This is my life #week34

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Over afgelopen week valt geloof ik niet zoveel spannends te vertellen op persoonlijk vlak. Behalve dan dat ik moe ben, ontzettend moe. Als ik ’s avonds in bed lig, doet mijn hele lichaam gewoon pijn van de vermoeidheid. Ik slaap redelijk, en houd me redelijk staande, maar blijkbaar zit alle ellende gewoon lekker door te vreten, diep van binnen. En ik weet dus niet zo goed wat ik eraan moet doen, aangezien ik al iedere avond rond 9 uur op bed lig, en in het weekend en op donderdag slaap tot een uur of 8 (langer zit gewoon niet in mijn systeem). Dus ga ik maar gewoon door met wat ik doe, het zal toch wel een keer beter gaan?

Voor Beauytspots ben ik achter de schermen bezig met iets erg leuks voor het driejarig bestaan, maar daar ga ik verder nog niets over verklappen. Oh ja, en ik heb natuurlijk plannen voor een meet, ga jij ook mee? Hieronder laat ik je zien wat ik afgelopen week allemaal deed (veel Lushigs, hihihi!), kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

This is my life

This is my life #week34

Het blijft een van mijn favoriete luxe geuren: Rosabotanica van Balenciaga. Maandagochtend besloot ik dat zo’n geur op een werkdag ook best kan 🙂

This is my life

Maandag kwamen er twee hele mooie pakjes op mijn werk. Eerst deze, van Lush Engeland. Mijn kantoor rook meteen hemels, hihihi!

This is my life

Dat vind ik wel een nadeel van het bestellen bij Lush UK: die stoppen bijna alle ‘naakte’ producten, zoals de zeep enzo, ook echt onverpakt in het pakketje. Met als resultaat dat de verpakkingschips overal aan geplakt zit. Ach, het mocht de pret niet drukken!

This is my life

Even later volgde het tweede pakketje: twee nieuwe matte lipsticks van MAC. Ik laat ze later deze week aan je zien!

This is my life

’s Avonds zette ik meteen alles op de foto <3

Instagram

En dinsdagochtend gingen de eerste producten al mee onder de douche!

This is my life

Maandag en dinsdag was het nogal herfstachtig weer, maar woensdag brak de zon gelukkig weer door, en kon ik weer buiten lunchen met mijn collega’s. Lekker hoor, even dat half uurtje zon en buitenlucht meepikken!

This is my life

Donderdag zou het erg warm worden (en dat werd het ook), dus ging ik ’s ochtends al vroeg met Benthe naar het bos. Het was heerlijk, en het was zo mooi om de zon door de bomen te zien schijnen.

Instagram

Welterusten Bentie Krentie… <3

This is my life

Zaterdag waren we alweer vroeg in het bos te vinden. Deze boom is zo bijzonder: vorige winter is hij tijdens een storm omgevallen, maar er kwamen dit voorjaar gewoon weer blaadjes aan, hij leeft gewoon verder. De natuur is vaak sterker dan je zou denken…

This is my life

Daarna was het de hoogste tijd om de speelgoedmand van Benthe (en alles wat niet meer in de mand past) op te ruimen. Resultaat: een hele vuilniszak die weg mag. En Benthe die weer speeltjes vond waarvan ze het bestaan niet meer wist.

Jammer was dan wel dat ik tijdens het opruimen vanuit mijn ooghoeken iets enorms de struiken in zag lopen, wat achteraf bezien alleen maar een hele grote spin geweest kan zijn, die blijkbaar in die mand zat. Ieuw…!

This is my life

De rest van de dag heb ik in de schaduw achter mijn laptop gezeten, vooruit gewerkt voor deze week. ’s Avonds heb ik een paar producten op de foto gezet, waaronder deze nieuwe producten van Essence en Catrice, die ik al een paar weken in huis had.

This is my life

Benthe rustte ondertussen uit van de vermoeiende warme dag.

Deze week heb ik een drukke week op het werk, en daar zie ik een beetje tegenop. Ook privé heb ik een paar dingen op de agenda staan (gelukkig wel leuke dingen), dus ik hoop dat ik het allemaal ga redden deze week. Gelukkig heb ik dit weekend lekker vooruit kunnen werken voor Beautyspots, dus jullie zitten voorlopig niet zonder leesvoer 🙂 Wat ga jij deze week doen?

7 Comments on This is my life #week34

 1. chucky1012
  24 augustus 2015 at 11:29 (7 jaren ago)

  Kan het begrijpen dat je erg moe bent.
  Leuk dat je bijna feest viert omdat je blog al zo erg lang bestaat.
  Mooie foto’s.

  Fijne en mooie week Xoxo

  Beantwoorden
 2. Linda
  24 augustus 2015 at 09:28 (7 jaren ago)

  altijd leuk beginnen de maandag met een blik This is my life 🙂

  Jammer dat de vermoeidheid zo aan blijft houden,maar aangezien je hoofd 24 uur nu aan het werk is eigenlijk ook logisch,geestelijk vermoeid zijn is gewoon een lange weg.
  Misschien eens om te beginnen een leuk dagje doen op een welnesscenter,je heerlijk laten verwennen met massages en hotstones,heerlijk even alle stress eruit laten vloeien.

  Beantwoorden
 3. Krista
  24 augustus 2015 at 09:19 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s weer! Denk je wel een beetje om jezelf! Knap hoor, dat je alles doet, maar pas op dat je jezelf niet voorbij gaat lopen! Je mag het best even wat rustiger aan doen!

  Beantwoorden
 4. Astrid
  24 augustus 2015 at 09:03 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige foto’s!
  Ik vind het super dat je ondanks alles wat er in je leven gebeurt,alle ballen in de lucht houdt!het is niet gek dat je zo moe bent,hopelijk gaat de vermoeidheid langzaam aanover. .veel succes deze week op het werk. Het wordt minder warm,is ook niet zo vermoeiend. Liefs,Astrid xx

  Beantwoorden
 5. mireille
  24 augustus 2015 at 08:16 (7 jaren ago)

  Kop op Natasja. Weet zeker dat het gauw weer beter gaat.

  Beantwoorden
 6. Marion
  24 augustus 2015 at 07:55 (7 jaren ago)

  Wauw, die foto van de lucht. Prachtig weer. Natuurlijk gaat het ooit weer beter. Het is niet niks wat er gaande is. Dat heeft tijd nodig. Neem die tijd. X

  Beantwoorden
 7. Cindy
  24 augustus 2015 at 06:28 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s weer. Jammer dat je zo moe bent. Heb je nog vrije dagen om op te nemen? Misschien even bijtanken? Sterkte deze week en groetjes vanaf Schiphol. Zit dit bij de gaten te tikken hihi. Ga lekker weekje bijtanken in Spanje.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.