boek net besteld, bedankt Natasja! πŸ˜‰ Ik kan namelijk ook niet tegen smaakversterkers en vooral mijn vriend mist bepaalde gerechten van Knorr die ik nu nooit meer maak.

   Beantwoorden
   • Natasja
    19 augustus 2013 at 21:08 (9 jaren ago)

    Leuk Kim, daar krijg je zeker geen spijt van! Mijn man, die nogal van de gerechten met pakjes en zakjes is, zegt zelfs dat deze pure gerechten veel lekkerder zijn!

    Beantwoorden
 3. Sparkling Jane
  19 augustus 2013 at 13:42 (9 jaren ago)

  Dank je wel Natasja. Ik vind het leuk dat ik dit zo kan doen voor je, is makkelijker dan jouw kant op komen voor een demonstratie haha.
  Heb zojuist nog even je vragen beantwoord.

  Groetjes,
  Jane

  Beantwoorden
 4. Huidverzorging Mireille
  19 augustus 2013 at 07:53 (9 jaren ago)

  Klinkt als een goed weekje. Op naar deze week. Ben benieuwd wat je van de STRIPLAC vindt. Ik vindt hem top.
  Fijne week groetjes Mireille

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 augustus 2013 at 08:36 (9 jaren ago)

   Mijn eerste indruk is in ieder geval al goed πŸ™‚ Jij ook een fijne week!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.