This is my life #week35

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wat een gekke week hadden we afgelopen week qua weer: we begonnen de week met 30 uur non-stop regen (hier in West-Brabant in ieder geval), maar daarna werd het opeens toch nog lekker nazomer-weer. En voor komende week zijn de vooruitzichten helemaal goed, laat ik nou precies vanaf woensdag vakantie hebben! Maar eerst laat ik je zien wat ik afgelopen week allemaal deed.

This is my life

This is my life #week35

Maandagavond was ik zo vreselijk moe, dat ik om kwart voor 9 al op bed lag…

This is my life

Woensdagochtend: fris, maar gelukkig (na 30 uur non-stop regen) wel droog!

This is my life

Woensdag kreeg ik een perspakketje met daarin deze heerlijke, veelbelovende producten van Lovea Nature!

This is my life

Ik vind het licht ’s ochtends zo mooi in deze tijd van het jaar. Hier liepen we rond half 9 al in het park, het belooft mooi weer te worden die dag!

This is my life

Donderdag was het alweer een jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van onze lieve Beau 🙁 Daarom gingen we aan het eind van de middag naar het strand, bij Ouddorp. We hebben niet zo lang gelopen, maar het was wel fijn om even op één van de favoriete plekjes van Beau te zijn.

Instagram

We aten een hapje bij C-Side, onze favoriete strandtent daar. We namen allebei een Mega Beach Burger, die inderdaad enorm Mega bleek, hihihi!

Instagram

Mooie zonsondergang…

This is my life

Toen ik vrijdag thuiskwam uit mijn werk, trof ik dit aan op de trap: pakjes-time! De Beautybox en de inhoud van het pakje van Big Green Smile zag je dit weekend al op Beauytspots, de rest moet je nog even geduld voor hebben.

This is my life

Vanaf woensdag had Benthe opeens heel veel last van haar nek. Gelukkig heeft ze nu pijnstillers en gaat het al een stuk beter. Slapen is ook altijd goed, zegt ze 🙂

Instagram

By Bien heeft weer nieuwe sieraden, ik kon ze niet weerstaan…

This is my life

Zondag was het druk in de fotostudio van Beautyspots 🙂

This is my life

Aan knuffels geen gebrek, ze zijn ook zo heerlijk om je hoofd op te leggen als je gaat slapen…

This is my life

Mooi najaarskleurtje uit de zomercollectie van Boho!

Ik heb een heerlijk vooruitzicht voor deze week: ik hoef maar twee dagen te werken, en dan heb ik VAKANTIE! Arno moet nog twee daagjes langer, maar ja: ik ben dan ook degene die het meeste inpak- en schoonmaakwerk moet doen voor we kunnen vertrekken. Ik heb er onwijs veel zin in, maar dat hoef ik jullie vast niet uit te leggen. Mijn laptop gaat mee op vakantie, dus Beautyspots gaat gewoon door. Nu nog duimen dat het weer een beetje wil meewerken…

5 Comments on This is my life #week35

 1. Marion
  1 september 2014 at 09:42 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige foto’s! Die op het strand en de zonsondergang, wauw!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  1 september 2014 at 07:00 (8 jaren ago)

  Wat een mooie producten zijn deze week weer bij je voorbij gekomen! En als ik Benthe zo zie met een knuffel dan smelt ik gewoon…wat een schatje (ja ik blijf het gewoon elke weer opnieuw zeggen haha) x

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 september 2014 at 08:41 (8 jaren ago)

   Hihihi, ja dat effect heeft Benthe op veel mensen, ze is maar moeilijk te weerstaan 🙂

   Beantwoorden
 3. Cindy
  1 september 2014 at 06:50 (8 jaren ago)

  Ik duim dat jullie mooi weer hebben! Ben nu zelf in Griekenland, zalig, maar heb hierna nog een weekje vrij dus zal ook blij zijn met mooi weer 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 september 2014 at 08:42 (8 jaren ago)

   We zullen wat voor je bewaren, geniet ze daar!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.