This is my life #week34

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

*vink*, weer een week afgestreept op de kalender! Ik ben nog maar 6 werkdagen verwijderd van onze vakantie, dat klinkt best relaxed eigenlijk. Al moet ik zeggen dat door het natte en koude weer, ik de vakantie-mood wel een beetje kwijt begin te raken. En echt, wij hoeven geen 30 graden op vakantie, met 20 graden en redelijk droog weer zijn wij al dik tevreden! Kijk je mee naar wat ik de afgelopen week allemaal deed en meemaakte?

This is my life

This is my life #week34

Kaarsjes en thee, dat is niet direct waar je aan denkt bij de maand augustus. Maar ach, we zijn nog maar een week verwijderd van de meteorologische herfst, dus kan het al best. We hopen gewoon op een prachtig najaar!

This is my life

Lieffie <3

This is my life

Deze quote hangt op mijn kantoor 🙂

This is my life

Dinsdagavond was ik net terug van wandelen met Benthe toen het (alweer) met bakken uit de lucht kwam. Gek weer is het toch!

This is my life

Benthe wil al een aantal weken geen grote ronde van vijf kilometer meer wandelen ’s ochtends (op mijn vrije dagen), ik maakte me best een beetje zorgen, want wandelen, dat doet ze normaal gesproken maar al te graag. Maar donderdag had ze er weer zin in, misschien had ze gewoon een beetje last van de warmte de afgelopen tijd?

This is my life

Ik trof het enorm donderdag, op mijn vrije dag: de hele dag droog en zonnig weer!

This is my life

Met de “ingewanden” nog aan haar kin, zet Benthe haar onschuldigste blik op: “Nee hoor, ik heb de schildpad echt niet leeg geplukt!”.

Instagram

Kruidvat heeft sinds deze week nieuwe bodybutters (rechts), dus waren de “oude” (links) afgeprijsd. Binnenkort vertel ik je meer over de nieuwe geur Blueberry Lychee <3

This is my life

Zaterdagmiddag heb ik lekker een cake gebakken (en van het beslag gesnoept, hihihi!).

This is my life

Een klusje wat al héél lang moest gebeuren: mijn beautykast opruimen. Ik besloot om al mijn Lush-spulletjes eens bij elkaar te zetten, voor een groepsfoto. Uhm, ik denk dat ik van de komende Kerst-collectie niet zoveel “nodig” heb…

This is my life

Nieuw najaarslakje van NYC: Peacock.

Instagram

Zaterdagavond trad Arno met de band waarin hij keyboard speelt, op in Dinteloord, tijdens Muza aan de haven. Uiteraard ging ik (bewapend met een paraplu) even kijken!

This is my life

Benthe on top of the world!

This is my life

Prachtig nieuw product van Zoeva <3

Komende week is mijn laatste volle werkweek, waarin ik nog wel heel veel moet doen, dus dat wordt aanpoten. Verder ga ik deze week alvast aan de slag met het uitwerken van mijn ideeën voor het 2-jarig bestaan van Beautyspots, over een week of 6. Ben jij al benieuwd wat het is? En wat ga jij komende week allemaal doen?

5 Comments on This is my life #week34

 1. Ilja
  25 augustus 2014 at 23:10 (8 jaren ago)

  Wat een mooie hond! Ik heb ook een mooie hond, vind ik zelf dan in ieder geval. Ik heb een Schotse collie en net als Benthe “eet” ook hij knuffels, de plastic neus en ogen moeten altijd het eerst kapot. Grote Lush stash ook trouwens, ik heb nog niet zo veel van Lush, momenteel alleen een lipscrub.

  Beantwoorden
 2. Krista
  25 augustus 2014 at 18:49 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige hond is Benthe toch!! En lekker, cakebeslag, hihihi, mijn lief kijkt mij altijd zo raar aan als ik dat opeet! Dat is toch smerig? Nee joh, dat is een van de lekkerste dingen die bestaan!

  Beantwoorden
 3. Mireille Mommers
  25 augustus 2014 at 12:09 (8 jaren ago)

  Dat wordt twee keer per dag douchen en een keer per dag in bad met zo’n voorraad Lush producten.

  Beantwoorden
 4. Nicole
  25 augustus 2014 at 08:59 (8 jaren ago)

  Mooie verzameling Lush heb je zeg! *zwijmel*

  Heerlijk vooruitzicht je vakantie.Hier zijn we vandaag weer echt in het ritme gedwongen want de kids moesten weer naar school.

  Wat is Benthe toch een knapperd! <3
  Dat ondeugende blijft erin zitten he…..mijn zus heeft ook een Dalmatier en noemde hem 3 jaar geleden terrorpup.Maar inmiddels pup af terroriseert hij nog steeds…..op een lieve manier!

  Beantwoorden
 5. Bianca
  25 augustus 2014 at 07:16 (8 jaren ago)

  Jeetje wat heb jij veel Lush producten heerlijk zeg! En Benthe is echt een boeffie x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.