This is my life #week34

De laatste volle week van augustus zit er op. Nog een paar dagen, en we zitten in september, wat ik één van de mooiste maanden van het jaar vind. De natuur die langzaam richting herfstkleuren gaat, binnen maken we het weer gezellig en nieuwe collecties (zowel kleding als make-up) doen hun intrede. En ondertussen kunnen we vaak nog genieten van hele mooie nazomerdagen, heerlijk! Kijk je mee naar mijn week 34?

Instagram

Het eerste wat ik doe als ik ’s morgens op mijn werk doe: koffie halen! Ik heb volgens mij echt een koffie-verslaving opgebouwd de laatste paar jaar, ik begin me pas een beetje mens te voelen na 2 of 3 koppen koffie (cappuccino). ’s Middags en ’s avonds ga ik over op thee, dus dat compenseert weer een beetje.

Instagram

Wat heerlijk om zo de dag te beginnen, woensdag startte met een stralend zonnetje. Helaas viel het de rest van de week (op vrijdag na) een beetje tegen hier in het zuidwesten, maar komende week belooft dan toch weer wat beter te worden. Genieten dus, als je de kans hebt!

Instagram

Donderdag regende het hier zo’n beetje de hele dag (van half tien tot een uur of vier), en achteraf gezien was het niet zo’n handig idee om juist dan binnendoor over de dijk te rijden. Vrijdag kreeg ik de ene na de andere opmerking van mijn collega’s, of ik soms rally had gereden, hahaha! Inmiddels is mijn Fiatje door manlief weer door de wasstraat gereden, en begint hij de nieuwe week spik en span.

Instagram

Heb je ze al gezien, de retro-zepen van Lush: Sunny Citrus en Pineapple Grunt? Heerlijk fruitig, echte aanraders!

Instagram

Ja hoor, ieder jaar zo rond eind augustus, begin september liggen ze weer in de winkels: kruidnootjes! Heerlijk, maar ik probeer er nog even vanaf te blijven in het kader van de kilootjes…

Instagram

Zaterdag was het hier weer de hele dag grijs en druilerig. Gelukkig had ik net nieuwe waxmelt-tablets van FairyFair binnen, zodat we binnen toch nog een beetje zomer hadden.

Instagram

Misschien hebben jullie het op Facebook al gelezen: het gaat niet zo goed met Beau. Des te meer reden om hem op zondagochtend extra te verwennen en in te stoppen (sorry voor de overload aan roze kleedjes en knuffel Beau πŸ˜‰ )

Instagram

Instagram

Zondagmiddag zijn we weer naar het bos geweest, en ook daar hangt het najaar al in de lucht. Het was heerlijk: niet te warm en niet te koud. En lekker rustig!

Komende week wordt een spannende week op Beautyspots. Uiteraard veel reviews, maar ook een nieuwe rubriek op vrijdag, en aan het eind van de week heb ik een geweldige kortingsactie voor jullie. Dus: stay tuned!

Ik wens jullie een mooie week!

 

5 Comments on This is my life #week34

 1. Miranda Aerts
  27 augustus 2013 at 21:49 (9 jaren ago)

  Mooie foto’s de pepernoten heb ik vandaag al live bewonderd bij Kruidvat maar… nog even laten liggen. Wat een lieve foto van Beau, hij lijkt wel weer een puppy te zijn.

  Beantwoorden
 2. Lisa's Beautybabbels
  26 augustus 2013 at 13:58 (9 jaren ago)

  Leuke foto’s. Ik ben ook altijd zo dol op September πŸ™‚ Hoe gaat het nu met Beau? Heel veel beterschap!

  Beantwoorden
 3. Kim
  26 augustus 2013 at 12:10 (9 jaren ago)

  Benieuwd naar de nieuwtjes!

  Sterkte met Beau..

  Beantwoorden
 4. Leneke
  26 augustus 2013 at 10:26 (9 jaren ago)

  Heel veel sterkte met Beau πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Nicole
  26 augustus 2013 at 08:43 (9 jaren ago)

  Beterschap voor Beau!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.